Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
@Kraťomír
Hele nedávno jsi tady blábolil že nemůžeš mít děti a teď se tady chlubíš jak ti krásně stříká, ty budeš tak trochu malej brepta viď?
@Kraťomír píše:
@Vesmilka Mně ale rady je, pomoci však ne - s tělesným postižením tu asi nikdo nic nezmůžeme…
Ty máš velký kulový, ne tělesný postižení, magore.
@Heineken píše:
@Kraťomír
Hele nedávno jsi tady blábolil že nemůžeš mít děti a teď se tady chlubíš jak ti krásně stříká, ty budeš tak trochu malej brepta viď?
Slovo -malej- mělo být v jeho případě vynecháno. ![]()
@Heineken píše:
@Kraťomír
Ukradl si mi to z písmenek ![]()
@Elilen píše:
Slovo -malej- mělo být v jeho případě vynecháno.
@Heineken
Ten malej sedí, ale to ostatní nevím, jestli tu má vůbec cenu rozvádět…
Ale když už se chytáte každého (v mém případě opravdu příznačného) „stébélka“ - tak ano, psal jsem, že nemůžu mít děti - ovšem přirozenou cestou! Jedna věc je totiž samotná funkčnost rozmnožovacího ústrojí, se kterou - tedy až na problémy s erekcí - téměř žádné problémy nemám, ale druhá věc je má až směšně ubohá velikost penisu, kvůli které bohužel není možné zplodit potomka přirozenou cestou, jelikož bych s ním do žádné ženy nebyl schopen dosáhnout - bohužel…
@pannacotta píše:![]()
Ano, on to slovo hned vytrhne z kontextu a použije ho ve svém fantas magory
Přesně. Řekne si: "On to určitě myslel tak, že ho mám malýho.
"
![]()
@Kraťomír píše:
@Heineken
Ten malej sedí, ale to ostatní nevím, jestli tu má vůbec cenu rozvádět…Ale když už se chytáte každého (v mém případě opravdu příznačného) „stébélka“ - tak ano, psal jsem, že nemůžu mít děti - ovšem přirozenou cestou! Jedna věc je totiž samotná funkčnost rozmnožovacího ústrojí, se kterou - tedy až na problémy s erekcí - téměř žádné problémy nemám, ale druhá věc je má až směšně ubohá velikost penisu, kvůli které bohužel není možné zplodit potomka přirozenou cestou, jelikož bych s ním do žádné ženy nebyl schopen dosáhnout - bohužel…
Ufff, to je pořád a pořád dokola! ![]()
@pannacotta píše:![]()
Ano, on to slovo hned vytrhne z kontextu a použije ho ve svém fantas magory
neupozorňujte na to slovo třeba ho přehlédl
![]()
@Elilen píše:
Přesně. Řekne si: "On to určitě myslel tak, že ho mám malýho.![]()
"
![]()
To by mohl být specifický případ obsedantně kompulsivní poruchy, kdy dotyčný má nutkání neustále opakovat, jak má malý úd, že zůstane sám, že mu nikdo nerozumí. Když mu však kdokoliv jeho argumenty vymluví, kompulse se objeví znovu. Začarovaný kruh…
@pannacotta Však jen ať toho svého malého šmudlu zužitkuje někde jinde, třeba napíše knihu nebo básničku či prostě něco, co by mělo smysl nebo se dalo minimálně poslouchat, než neustále fňukání jakéhosi trouby o jeho nudné, nezajímavé nudli, o které slyšelo celé emimino. Jednoduchá rada, pokud si myslí, že ho má malého - asi to tak bude! No tak je to malej ušmudlanej pinďa…a co?
![]()
@Kraťomír I kdyby tu 99 ženských ze sta řeklo, že při tvé velikosti dokážou dosáhnout vyvrcholení, stejně si pořád pojedeš tu svou, fakt trapnou písničku. Heleď, nemáš problém jinde? Nejsi třeba gay, který jen hledá způsob, jak nemít s ženou sex?
@Kraťomír píše:
@Heineken
Ten malej sedí, ale to ostatní nevím, jestli tu má vůbec cenu rozvádět…Ale když už se chytáte každého (v mém případě opravdu příznačného) „stébélka“ - tak ano, psal jsem, že nemůžu mít děti - ovšem přirozenou cestou! Jedna věc je totiž samotná funkčnost rozmnožovacího ústrojí, se kterou - tedy až na problémy s erekcí - téměř žádné problémy nemám, ale druhá věc je má až směšně ubohá velikost penisu, kvůli které bohužel není možné zplodit potomka přirozenou cestou, jelikož bych s ním do žádné ženy nebyl schopen dosáhnout - bohužel…
Nemůžu být sprostá česky tak ti řeknu že si obyčejný LOFAS, a přeber si to jak chceš
a tonevím jestli jsem to napsal dobře ![]()
Příspěvek upraven 23.05.13 v 21:17