Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
3.11.14 14:16
@Kraťomír píše:
@timeforce Ale jak se s tímhle můžu vzchopit a něco s tím dělat, jak asi? To není jako zhubnout pár kilo nebo se naučit cizí jazyk, s tímhle prostě nic nenaděláš… To si mám do něj nějak píchnout za sto tisíc silikon kvůli jednomu centimetru v průměru, aby byl normální aspoň na šířku? Nebo si ho roky pumpovat a tahat si za něj, abych nakonec zjistil, že je to k ničemu? Víš co, ono se to snadno říká, vzchop se, něco s tím dělat a tak dále, ale nikdo nic neporadí a sám by na tom byl na mém místě nejspíš úplně stejně… To je právě to pověstné „kázání vody a pití vína“, jak se tak říká… :idea:

Kdyby ženy nebyly tak pyjuchtivé, nemusel bych to řešit vůbec, ale je to jak to je a svět se holt změnit nedá - proto nemám moc na výběr, leda tak to pořád zkoušet, tahat každou do postele a nechat se neustále odmítat a s ostudou posílat k šípku, a to by mi to nadšení asi taky moc dlouho nevydrželo - i když je pravda, že bych si tak aspoň trochu v tom mém osamoceném životě užíval… Ale zase co by to bylo za užívání, kdybych s každou ženou už na hned startu věděl, že to stejně nikam nepovede a pošle mě k vodě maximálně po pár oklepáních?! :think:

Snadno se to řekne, ale hůř se tak žije, a míra sebevědomí s tím opravdu nemá co dělat - i když je pravda, že mít alespoň z poloviny tolik nepodloženého sebevědomí, co má např. takový Doctus, tak bych mohl být vyhlášeným sukničkářem snad i s penisem okolo 5 cm v plné erekci, to je asi taky fakt… Vidím to i okolo sebe - někteří lidé nic neřeší a cítí se jako elita, a tak i když jsou to vlastně sebevědomí blbci, stejně dosáhnou mnoha věcí, u kterých by o sobě rozumný člověk třeba i dost pochyboval - také celkem zajímavá věc…

@tigy66 To ale ani není o blbých řečech, to je prostě příroda a evoluce - nemůžu se zlobit na ženy, že chtějí „megakládu“, když je to v podstatě pudová záležitost, která v nich evokuje sílu, mužnost a úspěšnost… Ale panic kvůli tomu jsem, věř nebo ne… ;)
vzdyt ti tady vsichni davaj navod co stim delat jenze ty to nechces slyset mas mindrak ze to nepujde nikdy a tak to bude protoze jsi totalne v hlave bloknutej proste kdyz pujdu zadat o praci a budu k tomu pristupovat jako ty tak to nikdy nedam protoze dopredu vim ze to nejde ale kdyz pujdu sebevedome ze to dokazu tak to proste dokazes ty jses tim na co myslis to si pamatuj do zivota si pritahujes to na co myslis jestli chces rodinu a stastnej zivot kazdou hodinu si opakuj dokazu to najdu tu pravou a ukazu ji ze mam i jine prednosti. hlavne nerikej ty tvoje zasrane skurveny vety to nejde to nedokazu nam ho maleho nic nezmenim jsem odepsanej jsem nula zadna me nechce slysis se a tohle si pritahujes ty musis rikat ze jsi nejlepsi dokazu to jsem super chlap umim perfektne spivat a hlavne dokazu milovat :palec: na tohle musis myslet a uvidis osud ti privede tu pravou. kup si knizku Miluj svuj zivot ta ti pomuze a zacni na sobe makat hned neodkladej to :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
3.11.14 14:16
@Kraťomír píše:
@timeforce Ale jak se s tímhle můžu vzchopit a něco s tím dělat, jak asi? To není jako zhubnout pár kilo nebo se naučit cizí jazyk, s tímhle prostě nic nenaděláš… To si mám do něj nějak píchnout za sto tisíc silikon kvůli jednomu centimetru v průměru, aby byl normální aspoň na šířku? Nebo si ho roky pumpovat a tahat si za něj, abych nakonec zjistil, že je to k ničemu? Víš co, ono se to snadno říká, vzchop se, něco s tím dělat a tak dále, ale nikdo nic neporadí a sám by na tom byl na mém místě nejspíš úplně stejně… To je právě to pověstné „kázání vody a pití vína“, jak se tak říká… :idea:

Kdyby ženy nebyly tak pyjuchtivé, nemusel bych to řešit vůbec, ale je to jak to je a svět se holt změnit nedá - proto nemám moc na výběr, leda tak to pořád zkoušet, tahat každou do postele a nechat se neustále odmítat a s ostudou posílat k šípku, a to by mi to nadšení asi taky moc dlouho nevydrželo - i když je pravda, že bych si tak aspoň trochu v tom mém osamoceném životě užíval… Ale zase co by to bylo za užívání, kdybych s každou ženou už na hned startu věděl, že to stejně nikam nepovede a pošle mě k vodě maximálně po pár oklepáních?! :think:

Snadno se to řekne, ale hůř se tak žije, a míra sebevědomí s tím opravdu nemá co dělat - i když je pravda, že mít alespoň z poloviny tolik nepodloženého sebevědomí, co má např. takový Doctus, tak bych mohl být vyhlášeným sukničkářem snad i s penisem okolo 5 cm v plné erekci, to je asi taky fakt… Vidím to i okolo sebe - někteří lidé nic neřeší a cítí se jako elita, a tak i když jsou to vlastně sebevědomí blbci, stejně dosáhnou mnoha věcí, u kterých by o sobě rozumný člověk třeba i dost pochyboval - také celkem zajímavá věc…

@tigy66 To ale ani není o blbých řečech, to je prostě příroda a evoluce - nemůžu se zlobit na ženy, že chtějí „megakládu“, když je to v podstatě pudová záležitost, která v nich evokuje sílu, mužnost a úspěšnost… Ale panic kvůli tomu jsem, věř nebo ne… ;)
vzdyt ti tady vsichni davaj navod co stim delat jenze ty to nechces slyset mas mindrak ze to nepujde nikdy a tak to bude protoze jsi totalne v hlave bloknutej proste kdyz pujdu zadat o praci a budu k tomu pristupovat jako ty tak to nikdy nedam protoze dopredu vim ze to nejde ale kdyz pujdu sebevedome ze to dokazu tak to proste dokazes ty jses tim na co myslis to si pamatuj do zivota si pritahujes to na co myslis jestli chces rodinu a stastnej zivot kazdou hodinu si opakuj dokazu to najdu tu pravou a ukazu ji ze mam i jine prednosti. hlavne nerikej ty tvoje zasrane skurveny vety to nejde to nedokazu nam ho maleho nic nezmenim jsem odepsanej jsem nula zadna me nechce slysis se a tohle si pritahujes ty musis rikat ze jsi nejlepsi dokazu to jsem super chlap umim perfektne spivat a hlavne dokazu milovat :palec: na tohle musis myslet a uvidis osud ti privede tu pravou. kup si knizku Miluj svuj zivot ta ti pomuze a zacni na sobe makat hned neodkladej to :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.11.14 14:25

@timeforce No, to se sice hezky poslouchá, ale jak mám přemoct ten fakt, že ve svém nitru pořád dobře vím, že to není pravda? To je jako kdybych si tisíckrát opakoval, že jsem lepší zpěvák než třeba Karel Gott, pak vyrazil někam na pódium a co tam? Byl bych akorát tak pro smích, protože ani stokrát opakovaná lež se přeci nestane pravdou… :! A navíc to dělají jenom slaboši, že si opakují jak jsou dobří a silní a když dojde na lámání chleba, tak nakonec stejně selžou - já umím realitě alespoň čelit, když už to nezměním… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
3.11.14 14:52

Si zatim hodne stesti ti preji.

