Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vesmilka Šikovná asistentka se hodí vždy. Jen musí projít vstupním testem (a láhev rumu na čas to není
).
Kraťomír píše:
@Heineken
Já myslím, že i pro dárce spermatu platí určitá omezení s ohledem na tělesný stav…Mé sperma by po tělesném ohledání nejspíš nikde neprošlo…
Tam tě myslím nikdo tělesně ohledávat nebude, vyhoníš si ho sám.
![]()
Doctus píše:
@Vesmilka Šikovná asistentka se hodí vždy. Jen musí projít vstupním testem (a láhev rumu na čas to není).
Hmm, pije se Becherovka co?
![]()
@pannacotta píše:
Já nejsem dokonalá, ovšem Bůh mě obdařil vysokým sebevědomím a sílou nefňukat nad vylitým mlékem
Toto však jde praktikovat jen do určité meze, pak už se člověk stává odpadem jako já…
@Heineken píše:
Tam tě myslím nikdo tělesně ohledávat nebude, vyhoníš si ho sám.![]()
![]()
@Kraťomír píše:
Toto však jde praktikovat jen do určité meze, pak už se člověk stává odpadem jako já…
@yogistka
Ano stačí, i když pořád nevím, jak by vás vzrušila např. moje ejakulace… Nejspíš vůbec, ale zřejmě je to také podmíněno velikostí, že ano…
@Kraťomír píše:
A copak se dělá s odpadem? Neeee, opravdu se nezamete a nenacpe se v transformované podobě do internetových diskusí, ale vhodí se do koše a zaklapne poklop… tak ať to sviští ![]()
@Doctus píše:
@Vesmilka Šikovná asistentka se hodí vždy. Jen musí projít vstupním testem (a láhev rumu na čas to není).
no tak to mám veliké štěstí lahev rumu na čas bych asi nedala
![]()
@pannacotta
Velikost penisu se tam neudává, navíc genentický vliv nebyl plně objasněn. Někdy „geny“ přeskočí generaci, dojde ke spontánní mutaci a… (doplňte jakoukoliv genetickou poruchu).
@yogistka píše:
A copak se dělá s odpadem? Neeee, opravdu se nezamete a nenacpe se v transformované podobě do internetových diskusí, ale vhodí se do koše a zaklapne poklop… tak ať to sviští
Doctus píše:
@pannacotta
Velikost penisu se tam neudává, navíc genentický vliv nebyl plně objasněn. Někdy „geny“ přeskočí generaci, dojde ke spontánní mutaci a… (doplňte jakoukoliv genetickou poruchu).
Takže přinejhoším budou mít vnuka s malým ptáčkem.
![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
to řekni kráťovi né mně ![]()
@Heineken
Incidence mikropenisu (< 6 cm v erigovaném stavu) je „pouze“ 0,06 %. Snad byste jej nezabil?