Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9742
23.5.13 21:55

@Vesmilka Šikovná asistentka se hodí vždy. Jen musí projít vstupním testem (a láhev rumu na čas to není :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
23.5.13 21:56
Kraťomír píše:
@Heineken
Já myslím, že i pro dárce spermatu platí určitá omezení s ohledem na tělesný stav…Mé sperma by po tělesném ohledání nejspíš nikde neprošlo…

Tam tě myslím nikdo tělesně ohledávat nebude, vyhoníš si ho sám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
23.5.13 21:57
Doctus píše:
@Vesmilka Šikovná asistentka se hodí vždy. Jen musí projít vstupním testem (a láhev rumu na čas to není :mrgreen: ).

Hmm, pije se Becherovka co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.5.13 22:00
@pannacotta píše:
Já nejsem dokonalá, ovšem Bůh mě obdařil vysokým sebevědomím a sílou nefňukat nad vylitým mlékem :kytka:

Toto však jde praktikovat jen do určité meze, pak už se člověk stává odpadem jako já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.5.13 22:01
@Heineken píše:
Tam tě myslím nikdo tělesně ohledávat nebude, vyhoníš si ho sám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se budou ptát na velikost, třeba by to chtěli vědět lidi co by chtěli jeho sperma, náhodou by čekali syna, tak nech vědí na co se připravit :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.5.13 22:01
@Kraťomír píše:
Toto však jde praktikovat jen do určité meze, pak už se člověk stává odpadem jako já…
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.5.13 22:02

@yogistka
Ano stačí, i když pořád nevím, jak by vás vzrušila např. moje ejakulace… Nejspíš vůbec, ale zřejmě je to také podmíněno velikostí, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
23.5.13 22:02
@Kraťomír píše:
Toto však jde praktikovat jen do určité meze, pak už se člověk stává odpadem jako já…

A copak se dělá s odpadem? Neeee, opravdu se nezamete a nenacpe se v transformované podobě do internetových diskusí, ale vhodí se do koše a zaklapne poklop… tak ať to sviští :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
23.5.13 22:03
@Doctus píše:
@Vesmilka Šikovná asistentka se hodí vždy. Jen musí projít vstupním testem (a láhev rumu na čas to není :mrgreen: ).

no tak to mám veliké štěstí lahev rumu na čas bych asi nedala :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
23.5.13 22:04

@pannacotta
Velikost penisu se tam neudává, navíc genentický vliv nebyl plně objasněn. Někdy „geny“ přeskočí generaci, dojde ke spontánní mutaci a… (doplňte jakoukoliv genetickou poruchu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.5.13 22:05
@yogistka píše:
A copak se dělá s odpadem? Neeee, opravdu se nezamete a nenacpe se v transformované podobě do internetových diskusí, ale vhodí se do koše a zaklapne poklop… tak ať to sviští :pankac:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: někeří odpad recyklují :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
Doctus píše:
@pannacotta
Velikost penisu se tam neudává, navíc genentický vliv nebyl plně objasněn. Někdy „geny“ přeskočí generaci, dojde ke spontánní mutaci a… (doplňte jakoukoliv genetickou poruchu).

Takže přinejhoším budou mít vnuka s malým ptáčkem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Doctus píše:
@pannacotta

to řekni kráťovi né mně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.5.13 22:06
@Heineken píše:
Takže přinejhoším budou mít vnuka s malým ptáčkem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nauč ho s tím žít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
23.5.13 22:06

@Heineken
Incidence mikropenisu (< 6 cm v erigovaném stavu) je „pouze“ 0,06 %. Snad byste jej nezabil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí