Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9734
4.11.14 21:29

@Honza 12
Původní příspěvek byl myšlen ironicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.14 21:42
@Anonymní píše:
Přijedeš, budeme si povídat, mazlit se, zamilujeme se, ty ho vytáhneš, já tě zaučím, utěším (poprvé je to vždy špatné), pomazlíme se, rozloučíme, odjedeš domů a tam si popláčeš. Pak, až si uvědomíš, že ses konečně PROMĚNIL V MUŽE, napíšeš na ten svůj web povídku: „Můj první zářez s mou druhou láskou.“

Pak přijede @timeforce a udělá mi to jako chlap.

Anonymní samaritánka

Tak nejak bych to videl i ja jenze krata nez se rozhoupe jestli teda ho tam zasune nebo ne tak me praskne leva kulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.14 21:42
@Anonymní píše:
Přijedeš, budeme si povídat, mazlit se, zamilujeme se, ty ho vytáhneš, já tě zaučím, utěším (poprvé je to vždy špatné), pomazlíme se, rozloučíme, odjedeš domů a tam si popláčeš. Pak, až si uvědomíš, že ses konečně PROMĚNIL V MUŽE, napíšeš na ten svůj web povídku: „Můj první zářez s mou druhou láskou.“

Pak přijede @timeforce a udělá mi to jako chlap.

Anonymní samaritánka

Tak nejak bych to videl i ja jenze krata nez se rozhoupe jestli teda ho tam zasune nebo ne tak me praskne leva kulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.14 21:44
@Darth píše:
Hezky pěkně „samaritánko“ :lol:

Kraťomíre, Kraťomíre, ty máš teda dost. I když tě částečně chápu, tak to co předvádíš už několik let je síla. S tím tvým „postižením“ se dá normálně žít. Takových chlapů jsou miliony. Já na tom nejsem o moc lépe a žádná žena mě nikdy neopustila. A opravdu nejsem přeborník v lízání. Taky bych bral třeba 18/5. Taky mě to štve, že do dokonalosti mi dost chybí. Ale mám normálně rodinu a měl i milenku, které jsem se dlouho nemohl v dobrém zbavit. Jo, když po mě při flirtování vystartuje nějaká dračice někde na zábavě, tak ji prostě odmítnu. Ženský s kterýma jsem spal, mě musely dost dlouho svádět. Prostě si najdeš drobnější partnerku co je spíš romanticky založená a ne sexuální dračice co má ráda tvrdej sex s velkou kládou a city jdou stranou.

Ty budeš mít spíš problém s tím, že jako 30-ti letej frajer nebudeš mít žádné zkušenosti. Tys měl nabírat za mlada se stejně nezkušenou slečnou. No budeš to muset někde dohnat.

Příspěvek upraven 04.11.14 v 20:11

presne tak bude si muset najit holku ktera bude tolerantni a pochopi ze je ve 30 panic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
4.11.14 21:49

@timeforce
Já bych vás ošetřil, nebojte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.14 21:53
@Doctus píše:
@timeforce
Já bych vás ošetřil, nebojte. :mrgreen:

To bych nechtel ani zazit :mrgreen: ale dekuji doktor house se hodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
4.11.14 21:57

@timeforce
Byla by to škoda, určitě ji máte výstavní… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
4.11.14 21:59
@Doctus píše:
@káťa
I vy jste si myslela, že je nutné změřit každého muže v republice, aby bylo možné stanovit průměrnou délku. Když už jsme u toho, tak důležitější je medián (jako u průměrného platu).

Už nás neděste.. já se ted budu bát, že každej bude mít 13 cm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
4.11.14 22:03

@Venetia
Nikoho neděsím, procentuální peak nedosahuje zdaleka 50 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
4.11.14 22:05
@Anonymní píše:
v tomhle je dost pravdy, i já jsem díky své menší výbavě často nějakým způsobem vycouval ze sexu s ženskou, která se mi zdála moc hrrr do toho, být lépe obdařen, určitě bych měl toho za sebou mnohem víc, tohle dost mrzí, možná nebo zcela určitě jsem tak přišel o skvělé ženy :? :? a hledat jen drobnější partnerky, nevím jestli je cesta k úspěchu

je to blbost… se štíhlostí to vůbec nesouvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
4.11.14 22:09
@Doctus píše:
@Kraťomír
Co je na tom nemožného? Pardon, já zapomněl, podle Vás nikdo nemůže mít soulož s tak postiženým skoromužem, eunuchem, natož aby styk byl uspokojivý. :pocitac:

tak tam jde asi spíš o ty praktiky okolo než o nějaký tvrdý sex… to si opravdu nedovedu představit. A stejně 75 procent žen..prý.. to má tak raději, takže šance, že narazí na takovou je dost vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
4.11.14 23:10
@Anonymní píše: :? :? a hledat jen drobnější partnerky, nevím jestli je cesta k úspěchu

neni, I drobnejsi muze mit jaksi neadekvatne rormernejsi vjezd, ono je to jako s temi pery, neni zadna korelace mezi vnejsimi rozmery telesne schranky a organem lasky, jak u muze, tak zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
4.11.14 23:10
@Venetia píše:

Se štíhlostí to souvisí (nepřímo), jelikož je u ní „lepší přístup“ a ve spoustě poloh se dá zasunout „nadoraz“, což s ženskou při těle často nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
4.11.14 23:18

omyl v nicku

Kratomire, ty sis dal spatny nick, spravne zni Kazimir, nebo spise Kazisuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
4.11.14 23:48
@Venetia píše:

chtěl jsem se konkrétně Vás zeptat a teď je vhodná chvíle, Vy tady mluvíte dost jednoznačně ve prospěch větších, tipoval bych, že jste větší postavy, mýlím se?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky