Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Do-not-touch
A co živé a hbité? ![]()
@Kraťomír
Nevím, zda máte osobní zkušenost se zámořskými kolegy, ale je tam bohapustý nepořádek. A když je člověk opraví, jak by se správně mělo postupovat, tak se na vás dívají, jako byste měl 3 hlavy. Ono jim ten údiv rychle zmizel, když jsem jim pohrozil, že v disciplinárním a soudním řízení by nedopadli dobře. A ceny za výkony? I desetinásobné oproti tuzemským. Navíc ani soukromé zdravotní pojištění není 100%, není totiž úhrada ve výši 100 % ceny výkonu, a tak se stane, že pacient (byť si platil pojištění) musí doplatit řekněme 20 000 USD a stejně do 2 let zemře (dáno diagnózou, nikoliv postupem léčby).
@Doctus No možná to souvisí s tím, kdo je poučuje…
Každopádně srovnávám s Německem, nikoliv s USA a myslím, že toto místo není na podobnou diskuzi úplně vhodné - já jen že pokud čeští lékaři doporučují jako léčebnou metodu „šlapání na krk“, tak se vůbec nedivím, proč je na tom naše zdravotnictví tak neslavně… ![]()
@Kraťomír
Pokdu jste nepochopil, že se jednalo o vtip a nadsázku, tak je mi vás líto. A to, o čem jsem je poučoval, nevěděl (kupodivu) ani přednosta. Cizinci jsou v očích Američana méněcenní, o to větší je však překvapení, když cizinec zjistí, že počínání celého oddělení je na 5letý pobyt za mřížemi a navíc tučné bolestné (to bych měl i RR Phantom). Nikdo vás k léčbě nenutí, svět se totiž nezboří, pokud se léčit nebudete.
@Doctus píše:
@Do-not-touch
A co živé a hbité?@Kraťomír
Nevím, zda máte osobní zkušenost se zámořskými kolegy, ale je tam bohapustý nepořádek. A když je člověk opraví, jak by se správně mělo postupovat, tak se na vás dívají, jako byste měl 3 hlavy. Ono jim ten údiv rychle zmizel, když jsem jim pohrozil, že v disciplinárním a soudním řízení by nedopadli dobře. A ceny za výkony? I desetinásobné oproti tuzemským. Navíc ani soukromé zdravotní pojištění není 100%, není totiž úhrada ve výši 100 % ceny výkonu, a tak se stane, že pacient (byť si platil pojištění) musí doplatit řekněme 20 000 USD a stejně do 2 let zemře (dáno diagnózou, nikoliv postupem léčby).
ja rikam jednu vec doktori jsou u nas malo placeny meli by je mnohonasobne lepe zaplatit to same sestry je to nejdulezitejsi prace prikladam ji velkou vahu sam bych na to nemel zaludek nedavno se nam malej oparil kavou prijel doktor kterej mel velke zkusenosti pracoval v Praze na popaleninach bylo videt ze je to profik dokonce zaridil vrtulnik z Prahy ktery priletel az do trutnova klobouk dolu to je jinak nemozny!!! dostali jsme tu nej peci jen diky tomu doktoroj a takovyhle by meli platit zlatem.
@Doctus Vtip tohoto charakteru je opravdu velmi zábavný, ale pokud to náhodou vtip nebyl a vy toto skutečně doporučujete jako léčbu mikropenisu, pak se nedivím, že si v zámoří klepou na čelo…
(Také se jedná o nadsázku…
)
@timeforce Ano, dobří doktoři jsou u nás málo placení, zatímco ti špatní až moc… ![]()
@Doctus píše:
@aspagi
Nedělám si legraci, zdá se mi, že má přezdívka zaznívá v první písni.
si ho tezce inspiroval a jak zni text doctusi ach doctusi ten tvuj slavny prumer ![]()
@aspagi
Všechny tři mé „Kráťovské“ písničky jsou k poslechu zde: Kratomir.webnode.cz ![]()
A není třeba se obávat, je to opravdu bezpečný web bez reklam… ![]()
@aspagi
To není můj průměr já jsem studie neprováděl.
@Kraťomír
Vy ale mikropenis nemáte. A v USA se jednalo o nasazení ATB profylaxe při operaci nosních kůstek.
@Doctus píše:
Vy ale mikropenis nemáte. A v USA se jednalo o nasazení ATB profylaxe při operaci nosních kůstek.
adoktus, kdyz tu citujes tohle, tak se mi vybavuji americke experiment pharma spolecnosti, ktere mely za nasledek obrovsky pocet narozenych se zakrnelymi penisy, v obdobi 50tych a 60tych let minuleho stoleti, to co se mi vybavilo, je tabulka, ve ktere americane propadaji prumernou delkou penisu, nemohl byt tento udaj, v pripade USA, zkreslen prave tim, ze v tom jsou zahrnuty I tyto obeti pharmaceutickych spolecnosti, toby vysvetlovalo tu odchylku, kterou se tu nekdo snazil vysvetlit tim, ze I v USA, je velke mnozstvi asiatu
@Pesimista
Mikropenisy jsou ze studie vyřazeny, neboť se již jedná o patologii. Navíc mužů s mikropenisem je pořád stejně, tedy zhruba 0,6 %.
@Doctus píše:
@Pesimista
Mikropenisy jsou ze studie vyřazeny, neboť se již jedná o patologii. Navíc mužů s mikropenisem je pořád stejně, tedy zhruba 0,6 %.
diky, presne udaje a metodu vylouceni jsem neznal
@Kraťomír píše:
@aspagi
Všechny tři mé „Kráťovské“ písničky jsou k poslechu zde: Kratomir.webnode.czA není třeba se obávat, je to opravdu bezpečný web bez reklam…
hele ja radsi nee ja posloucham jen underground ![]()
@Doctus píše:
@aspagi
To není můj průměr já jsem studie neprováděl.@Kraťomír
se hned necerti bylo to mysleno jako sranda ![]()