Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
6.11.14 09:15
@kalamitaa píše:
No když si představím jak křičíš blahem poté cos orálně uspokojil partnerku… Asi bude fakt lepší ječet jen v představách.A vítej zpátky Kraťomíre, vydržel jsi mlčet celkem dlouho :)

on to v sobe dusil to mlceni je rad ze se muze vyzpovidat jenze by potreboval fenecku co by mu poodrzela zaucila nechces? pak teprv bude klid od neho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.11.14 09:28
@Venetia píše:
pisu pro vetsinu :-) Mozna, ze pro nektere to zazitek je.. ja nato nemela stesti nebo jsem nic nepoznala

Ono to je spíš požitek prostě kratší a menší. Proto se ti zdá, že nemají zážitky. Oni by chtěli, ale tělo mužské prostě je takto nastaveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.11.14 12:02
@Anonymní píše:
Myslíte, že opravdu neexistuje nic na opravdové zvětšení penisu? Kromě strkání do úlu a pod.? :D

Ne, to by na světě neexistoval žádný chlap s malým penisem. ;)
Je to jako s práškama na hubnutí. Kdyby existovaly nějaké účinné, nebylo by na světě tlustého člověka.

• Citovat
  • Upravit
233
6.11.14 12:19
@Heinich píše:
Ono to je spíš požitek prostě kratší a menší. Proto se ti zdá, že nemají zážitky. Oni by chtěli, ale tělo mužské prostě je takto nastaveno.

to je dobrej blabol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.11.14 13:28
@kalamitaa píše:
No když si představím jak křičíš blahem poté cos orálně uspokojil partnerku… Asi bude fakt lepší ječet jen v představách.A vítej zpátky Kraťomíre, vydržel jsi mlčet celkem dlouho :)

Taháš mě za slovo :D, ale proč by ne - přeci i po úspěšném uspokojení partnerky bych si mohl zakřičet blahem a zabušit na mou svalnatou hruď jako „King Kong“, pač bych se také tak cítil! :kytka: Je to jako když poprvé zvládneš nějakou věc, o které sis myslela, že to nikdy nedokážeš - určitě ten pocit všichni známe - totální euforie, při které člověk reaguje všelijak a někdo i jekotem… :P

@timeforce
Samozřejmě, kdo by také nebyl? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.11.14 13:46
@timeforce píše:
to je dobrej blabol :mrgreen:

V čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.14 13:58

Káťa
Závislačka 4538 příspěvků dnes v 12:02

@Anonymní píše:
Myslíte, že opravdu neexistuje nic na opravdové zvětšení penisu? Kromě strkání do úlu a pod.? :D

Ne, to by na světě neexistoval žádný chlap s malým penisem. ;)
Je to jako s práškama na hubnutí. Kdyby existovaly nějaké účinné, nebylo by na světě tlustého člověka.

No tak ale nabízí se i jiný možnosti než jen prášky, různý natahováky atd. Otázka je, jestli to chlapovi spíš neuškodí.

• Citovat
  • Upravit
5847
6.11.14 17:32
@Kraťomír píše:
@aspagi Ale ale :lol:, no ale co, názor je názor a kéž by to tak viděla každá… :think:

no kazda jsme jina kdo hleda tak najde ale kdyz budes brecet na rozlitym mlikem takpanicem zustanes do smrti a nevis o co prichazis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.11.14 17:33
@percconte píše:
jak sem říkal každej to vidí úplně jinak :palec: :mrgreen:

spis citi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.11.14 17:35
@Venetia píše:
no vida… tak u tebe maji Kratove velkou sanci :-D

to maj ale kratomira nechcu nejsem charita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.11.14 17:37
@Electrolux_EHM_4400 píše:
No co jsem mohl shlednout @aspagi tak to Krata bude mit vice nez dobre :palec:

heeej :mrgreen: ja nejsu zadna charita :mrgreen: a navic uz mam to co potrebuju zhruba velikost @kratomir takze krato boha vzpamatuj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.11.14 17:39
Citace] @káťa píše:
Teď jde o to, jestli by Aspagi kromě 13 cm péra přitahovala i Kráťova zamindrákovaná psychopatická povaha :think: Do toho by podle mne nešla žádná…

presne ja EMO STYL moc nemusim ale jo tak driv za svych mladejch let jsem poslouchala marylina mansona coz on je velice podobny ty profilovce co ma@ @Electrolux_EHM_4400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
6.11.14 17:41
@aspagi píše:
heeej :mrgreen: ja nejsu zadna charita :mrgreen: a navic uz mam to co potrebuju zhruba velikost @kratomir takze krato boha vzpamatuj se

Jak muzes byt tak bezcitna :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5847
6.11.14 17:42
@tigy66 píše:
no to nevím, jak velké máte zkušenosti, ale mezi 10 a 14 bych řekl, že je dost rozdíl :nevim:

hele ja nevim jen vim ze jsem mela jednou kluka co ho mel pod 10cm a to uz neslo tak jestli chcea muzu dat rozpeti normal 11-14 nebo 12-14 ze je normal je mi to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.11.14 17:45
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Jak muzes byt tak bezcitna :zed: :mrgreen:

fnuk mam se rozbrecet? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek