Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@timeforce
Byly spokojené, ale nevydrželo vám to spolu, že ano? Ono u každého kdo to hodně střídá se většinou jedná o nějaký problém - těch co si opravdu jenom tak úžívají není zas až tolik… Ony nakonec možná až zas tak u/spokojeny nebyly, když se šlo dál… A vůbec, kolik je na světě žen, které jsou samy a nemají ani to pohlazení nebo si s kým popovídat, natož ještě sex, takže takové by byly rády za všechno a kolikrát by jim stačil i chlap bez penisu, pač je to pořád lepší než nic, takže to nelze brát jako nějaké měřítko spokojenosti, bohužel…
Ale jinak se tu omlouvám všem dotčeným, kteří nepochopili jak to myslím a mysleli si, že tento problém srovnávám s nějakou závažnou nemocí, což opravdu není pravda, a taky děkuji za nabídky a omlouvám se, že jsem to musel odmítnout - je to fajn vědět, že jsou ještě na světě hodní lidé, ale všechno se holt tak snadno vyřešit nedá…
@sissi79 píše:![]()
bych ju poslala někam.. probůh, já jsem držka
![]()
![]()
jo to ja ji taky poslala do patricnych mist a odmenou mi bylo repete z telaku
ale to uz je let zpatky ![]()
@timeforce
Zdravím, zeptám se aktuálně to máš jak s partnerkou? nebo žádná neni? Ptám se na základě tvých příspěvků cca týden zpátky.
@timeforce píše:
Kratomir ty mas big problem psychickej ja ho mam maleho mensi nez ty a mel jsem spoustu zen ktery byli spokojeny najdou se i zeny kterym je to malo ok tak se rozejdeS a hledas jinou vačici ktera bude spokojena zaklad je dobre lizat skvela prace rukou a pusou to musis se naucit nastudovat. pak hledat polohy kde nas small penis vynikne co nejvice proste vcem je minus musis dohnat jinejma vecma.ted uz si stoho delam srandu meezi chlapama rikam ze ho mam maleho nestydim se za to zase jsrm dobrej lizac trebamam 12 centimetrove hovado
@timeforce píše:
A co kdyz ho tam ta zena necejti co mam delat?timeforce
Stálice 74 příspěvků 25.10.14 18:34
Nic jen to ze na velikosti zalezi a ty keci ze ne at si je strcej nekam to jen uklidnujou situaciDocela dost si proti řečíš kamaráde, nedávno si taky tady takhle fňukal
![]()
@Kraťomír píše:
@timeforce
Byly spokojené, ale nevydrželo vám to spolu, že ano? Ono u každého kdo to hodně střídá se většinou jedná o nějaký problém - těch co si opravdu jenom tak úžívají není zas až tolik… Ony nakonec možná až zas tak u/spokojeny nebyly, když se šlo dál… A vůbec, kolik je na světě žen, které jsou samy a nemají ani to pohlazení nebo si s kým popovídat, natož ještě sex, takže takové by byly rády za všechno a kolikrát by jim stačil i chlap bez penisu, pač je to pořád lepší než nic, takže to nelze brát jako nějaké měřítko spokojenosti, bohužel…Ale jinak se tu omlouvám všem dotčeným, kteří nepochopili jak to myslím a mysleli si, že tento problém srovnávám s nějakou závažnou nemocí, což opravdu není pravda, a taky děkuji za nabídky a omlouvám se, že jsem to musel odmítnout - je to fajn vědět, že jsou ještě na světě hodní lidé, ale všechno se holt tak snadno vyřešit nedá…
Tebe bude muset ženská jedině už znásilnit, aby ses z tohohle komplexu dostal protože jinak nevím…
Ty nemáš problém s penisem, ale se sebevědomím…Radím vyhledat psychologa.. ![]()
@Ivulka88 píše:
Tebe bude muset ženská jedině už znásilnit, aby ses z tohohle komplexu dostal protože jinak nevím…Ty nemáš problém s penisem, ale se sebevědomím…Radím vyhledat psychologa..
On je trochu jiný už extrémní případ, ale jak má mít chlap dostatek sebevědomí, když mu ženský opakovaně říkaj nebo naznačujou, že ho má malýho to by mě teda zajímalo. Ženská, která není spokojená se svým tělem, toho sebevědomí asi taky moc nemá. Hlavním symbolem mužství vždycky byl a je penis ( dobře rostlý a fungující ) Ne pro každého, kdo to tak nemá, je lehké se s tím smířit. ![]()
@tigy66 píše:
On je trochu jiný už extrémní případ, ale jak má mít chlap dostatek sebevědomí, když mu ženský opakovaně říkaj nebo naznačujou, že ho má malýho to by mě teda zajímalo. Ženská, která není spokojená se svým tělem, toho sebevědomí asi taky moc nemá. Hlavním symbolem mužství vždycky byl a je penis ( dobře rostlý a fungující ) Ne pro každého, kdo to tak nemá, je lehké se s tím smířit.
