Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
8.5.13 10:02
@Vesmilka píše:
no ale myslím, že by se měl mírnit ve výrazech nebo mu ji admin blokne :mrgreen: :mrgreen:

taky jsem si říkala :mrgreen: :mrgreen: musíme si tady dalšího hošánka hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.5.13 10:13

@Doctus

No este ze si si alibisticky pomohol vetou, ze mimo europanov. Ty velmi dobre vies, ze su seriozne europske vedecke vystupy, ktore kinseyho prvotinku korigovali na nejakych 14,5 cm…AVSAK, v ovela mensom pocte. To co vsak hovorim stale od zaciatku je, ze tabulky stoja za hovno. Bez tak sa robia na strasne moc malom pocte ludi, v tomto pripade muzov.

Ja nevravim a nikde som kriste netvrdil, ze 13 cm penis nie je normalny, vravim ze je to mensi penis. Normalny penis, mensich rozmerov.

Este to mozem povedat aj inaksoe, aj keby hned zajtra namerali polovici cechom, alebo slovakom 13 cm cikulky :-), tak proste to MENSI penis je.

Myslis si, ze ak polovica republiky jazdi na fabii, tak to znamena, ze ma auto strednych rozmerov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
8.5.13 10:17

Kristova noho.. 8o 8o 8o co tady eště řešíte? :mrgreen: :mrgreen:..než tu vyladíte „vliv chrousta na růst dvoumetrovejch kopřiv“.. tak ten pinďour naroste i mě snad.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.. :think: akorát doufám, že nebude podměrečnej.. :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
8.5.13 10:28

@Pierko_
Kinseyho 15,8 cm srazily (nejen) evropské studie asi na 13 cm, jen tak na okraj. Seriózní studie, které čítají stovky respondentů, již dokáží dobře reflektovat distribuci hodnot v populaci. Musím souhlasit s částí Vaší věty, že je 13 cm normálních („průměrných“, někdě v půli), neříkám, že nejsou větší, ovšem musíme se podívat i na druhou stranu barikády, stejný počet je i menších (viz Gaussova křivka, normální distribuce, žádná sešikmení, 95% CI). Už je věcí názoru, zda je to menší velikost, i když kolem této hodnoty osciluje většina ( 90 %) populace. Viděl jste někdy profesionální statistiku, neboť existujte nepřeberné množství nástrojů, jak i menší počet údajů lze aplikovat na populaci (tím myslím studie, kde mají např. 20 pacientů, nikoliv stovky). To, že každý nemá dlouhý „kočár“ ( 5 m; např. RR, Bentley, ale také „lidovější“ německá triáda), spočívá v tom, že na to lidé nemají peníze, a proto volí cenově dostupnou variantu. Škoda Fabia spadá do menších vozů, to ano, ale proč to sem pletete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.5.13 10:37
@erinv píše:
Kristova noho.. 8o 8o 8o co tady eště řešíte? :mrgreen: :mrgreen:..než tu vyladíte „vliv chrousta na růst dvoumetrovejch kopřiv“.. tak ten pinďour naroste i mě snad.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.. :think: akorát doufám, že nebude podměrečnej.. :mrgreen: :lol: :lol:

Hh :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.5.13 10:37
@erinv píše:
Kristova noho.. 8o 8o 8o co tady eště řešíte? :mrgreen: :mrgreen:..než tu vyladíte „vliv chrousta na růst dvoumetrovejch kopřiv“.. tak ten pinďour naroste i mě snad.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.. :think: akorát doufám, že nebude podměrečnej.. :mrgreen: :lol: :lol:

Hh :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.5.13 10:39

@Doctus

Ano ano mas pravdu, hlboko som sa mylil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
8.5.13 10:40
@Pierko_ píše:
@DoctusAno ano mas pravdu, hlboko som sa mylil. ;)
:pankac: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
8.5.13 10:42

@Petr83 Tak důvod k rozchodu by to pro mě určitě nebyl, ani důvod k nevěře, ale určitě bychom si asi s přítelem pořídili nějaké hračky pokud by mi to nějak vadilo. Všechno se dá vyřešit :-) Já jsem s přítelem protože ho miluju, miluju ho takového jaký je a ostatní věci se dají vždycky nějak vyřešit :-)

• Citovat
  • Upravit
99
8.5.13 10:53
@pannacotta píše:
Aaaaa, fle už má registraci :mrgreen: :palec:
:-) njn… neviem ale teraz kudy kam s nou…tu uz snad bolo povedane vsetko :-) :-)…a do vlakien o miminach alebo neverach sa mi moc nechce, dokonca ani do tych o svedskych ci finskych trojkach radsej…co by ja som tam…uz len citat to je uplne iny svet :-) :-), ale musim uznat ze sledovat to tu sem tam, je viac nez poucne, taka sonda do zenskeho rozmyslania, ak sa to da vobec zovseobecnovat,:-) :-).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.5.13 10:57
@pannacotta píše:
Konečně si to pochopil :kytka:
8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 11:03
@pannacotta píše:
taky jsem si říkala :mrgreen: :mrgreen: musíme si tady dalšího hošánka hlídat :lol:

to jo je jich tu jak šafránu viď, :) :) že by to bylo tím že je to maminkovský blog :think: :think:
Musíme mu vysvětlit, že mezi maminkama se slovo na č**** nepoužívá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 11:06
@erinv píše:

jé tak pak vyfoť a pošli, na to jsem zvědavá 8)  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
8.5.13 11:12

@Pierko_ @Doctus pánové já se v tom přestávám orientovat :think: :think: vy mě matete :oops: :oops:
tedy ještě že jsem si děti a hlavně manžela pořídila před touto diskuzí, teď bych začala mít strach že si raději nikoho nebudu hledat a děti mít nikdy nebudu… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.5.13 11:33
@Vesmilka píše:
to jo je jich tu jak šafránu viď, :) :) že by to bylo tím že je to maminkovský blog :think: :think:
Musíme mu vysvětlit, že mezi maminkama se slovo na č**** nepoužívá :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria