Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anoli30 píše:
A to já si zas dovedu představit jednoho mňam, mňam, ale nechtěl si dát říct.
Nechtěl si dát říct? Rozveď to prosím :-p
@yogistka píše:
Nechtěl si dát říct? Rozveď to prosím :-p
Asi se mě bál.
![]()
@anoli30 píše:
Asi se mě bál.![]()
To jsi po něm až tak jela, že měl strach? ![]()
@yogistka píše:
To jsi po něm až tak jela, že měl strach?
No asi jó. ![]()
Znáš mě. ![]()
@Vesmilka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Dokud je ten kolibřík ve mně cítit, dá se to brát jako dočasná záplata :-p A pokud umí pořádně stříkat…má sakra body navíc! :-p
@Vesmilka @Silence @anoli30
@yogistka píše:
Dokud je ten kolibřík ve mně cítit, dá se to brát jako dočasná záplata :-p A pokud umí pořádně stříkat…má sakra body navíc! :-p@Vesmilka @Silence @anoli30
To nechápu, jakou to má souvislost s pocitem vašeho uspokojení, když „umí pořádně stříkat“?! Já tuhle funkci mám (jako asi to jediné) na celkem dobré úrovni a myslím si, že ať už pro muže, nebo i pro oba partnery to je spíše ke zlosti… Kvalitu milování a ani prožitek to určitě nezlepší, ba spíše naopak - tedy alespoň takový na to mám já jako doživotní panic a v podstatě i eunuch názor…
@Kraťomír ty si prostě nedáš pokoj
komu není rady tomu není pomoci ![]()
@Vesmilka Mně ale rady je, pomoci však ne - s tělesným postižením tu asi nikdo nic nezmůžeme…
@Kraťomír Co tu zase děláš? Že tys ještě psychologa nenavštívil? ![]()
@Kraťomír
Hele nedávno jsi tady blábolil že nemůžeš mít děti a teď se tady chlubíš jak ti krásně stříká, ty budeš tak trochu malej brepta viď?
@Kraťomír píše:
@Vesmilka Mně ale rady je, pomoci však ne - s tělesným postižením tu asi nikdo nic nezmůžeme…
ty ale nejsi tělesně postižený… to si jen namlouváš… a musím říct, že znám spoustu opravdu tělesně postižených, kteří by tě svým přístupem k životu strčili do kapsy