Co jsem se tady dočetla, tak je panic a nikdy s žádnou holkou nic neměl…Jak tedy může vědět, že není holka, která by s ním nebyla spokojená…To o čem tady píše jsou jenom jeho domněnky. Nevěřím tomu, že by ho deset z deseti holek odpálkovalo jen kvůli „malému“ penisu.
Jak už tady bylo několikrát psánu, když má malý penis musí to dohnat jinak…
Člověk se učí ze zkušeností, pokud žádné nemá, nemá smysl tady o něčem polemizovat…
On se pouze domnívá, v tom je jádro pudla… ![]()
@Kraťomír píše:
@timeforce
Byly spokojené, ale nevydrželo vám to spolu, že ano? Ono u každého kdo to hodně střídá se většinou jedná o nějaký problém - těch co si opravdu jenom tak úžívají není zas až tolik… Ony nakonec možná až zas tak u/spokojeny nebyly, když se šlo dál… A vůbec, kolik je na světě žen, které jsou samy a nemají ani to pohlazení nebo si s kým popovídat, natož ještě sex, takže takové by byly rády za všechno a kolikrát by jim stačil i chlap bez penisu, pač je to pořád lepší než nic, takže to nelze brát jako nějaké měřítko spokojenosti, bohužel…Ale jinak se tu omlouvám všem dotčeným, kteří nepochopili jak to myslím a mysleli si, že tento problém srovnávám s nějakou závažnou nemocí, což opravdu není pravda, a taky děkuji za nabídky a omlouvám se, že jsem to musel odmítnout - je to fajn vědět, že jsou ještě na světě hodní lidé, ale všechno se holt tak snadno vyřešit nedá…
to uz je pak tvuj problem bud se k tomu postavis jako chlap nebo se v tom dal utapej jako to delas do ted kdyz sam vis ze ti neni pomoci je to prohrany boj protoze ty uz mas na vsecko odpoved nejde tak to nema smysl resit. Nerad to rikam ale clovek jako ty bude celej zivot panicem protoze k tomu tak pristupujes ja bych tak dopadnout nechtel protoze nevis o co prichazis mimochodem mam uz rodinu a pristi rok budu mit i msnzelku ktera ho v sobe moc necejti ale neni to az takdulezite ![]()
@tigy66 píše:@timeforce píše:
Kratomir ty mas big problem psychickej ja ho mam maleho mensi nez ty a mel jsem spoustu zen ktery byli spokojeny najdou se i zeny kterym je to malo ok tak se rozejdeS a hledas jinou vačici ktera bude spokojena zaklad je dobre lizat skvela prace rukou a pusou to musis se naucit nastudovat. pak hledat polohy kde nas small penis vynikne co nejvice proste vcem je minus musis dohnat jinejma vecma.ted uz si stoho delam srandu meezi chlapama rikam ze ho mam maleho nestydim se za to zase jsrm dobrej lizac trebamam 12 centimetrove hovado
@timeforce píše:
A co kdyz ho tam ta zena necejti co mam delat?timeforce
Docela dost si proti řečíš kamaráde, nedávno si taky tady takhle fňukal
Stálice 74 příspěvků 25.10.14 18:34
Nic jen to ze na velikosti zalezi a ty keci ze ne at si je strcej nekam to jen uklidnujou situaci![]()
ja jsem to malinko dramatizoval mam ho maleho a jsem stastny na velikosti zalezi
@timeforce píše:
ja jsem to malinko dramatizoval mam ho maleho a jsem stastny na velikosti zalezi
tak nějak této formulaci nerozumím, si šťastný, že ho máš malého, protože na velikosti záleží? ![]()
@tigy66 píše:
tak nějak této formulaci nerozumím, si šťastný, že ho máš malého, protože na velikosti záleží?
neres to na velikosti zalezi tim to končí ![]()
@timeforce píše:
@aspagi píše:
jo to ja ji taky poslala do patricnych mist a odmenou mi bylo repete z telakuale to uz je let zpatky
Tak snad trefu mas natrenovanou ne
![]()