Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
Velikost jsem tu udával už několikrát, ale vzhledem k tomu, že mám mikropenis, tak se to dá docela snadno i odhadnout… Mám jen směšných a ubohých 13 - 14 cm v plné erekci a navíc pouze trapných 3.5 cm na šířku, takže z toho je zřejmé, že s tímto sex opravdu není možný, natož ještě abych dokázal ženu i uspokojit, to už vůbec… Viz. i anonymní příspěvek výše…
A tady už ti bylo milionkrát sděleno že mikro penis je 5 cm v erekci, chtěla bych aby si tě tyhle muži našli a dali ti přes držku, protože jestli ty máš mikro, co maj potom oni
![]()
Příspěvek upraven 25.05.13 v 20:15
@yogistka píše:
A já čekala o dost méně, tak 5 cm - tam bych to pochopila. Ale s tímhle to byste se divil na jakém jste omylu! Ale pokud budete ležet jako dřevo tak s tím neuspokojíte ani kdybyste měl dvacítku! Jinak jazyk a prsty nemáte?
Tohle mu neříkej, jako bys házela hrách na zeď.
@Kraťomír píše:
Velikost jsem tu udával už několikrát, ale vzhledem k tomu, že mám mikropenis, tak se to dá docela snadno i odhadnout… Mám jen směšných a ubohých 13 - 14 cm v plné erekci a navíc pouze trapných 3.5 cm na šířku, takže z toho je zřejmé, že s tímto sex opravdu není možný, natož ještě abych dokázal ženu i uspokojit, to už vůbec… Viz. i anonymní příspěvek výše…
Aha, čili si z nás přispěvatel dělá srandu, slušně řečeno. Njn.
@Kdoule Měl by zajít k psychoušovi… zjevně ho uspokojuje smrdět na dikuzích a otravovat ostatní
Hehe ono sa to tu ešte donekonečna rozoberá?
![]()
Kráťo…nemáš mikropenis ale malý penis. Bodka. A okrem toho si úchyl.
@Anonymní píše:
„Manžel má 22cm, není největší, ale malý rozhodně ne.“
Lol, tak povedať toto na 22 cm kládu
![]()
@Kdoule píše:
Tedy toto musím říct, že je pro mě až děsivá představa, odjakživa právě pokud měl chlap plavky plné (myslím šourek) víc než průměrně, bylo to pro mě nepříjemné. Ono stačí, když pomůže teplo a v létě u moře je takto vybaveno i hodně „průměrných“ mužů, nicméně v bazénu to já osobně vnímám spíš jako handicap toho chlapa, než že je zdravě vyplněn… Osobní názor obyčejné ženské…
Preto som aj písal, že je to sexi pre niektoré ženy, nie automaticky pre všetky ![]()
Holk, y manža ho má 11,5cm/4cm, ale protože jsme jinýho zatím neměla, tak nevím jestli je to dobrý.. co myslíte?
Tak to musíš vědět ty ne jestli ti to vyhovuje, pokud teda nejsi manža ![]()
@Pierko_ píše:
Hehe ono sa to tu ešte donekonečna rozoberá?![]()
Kráťo…nemáš mikropenis ale malý penis. Bodka. A okrem toho si úchyl.
Heh, a já jen čekala kdy se tu ukážeš aj ty ![]()
@Anonymní píše:
Holk, y manža ho má 11,5cm/4cm, ale protože jsme jinýho zatím neměla, tak nevím jestli je to dobrý.. co myslíte?
Přijde na to jestli tě sex s ním zrušuje nebo ne ![]()
@Pierko_ píše:Preto som aj písal, že je to sexi pre niektoré ženy, nie automaticky pre všetky
Ano, psal jsi, že bys rád četl názory ostatních žen, tak jsem svůj názor napsala
Jasně, že nejsem vzorek populace, taky jsem si nikdy chlapa nevyhlížela podle jeho rozkroku, ale vidět v bazénu chlapa s takto plnými plavkami, tak se mu záměrně vyhnu a nevím, proč to na mě tak působí.
@Anonymní píše:
A proč to řešíš? Něco není v pořádku, nebo jen kvůli tomu, aby byl ve škatulce „normální“?