Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
Tož pustí si to na jazyk, ten snad krátký nemá a pak to jazykem dokončí.![]()
![]()
JO jenomže bude mít jeho partnerka chuť i na ptáčka štebetáčka a už ani na jazyk nebude mít chuť ![]()
@Vesmilka píše:
musím souhlasit, taky je lituju
Tak co, jsem kdysi viděla péčko kde ženská měla řitný otvor velký jak tunel Blanka ![]()
@pannacotta píše:![]()
![]()
i když gay být nemože, přeci jen řiťka taky potřebuje kládu né jen stebélko
Třeba někdo rád stébélko.
![]()
@pannacotta píše:
Tak co, jsem kdysi viděla péčko kde ženská měla řitný otvor velký jak tunel Blanka
@pannacotta píše:
Tak co, jsem kdysi viděla péčko kde ženská měla řitný otvor velký jak tunel Blanka
Příspěvek upraven 23.05.13 v 21:27
@Elilen píše:
Třeba někdo rád stébélko.![]()
To se pleteš, kraťas VÍ, že taková se tady nenajde ![]()
@pannacotta
A v „civilu“ nosí asi plenky. Nebo si tam dává zátku / „špunt“. Ale pozor na flatulenci (odchod plynů), jinak budou „rychlé špunty“.
Příspěvek upraven 23.05.13 v 21:28
@Vesmilka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak teď jsem měla veliké štěstí, že jsem se ještě nenapila… bych měla nejen poprskaný monitor
![]()
![]()
tunel Blanka je dobrý… hlavně jestli nehrozil zával
![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
A v „civilu“ nosí asi plenky. Nebo si tam dává zátku / „špunt“.
NO zas má výhodu při sr*ní, někdo musí tlačit tak že má oči jak angorak, někdo, ani neví že už je potom ![]()
@Elilen
Jak nemít se ženou sex? To je přeci velice snadné a nikdo pro to nemusí hledat vůbec žádný důvod… Já třeba nebudu mít sex se ženou (s mužem už vůbec ne) nikdy v tomto životě a nemusím pro to hledat žádný důvod. K tomuto osudu mne již odsoudila sama příroda a evoluce, která zajistila, aby se mrzák jako já už dále nemnožil a mé vadné geny aby už byly nadobro smeteny z povrchu tohoto světa…
@pannacotta píše:
NO zas má výhodu při sr*ní, někdo musí tlačit tak že má oči jak angorak, někdo, ani neví že už je potom
kam jsme se to dostali
![]()
@Kraťomír píše:
@Elilen
Jak nemít se ženou sex? To je přeci velice snadné a nikdo pro to nemusí hledat vůbec žádný důvod… Já třeba nebudu mít sex se ženou (s mužem už vůbec ne) nikdy v tomto životě a nemusím pro to hledat žádný důvod. K tomuto osudu mne již odsoudila sama příroda a evoluce, která zajistila, aby se mrzák jako já už dále nemnožil a mé vadné geny aby už byly nadobro smeteny z povrchu tohoto světa…
Se divím že ještě nevisíš, chudáčku maléj ![]()
Dostali jsme se k ho*** (správné doplnění: hodně zajímavým věcem). ![]()
@Vesmilka píše:
kam jsme se to dostali![]()
![]()
A kam se ještě dostaneme ![]()