Příspěvek upraven 03.11.14 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
3.11.14 15:02

@timeforce :potlesk: :potlesk: :palec: a uz na nej nereguj, vysiluje to a beztak si dela prd.el. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.11.14 15:08

@timeforce No tak to ti přeju, ale stejně je to pořád dost nesrovnatelné - ty věci co popisuješ se dají ovlivnit - můžeš si dodělat školy, můžeš osouložit desítky žen, když na to máš dost velký penis, můžeš si vydělat na Ferrari, to všechno se dá, ale malý penis? Když zůstanu u toho pěveckého přirovnání, tak myslíš, že když za tím půjdu a budu tomu věřit, tak jednou třeba nazpívám duet s tím Gottem? Neumím si to moc představit, stejně jako třeba když při mé výšce a váze nikdy nebudu špičkový žokej… A o tom to je - některé věci prostě neovlivníš a s takto extrémně malým penisem člověk asi taky nikdy nebude dost dobrým milovníkem na to, aby si udržel vztah s nějakou normální dívkou - to je prostě fakt a ženy se na tom vesměs shodují… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
3.11.14 15:11
@Eemii píše:
@timeforce :potlesk: :potlesk: :palec: a uz na nej nereguj, vysiluje to a beztak si dela prd.el. ;)

jo pravda uz koncim nema to smysl ten clovek je stracenej ve sve mysli zasel si tam jen spatne veci ted sklizi urodu nemyslim si ze si dela srandu to by musel bejt blazen jedine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.11.14 15:12
@Eemii píše:
@timeforce :potlesk: :potlesk: :palec: a uz na nej nereguj, vysiluje to a beztak si dela prd.el. ;)

Myslíš, že si z toho dělám jen srandu? Už pomalu 10 let se tím bavím a dělá mi radost, že jsem pořád sám bez lásky a panic před třicítkou, a že budu sám až do smrti? Mně to tedy nijak extra zábavné nepřijde a pokud tobě ano, máš asi zvláštní smysl pro humor… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
3.11.14 15:22
@Kraťomír píše:
Myslíš, že si z toho dělám jen srandu? Už pomalu 10 let se tím bavím a dělá mi radost, že jsem pořád sám bez lásky a panic před třicítkou, a že budu sám až do smrti? Mně to tedy nijak extra zábavné nepřijde a pokud tobě ano, máš asi zvláštní smysl pro humor… :!

Zalez uz nekam :mrgreen: A vem si s sebou i tve „dvojce“ mvm ;)

• Citovat
  • Upravit
687
3.11.14 16:50

@Electrolux_EHM_4400 Já žádné dvojče nemám, jenom starší sestru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
3.11.14 16:51
@Kraťomír píše:
Myslíš, že si z toho dělám jen srandu? Už pomalu 10 let se tím bavím a dělá mi radost, že jsem pořád sám bez lásky a panic před třicítkou, a že budu sám až do smrti? Mně to tedy nijak extra zábavné nepřijde a pokud tobě ano, máš asi zvláštní smysl pro humor… :!

To je tvuj dobrovolny problem a zbytecna forma sebetryzneni se, nevim, proc s tim otravovat ostatni.Ty jsi se tak rozhodl :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
3.11.14 16:52
@timeforce píše:
jo pravda uz koncim nema to smysl ten clovek je stracenej ve sve mysli zasel si tam jen spatne veci ted sklizi urodu nemyslim si ze si dela srandu to by musel bejt blazen jedine :mrgreen:

No ano, to jsi uhodil hrebicek na hlavicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.11.14 16:55

@Eemii No jo, to máš pravdu, mám si to řešit sám v sobě, i když ono člověku občas pomůže, když se svěří i ostatním… Ale omlouvám se za to. Každopádně s jednou věcí nemůžu souhlasit - není to dobrovolné a já se takto tedy vážně nerozhodl, to sama příroda… :think: Kdybych měl možnost si vybrat velikost penisu, tak mám 17×4.5 cm, ale nějak se mě na to bohužel nikdo neptal… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
3.11.14 17:04
@Kraťomír píše:
@Electrolux_EHM_4400 Já žádné dvojče nemám, jenom starší sestru… :nevim:

To jsi rekl krasne a dokonale vystizne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.14 17:11

@Kraťomír

Já se asi obětuju a nabídnu ti své tělo, abys mě mohl přefiknout a konečně ses vzpamatoval z těch bludů, kterých máš plnou hlavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky