Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marienka rozkročí nohy a vraví Jankovi:
Janko strčí.
Janko strčí.
Janko strčí celú ruku.
Janko strčí aj druhú.
- Janko, a teraz zatlieskaj.
@Pesimista píše:
Marienka rozkročí nohy a vraví Jankovi:
- Janko, strč mi tam prst!
Janko strčí.
- Janko, strč ešte jeden!
Janko strčí.
- A teraz celú ruku!
Janko strčí celú ruku.
- A teraz druhú!
Janko strčí aj druhú.
- Janko, a teraz zatlieskaj.
- Marienka, nemôžem, nedá sa.
- No vidíš! A to mi všetky chlapi z doliny vravia, že ju mám veľkú! emoticon
@sissi79 píše:
Chci vedet k cemu doslo u tebe
už jsem to psal přece nebo ne?
![]()
@tigy66 píše:
už jsem to psal přece nebo ne?![]()
Jeden pribeh bo mam cist zpetne ![]()
@sissi79 píše:
Jeden pribeh bo mam cist zpetne
jeden jsem psal, další ne - neni to moc příjemné vzpomínání a tady to stejně nikoho nějak moc nezajímá, prostě mít menší penis není žádná výhra, kdo s tím nemusí žít těžko pochopí, Kraťomír to přivádí do extrému, ale částečně mu rozumím - kromě srovnávání s opravdu vážnou nemocí atd.
@timeforce Přicházím o víc než si myslíš, protože rodina a harmonický vztah byl můj největší životní sen už od prahu puberty - ale jak už tady někdo psal, někdo holt má a někdo ne, a je pravdou, že změnit se na tom už nic nedá…
@Kraťomír píše:
@timeforce Přicházím o víc než si myslíš, protože rodina a harmonický vztah byl můj největší životní sen už od prahu puberty - ale jak už tady někdo psal, někdo holt má a někdo ne, a je pravdou, že změnit se na tom už nic nedá…
kkdyz myslis nebudu ti to rozmlouvat jses jak zenska misto toho abyjsi se vzchopil a zacal neco se sebou delat tak tu jen places holt kazdej si vybira cestu kterou se vyda ty jsis vybral tu cestu plnou utrpeni a bolesti hodne stesti.
@tigy66 Ale já to přeci nikdy s žádnou vážnou nemocí nesrovnával, srovnávaly to tu akorát místní pisatelky - já jen říkám, že každý máme nějaké trápení a i když pro někoho to může být zdánlivá banalita a malichernost, druhému to stejně ničí život - a psal jsem akorát to, že je to horší než třeba malá prsa nebo velký zadek, chce to jen mít vůli to chtít pochopit a taky trochu té empatie… ![]()
@Kraťomír
tak si to asi napsal jinak, než myslel, hledat to nebudu
být panic (nevěřím tomu) kvůli 13,5 cm je blbost, holt budeš muset občas ty blbý řeči překousnout, pro některý je málo i 16 či 18 neuděláš nic
chápu, že je na houby, když to tej, která se Ti zrovna líbí nejvíc je málo, ale Ty si to ani nezkusil co píšeš, tak si to děláš ještě těžší. Pokud tady teda jen tak nemeleš z nějakého jiného důvodu. ![]()
@timeforce Ale jak se s tímhle můžu vzchopit a něco s tím dělat, jak asi? To není jako zhubnout pár kilo nebo se naučit cizí jazyk, s tímhle prostě nic nenaděláš… To si mám do něj nějak píchnout za sto tisíc silikon kvůli jednomu centimetru v průměru, aby byl normální aspoň na šířku? Nebo si ho roky pumpovat a tahat si za něj, abych nakonec zjistil, že je to k ničemu? Víš co, ono se to snadno říká, vzchop se, něco s tím dělat a tak dále, ale nikdo nic neporadí a sám by na tom byl na mém místě nejspíš úplně stejně… To je právě to pověstné „kázání vody a pití vína“, jak se tak říká… ![]()
Kdyby ženy nebyly tak pyjuchtivé, nemusel bych to řešit vůbec, ale je to jak to je a svět se holt změnit nedá - proto nemám moc na výběr, leda tak to pořád zkoušet, tahat každou do postele a nechat se neustále odmítat a s ostudou posílat k šípku, a to by mi to nadšení asi taky moc dlouho nevydrželo - i když je pravda, že bych si tak aspoň trochu v tom mém osamoceném životě užíval… Ale zase co by to bylo za užívání, kdybych s každou ženou už na hned startu věděl, že to stejně nikam nepovede a pošle mě k vodě maximálně po pár oklepáních?! ![]()
Snadno se to řekne, ale hůř se tak žije, a míra sebevědomí s tím opravdu nemá co dělat - i když je pravda, že mít alespoň z poloviny tolik nepodloženého sebevědomí, co má např. takový Doctus, tak bych mohl být vyhlášeným sukničkářem snad i s penisem okolo 5 cm v plné erekci, to je asi taky fakt… Vidím to i okolo sebe - někteří lidé nic neřeší a cítí se jako elita, a tak i když jsou to vlastně sebevědomí blbci, stejně dosáhnou mnoha věcí, u kterých by o sobě rozumný člověk třeba i dost pochyboval - také celkem zajímavá věc…
@tigy66 To ale ani není o blbých řečech, to je prostě příroda a evoluce - nemůžu se zlobit na ženy, že chtějí „megakládu“, když je to v podstatě pudová záležitost, která v nich evokuje sílu, mužnost a úspěšnost… Ale panic kvůli tomu jsem, věř nebo ne… ![]()
Můj nejlepší sex za poslední dobu byl s mužem, který ho měl silně podprůměrného. Byl to vášnivý alfa a uměl to se mnou a věděl, které polohy se s tím dělat dají a nedají.
13,5 cm je v pohodě velikost, na zásun i na pohled, píšu to jako žena, která má bohaté sexuální zkušenosti s pyjy všech druhů a velikostí… ![]()
Problém je pouze v té hlavě, ale POUZE znamená, že je v tuto chvíli nepřekonatelný. Proto hledej ženu, která ji má úzkou, nevytahanou po dětech, ideálně asiatku (asiati mají v průměru 11 cm).
@Anonymní píše:
@KraťomírProblém je pouze v té hlavě, ale POUZE znamená, že je v tuto chvíli nepřekonatelný. Proto hledej ženu, která ji má úzkou, nevytahanou po dětech, ideálně asiatku (asiati mají v průměru 11 cm)
no to je teda rada nad zlato ![]()
@Anonymní píše:
no to je teda rada nad zlato
No tak ale pořád lepší než rada žádná, že ano… ![]()
Jinak silně podprůměrný je podle vás asi tak kolik, 12 nebo 15 cm? Tak to totiž často bývá…
A pokud jde o vášnivost a snahu, tak tam bych myslím spíše vynikal, protože jsem vždy toužil udělat dobře mé lásce a sebe jsem dával až na to poslední místo. Jen je velká škoda, že se nikdy v životě nedozvím, zda se domnívám správně… ![]()
co Ano?