Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yogistka píše:
Uf, jsem ráda, že příroda funguje tak jak má! Ještě aby se takové fňukny množily…
@Doctus píše:jenže to bys mu prokázal službu a to fakt chceš?
@Vesmilka
Tak ho vlastnoručně uškrtím. Z čistě vědeckého zájmu…
@Elilen píše:
Nečti mi myšlenky.![]()
já ráda čtu myšlenky ![]()
@pannacotta píše:![]()
![]()
hele, cynik jsem tu já, nehrab se taky na takový post
Pfff, já klidně budu druhá v pořadí…nemusím být hned první :-p
@Vesmilka
Pomáhej bližnímu svému, říká se. Ale nebojte, zase bych ho oživil, dýchání z úst do úst (nutná pomoc asistentky!
) a kardiopulmonální resuscitace (s použitím přístroje LUCAS-2 CPR). O našeho milovaného Kraťomíra s velkým „K“ nepřijdeme.
@yogistka píše:
Uf, jsem ráda, že příroda funguje tak jak má! Ještě aby se takové fňukny množily…
Ano, na mém místě by se vám to jistě mluvilo stejně nadřazeně jako teď, ve vaší dokonalosti… A vůbec, ještě jste mi neobjasnila souvislost ejakulace a „bodů navíc“?!
Kraťomír píše:
@Elilen
Jak nemít se ženou sex? To je přeci velice snadné a nikdo pro to nemusí hledat vůbec žádný důvod… Já třeba nebudu mít sex se ženou (s mužem už vůbec ne) nikdy v tomto životě a nemusím pro to hledat žádný důvod. K tomuto osudu mne již odsoudila sama příroda a evoluce, která zajistila, aby se mrzák jako já už dále nemnožil a mé vadné geny aby už byly nadobro smeteny z povrchu tohoto světa…
Hele jestli se chceš pomstít přírodě a celé evoluci, tak se staň dárcem spermatu.
![]()
@Doctus píše:
@Vesmilka
Pomáhej bližnímu svému, říká se. Ale nebojte, zase bych ho oživil, dýchání z úst do úst (nutná pomoc asistentky!) a kardiopulmonální resuscitace (s použitím přístroje LUCAS-2 CPR). O našeho milovaného Kraťomíra s velkým „K“ nepřijdeme.
nutná pomoc asistentky… a kde ji budeš shánět… hledáš dobrovolnici?
![]()
@Heineken
Já myslím, že i pro dárce spermatu platí určitá omezení s ohledem na tělesný stav…
Mé sperma by po tělesném ohledání nejspíš nikde neprošlo…
@yogistka píše:
Pfff, já klidně budu druhá v pořadí…nemusím být hned první :-p
Héj, a já se těšila že budu vynikat mezi ostatníma svým titulem ![]()
@Doctus píše:
@Vesmilka
Pomáhej bližnímu svému, říká se. Ale nebojte, zase bych ho oživil, dýchání z úst do úst (nutná pomoc asistentky!) a kardiopulmonální resuscitace (s použitím přístroje LUCAS-2 CPR). O našeho milovaného Kraťomíra s velkým „K“ nepřijdeme.
Hele doktore, piš česky!!
![]()
@pannacotta píše:
Hele doktore, piš česky!!![]()
no nejdřív ho uškrtí a pak oživí čemu na tom nerozumíš ![]()
@Kraťomír píše:
Ano, na mém místě by se vám to jistě mluvilo stejně nadřazeně jako teď, ve vaší dokonalosti… A vůbec, ještě jste mi neobjasnila souvislost ejakulace a „bodů navíc“?!
Pokud to chcete brát takhle, tak jako žena je můj penis daleko menší než ten váš, takže moc nadřazená nejsem ![]()
A s tou ejakulací? Jestli jste se ptal někde předtím, tak to pardon…nechtělo se mi to číst od chvíle, kdy jste se zapojil…bylo to moc ufňukaných žvástů najednou.
Prostě mám ráda, když chlap hezky hodně ejakuluje, proto má za mě body navíc… spokojen s odpovědí?
@Kraťomír píše:
Já nejsem dokonalá, ovšem Bůh mě obdařil vysokým sebevědomím a sílou nefňukat nad vylitým mlékem ![]()
@Heineken píše:
Hele jestli se chceš pomstít přírodě a celé evoluci, tak se staň dárcem spermatu.![]()
![]()
@Kraťomír píše:
@Heineken
Já myslím, že i pro dárce spermatu platí určitá omezení s ohledem na tělesný stav…Mé sperma by po tělesném ohledání nejspíš nikde neprošlo…
ty si kus vola
![]()