Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
23.5.13 22:35
@Kraťomír píše:
@yogistka
To si nemyslím, v reálu to na mě nikdo nepozná a ani se tak nechovám, a i přes to všechno budu napořád panicem… Pořád to není mým tělesným postižením? Já myslím, že bez debat ano…

Vzhledem k tomu, že i kartáč, kterým jsem před hodinou umývala toaletu má více sebevědomí…velice silně pochybuji o tom, že by se tento váš nedostatek neprojevoval i v běžném životě, obzvláště během komunikace se ženami.
Bohužel, vaším největším tělesným postižením je vaše malé ego…nebo alespoň nějaké drobné reziduum, které z něj zůstalo.
Na můj (a nejen můj) vkus to opravdu přeháníte.

Hmm, teď se na jednu stranu nemohu rozmyslet, co je horší… zdali malé ego jako ve vašem případě a tedy neustále lamentující člověk, nebo naopak jistá forma hyperega, jež je přesvědčena o své vlastní dokonalosti resp. bezchybnosti kudy chodící neustále opravující druhé a jejich „nedostatky“… Což mě přivádí k myšlence, že něco jako hyperego, které se zde nonstop číhající za rohem ( :mavam: ) vyskytuje je vlastně také formou malého ega…nevyzrálosti intelektu, který sice oplývá informační bohatostí, ale zůstává ochuzen o nějaké další aspekty obvykle se vyskytující u „spokojených“ lidí. A tato řekněme absence se projevuje sklonem k neustálému dokazování určitým způsobem oprávněné nadřazenosti v jiné oblasti, která to zdánlivě kompenzuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.5.13 23:57

@yogistka
Něco na tom nejspíš je, i když můj problém je opravdu čistě tělesného rázu, takže sebevědomím tento nedostatek bohužel opravdu nedoženu… A předpokládám, že ta druhá polovina druhého odstavce není věnována tak úplně mně - a řekl bych, že je to jedna z mála věcí, na které se shodneme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
24.5.13 01:34

@Kraťomír Hele tak už ho tady na nás vyval ať se to trochu pohne! jestli je to tak malý tak to tu projde! a hlavně uslyšíš objektivní názor a nebudeš dál prudit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
24.5.13 01:47

Mě tak napadlo, nejsi ty ten, co potřebuje k životu aby ho druhý ponižovali? v tuto noční dobu nechci psát odborné názvy(ještě by to byly kraviny),ale co takhle radši psycholog než emimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.5.13 18:27
@Kraťomír píš
Ano stačí, i když pořád nevím, jak by vás vzrušila např. moje ejakulace… Nejspíš vůbec, ale zřejmě je to také podmíněno velikostí, že ano…

Třeba by ses divil, že by to někoho vzrušovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
24.5.13 22:21
@Kraťomír píše:
@yogistka
Něco na tom nejspíš je, i když můj problém je opravdu čistě tělesného rázu, takže sebevědomím tento nedostatek bohužel opravdu nedoženu… A předpokládám, že ta druhá polovina druhého odstavce není věnována tak úplně mně - a řekl bych, že je to jedna z mála věcí, na které se shodneme… :)

To už je teď jedno, prozatím ale musím uznat, že opravdu excelujete v transformaci zajímavých, vtipných a fungujících diskusí na nudné, nezajímavé, otravné a zcela odpouzující naprostou většinu, kterou třeba jen napadlo nahlédnou… Ze zábavokazectví byste si měl udělat doktorát a možná by se z nesebevědomého trouby stal o sobě nikdy nepochybující pedantský šťoural, co všechno ví a všechno zná (jehož velice podobná verze mému popisu se zde velice často projevuje). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.5.13 02:41

@yogistka
Ano, to možná ano… :) Já ovšem ale vůbec nejsem nesebevědomý člověk, ba naopak - snažím se k sobě vždy přistupovat co možná nejvíc objektivně a také se tak hodnotím… Tedy když vím, že něco umím a dokážu na slušné úrovni, tak to uznám - a stejně tak i v případě, když na něco prostě opravdu nestačím… A mít vztah, rodinu, děti přirozenou cestou, zažít a dávat lásku a poznat, jaké to je, milovat se a uspokojit ženu, to je právě ta druhá možnost - bohužel… Vím, že po tělesné stránce nikdy nebudu schopen ničeho z toho a tak se o to už ani nesnažím, i když mi to v životě velice chybí a chybět bude… Je to stejné, jako snažit se při mé výšce a váze být špičkovým žokejem - to prostě nejde, nejsem k tomu tělesně předurčen - a s milováním je to bohužel stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.5.13 02:48
@anoli30 píše:
Třeba by ses divil, že by to někoho vzrušovalo.

To si právě nemyslím, to bych se tomu vážně moc divil…

Kde nic není, tam ani ejakulace nezabere. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.5.13 12:51

@Kraťomír To už je moc, nemá smysl cokoliv říkat, opravdu ignorace takového pitomce je jediným možným řešením…dělejte si co chcete a hlavně s tou oprátkou moc neotálejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Porycea
25.5.13 13:18
@yogistka píše:
@Kraťomír To už je moc, nemá smysl cokoliv říkat, opravdu ignorace takového pitomce je jediným možným řešením…dělejte si co chcete a hlavně s tou oprátkou moc neotálejte!

