Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
@yogistka
Ano stačí, i když pořád nevím, jak by vás vzrušila např. moje ejakulace… Nejspíš vůbec, ale zřejmě je to také podmíněno velikostí, že ano…
No tak ta vaše by mě rozhodně nevzrušila, upřímně řečeno z toho fňukání - ne z vašeho penisu, který je nebo není malý (je mi to jedno) je mi na zvracení a to je jediné, čeho byste v mém případě dosáhl. Neoznačuji automaticky malý penis jako nepoužitelný, ale tou lamentací jste se naprosto korunoval do role uřvaného děcka, jemuž by nepomohl ani převýchovný kurz! Za této situace jste opravdu klesl mezi nedospělou skupinu „mužů“, které se rozumná a normálně uvažující žena vyhne…a to si zapamatujte, ne tím s tím jste se narodil…ale kvůli tomu, jak se chováte, jaké jste pako!
![]()
pannacotta píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nauč ho s tím žít
![]()
![]()
![]()
A nebo nenaučí a on si bude chodit stěžovat na mimino.
![]()
@Heineken píše:
Takže přinejhoším budou mít vnuka s malým ptáčkem.![]()
![]()
tedy já mám syna ročního a mé 5 leté neteři se taky nelíbilo, že ho má malého…
![]()
Doctus píše:
@Heineken
Incidence mikropenisu (< 6 cm v erigovaném stavu) je „pouze“ 0,06 %. Snad byste jej nezabil?
Já určitě ne, já se sám bojím, abych nechtěně dítě neudělal, natož abych poslal partnerku na umělé oplodnění.
![]()
Vesmilka píše:
tedy já mám syna ročního a mé 5 leté neteři se taky nelíbilo, že ho má malého…![]()
![]()
Asi bude neteřinka na větší kousky, to nebude partnerka pro Kráťu.
![]()
@Heineken píše:
A nebo nenaučí a on si bude chodit stěžovat na mimino.![]()
![]()
máme se na co těšit za pár deseti letí
![]()
@Vesmilka píše:
tedy já mám syna ročního a mé 5 leté neteři se taky nelíbilo, že ho má malého…![]()
![]()
@Kvetinka19000 píše:no to nevím to jsem nezkoumala
@Vesmilka neteř ho má malého???![]()
@Heineken píše:no asi jo
Asi bude neteřinka na větší kousky, to nebude partnerka pro Kráťu.![]()
![]()
@pannacotta píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak tohle je nejlepší hláška z celé diskuse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
děkuji ![]()
Včera jsem byla v zoo v Praze kde mají krásné prase domácí jménem Boženka. Myslím, že řadě zde diskutujících pánů by Boženka jako nevěsta mohla ideálně vyhovovat. ![]()
@Kvetinka19000 píše:
Včera jsem byla v zoo v Praze kde mají krásné prase domácí jménem Boženka. Myslím, že řadě zde diskutujících pánů by Boženka jako nevěsta mohla ideálně vyhovovat.
@yogistka
To si nemyslím, v reálu to na mně nikdo nepozná a ani se tak nechovám, a i přes to všechno budu napořád panicem… Pořád to není mým tělesným postižením? Já myslím, že bez debat ano…
Příspěvek upraven 24.05.13 v 00:06
@Kraťomír píše:
@yogistka
To si nemyslím, v reálu to na mě nikdo nepozná a ani se tak nechovám, a i přes to všechno budu napořád panicem… Pořád to není mým tělesným postižením? Já myslím, že bez debat ano…
magore pitomý, už tě asi nahlásím ty úchyle mizerný
že tě huba nebolí za tyhle žvásty
![]()