Zas na druhou stranu, spousta ženských tady psalo např. že s malým kašpárkem rozhodně nelze zahrát divadlo nebo že menší kolibřík může fungovat tak leda jako dočasná záplata. To se potom může stát, že „slabšímu kusu“ z toho může hrábnout

• Citovat
  • Upravit
219
25.5.13 13:53
@Porycea píše:
Zas na druhou stranu, spousta ženských tady psalo např. že s malým kašpárkem rozhodně nelze zahrát divadlo nebo že menší kolibřík může fungovat tak leda jako dočasná záplata. To se potom může stát, že „slabšímu kusu“ z toho může hrábnout

Ano, ale ne takovýmto způsobem, kdy horší než malý penis nebo co to je v jeho případě (ani neudal rozměr ten trouba, takže nelze říct jak na tom jeho historka je) je jeho scvrklý mozek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.13 14:22

:mavam: Taky přispěju svou troškou do mlýna. Za svůj život jsem měla sex s několika muži a jejich penisy si, v některých případech bohužel, pamatuji. Jde o to, že to většinou byly sexy s „kamarády“, vážné vztahy jsem měla jen dva. Proto mohu říct, jak mi kdo vyhovoval, aniž by v tom vládly roli emoce. Setkala jsem se s mužem, který měl penis doopravdy asi 5 cm (taková tvrdá 5ti centimetrová šňůrka). Byl to muž, se kterým dřív spala moje kamarádka a chlubila se, jak s ním má úžasnej sex :lol: Musím se přiznat, že když jsem „to“ viděla, tak jsem nevěděla, co s tím dělat, abych tomu neublížila. Další měl pořád měkkého. Sex trval snad hodinu a pořád byl měkkej. A tak i vyvrcholil. Tento muž byl kupodivu hodně sebevědomý :think: Zažila jsem i „tlustého krátkého“, takového buřta. Nikdy víc. Takové ty 15cm průměry, to byly prostě průměry. Jeden měl tak dlouhou předkožku, že i když ve mě „jezdil“, tak jsem nic necítila, protože ta předkožka se vůbec nehnula :lol: Měla jsem partnera, kterého, když jsem svlékla, tak jsem se radovala, že KONEČNĚ zažiju pořádnej nezávaznej sex, měl doopravdy velkého a tvrdého, jeho tělo bylo namakané, vysoký policista v uniformě…ale po asi tak 2 minutách byl konec. No a před 4 roky jsem potkala manžela. Manžel má 22cm, není největší, ale malý rozhodně ne. A hlavně - užíváme si sex tak, jak nám vyhovuje, skvěle si v sexu rozumíme a mám s ním takové orgasmy, že si připadám jako v jiném světě. Takže za mě - velikost dělá hodně, ale nezáleží jen na ní… :palec:

• Citovat
  • Upravit
15730
25.5.13 14:56
@Pierko_ píše:
@Doctus

Na sono varlat som uz bol…no neviem ci mi to zrovna prislo ako prijemne…ale tak nic co by bolelo a pod…proste sono.

Velke plne varlata su pre niektore zeny sexi…ale co je pre ich majitela dolezitejsie, je proste ten pocit samca, pocit sily, muznosti, telesny (nie iba psychologicky) pocit ze tam dole som plnych rozmerov. Nevraviac o prirodzenom pocite muzskeho sebavedomia, ked slipy, plavky a pod vyplnaju zdrave plne vajciska. Ked sa vedla takehoto jedinca postavi majitel 4 cm guliek…nuz… :)).

Tedy toto musím říct, že je pro mě až děsivá představa, odjakživa právě pokud měl chlap plavky plné (myslím šourek) víc než průměrně, bylo to pro mě nepříjemné. Ono stačí, když pomůže teplo a v létě u moře je takto vybaveno i hodně „průměrných“ mužů ;), nicméně v bazénu to já osobně vnímám spíš jako handicap toho chlapa, než že je zdravě vyplněn… Osobní názor obyčejné ženské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.5.13 19:52
@yogistka píše:
Ano, ale ne takovýmto způsobem, kdy horší než malý penis nebo co to je v jeho případě (ani neudal rozměr ten trouba, takže nelze říct jak na tom jeho historka je) je jeho scvrklý mozek…

Velikost jsem tu udával už několikrát, ale vzhledem k tomu, že mám mikropenis, tak se to dá docela snadno i odhadnout… Mám jen směšných a ubohých 13 - 14 cm v plné erekci a navíc pouze trapných 3.5 cm na šířku, takže z toho je zřejmé, že s tímto sex opravdu není možný, natož ještě abych dokázal ženu i uspokojit, to už vůbec… Viz. i anonymní příspěvek výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.5.13 19:53
@Kraťomír píše:
Velikost jsem tu udával už několikrát, ale vzhledem k tomu, že mám mikropenis, tak se to dá docela snadno i odhadnout… Mám jen směšných a ubohých 13 - 14 cm v plné erekci a navíc pouze trapných 3.5 cm na šířku, takže z toho je zřejmé, že s tímto sex opravdu není možný, natož ještě abych dokázal ženu i uspokojit, to už vůbec… Viz. i anonymní příspěvek výše…

A já čekala o dost méně, tak 5 cm - tam bych to pochopila. Ale s tímhle to byste se divil na jakém jste omylu! Ale pokud budete ležet jako dřevo tak s tím neuspokojíte ani kdybyste měl dvacítku! Jinak jazyk a prsty nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí