Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takova nabidka se neodmita krato bez do toho hlavne me nepis ze ktomu potrebujes lasku ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To jsi rekl krasne a dokonale vystizne
Bohužel mi tak trochu nedochází, o čem je zde řeč?! ![]()
@timeforce píše:
Takova nabidka se neodmita krato bez do toho hlavne me nepis ze ktomu potrebujes lasku
Takových nabídek už jsem měl a stejně z toho nikdy nic nebylo
, nehledě na to, že já k tomu opravdu potřebuju lásku - alespoň na to poprvé, protože dělat to s cizí ženou kterou vůbec neznám a nic k ní necítím, to by ve mně myslím nezanechalo moc příjemné vzpomínky, ať už by byla jakákoliv… ![]()
@Kraťomír píše:
Takových nabídek už jsem měl a stejně z toho nikdy nic nebylo, nehledě na to, že já k tomu opravdu potřebuju lásku - alespoň na to poprvé, protože dělat to s cizí ženou kterou vůbec neznám a nic k ní necítím, to by ve mně myslím nezanechalo moc příjemné vzpomínky, ať už by byla jakákoliv…
@timeforce No a ty by jsi se snad chtěl milovat s úplně cizí ženou, ke které nic necítíš, i kdyby to byla třeba holka jako víno? Já nevím jak kdo a většina chlapů by možná chtěla, ale já tedy fakt ne - objetí a úsměv od mé lásky pro mě znamená mnohem víc, než sex s královnou krásy… ![]()
@Anonymní píše:
@KraťomírJá se asi obětuju a nabídnu ti své tělo, abys mě mohl přefiknout a konečně ses vzpamatoval z těch bludů, kterých máš plnou hlavu.
Ja byla prvni ![]()
@Kraťomír píše:
@timeforce No a ty by jsi se snad chtěl milovat s úplně cizí ženou, ke které nic necítíš, i kdyby to byla třeba holka jako víno? Já nevím jak kdo a většina chlapů by možná chtěla, ale já tedy fakt ne - objetí a úsměv od mé lásky pro mě znamená mnohem víc, než sex s královnou krásy…
Nazdar Kráťo.. pořád si ještě žádná nestěžovala.. ![]()
@Kraťomír píše:
@Eemii No jo, to máš pravdu, mám si to řešit sám v sobě, i když ono člověku občas pomůže, když se svěří i ostatním… Ale omlouvám se za to. Každopádně s jednou věcí nemůžu souhlasit - není to dobrovolné a já se takto tedy vážně nerozhodl, to sama příroda…Kdybych měl možnost si vybrat velikost penisu, tak mám 17×4.5 cm, ale nějak se mě na to bohužel nikdo neptal…
Jiste, to, jak ses narodil, sis nevybral..ale to, ze kvuli tomu koncis s normalnim zivotem zdraveho chlapa ano.To je dobrovolne. Delas, jako kdybys ho mel tricentimetrovyho, to by se i tvy vyplody daly pochopit.Ale s tim, co mas, nikoli. A to je ma posledni reakce na tebe.
![]()
@timeforce píše:
Takova nabidka se neodmita krato bez do toho hlavne me nepis ze ktomu potrebujes lasku
@Eemii píše:
Ja byla prvni
A překvapivě ne jediná
- takže to vidíte, nakonec se snad dají holky „lovit“ i na mikropenis…
Jen jestli se pak ale nejedná jen o milování ze soucitu, že jo?
![]()
@Kraťomír píše:
A překvapivě ne jediná- takže to vidíte, nakonec se snad dají holky „lovit“ i na mikropenis…
Jen jestli se pak ale nejedná jen o milování ze soucitu, že jo?
![]()
No, jestli to právě není Tvým záměrem.
Jestli se do mě před tím sexem chceš zamilovat, tak můžeš. Jsem mladá, svěží a jediná moje dovednost je oblbování chlapů. Ale zase, abys neměl nakonec zlomené srdce…
Anonymní samaritánka
@Kraťomír píše:
@timeforce No a ty by jsi se snad chtěl milovat s úplně cizí ženou, ke které nic necítíš, i kdyby to byla třeba holka jako víno? Já nevím jak kdo a většina chlapů by možná chtěla, ale já tedy fakt ne - objetí a úsměv od mé lásky pro mě znamená mnohem víc, než sex s královnou krásy…
ja bych do toho sel bejt tebou slecna vi co od tebe ocekavat tak proc to nezkusit poradne ji nalozit na lasku se vyser to stejne casem prejde vetsina zen to ma rada stejne tvrde a hlavne nazbiras naky zkusenosti ty jsou potreba do zacatku ![]()
Příspěvek upraven 03.11.14 v 21:49
@Eemii píše:
A beztak si dela ze vsech zadel
nedela se podivej na jeho stranky myslis ze by se nekdo otravoval stim ze nazpiva smutne texty o tom jak ma maly pero ![]()
@Anonymní píše:
No, jestli to právě není Tvým záměrem.Jestli se do mě před tím sexem chceš zamilovat, tak můžeš. Jsem mladá, svěží a jediná moje dovednost je oblbování chlapů. Ale zase, abys neměl nakonec zlomené srdce…
Anonymní samaritánka
krato bez do toho nandej ji ho tam ![]()
@timeforce píše:
nedela se podivej na jeho stranky myslis ze by se nekdo otravoval stim ze nazpiva smutne texty o tom jak ma maly pero
Díky za tip
Už poslouchám jeho písničky a pročítám jeho web… Rozhodně je talentovaný a inteligentní. Dobrý vtipálek ![]()
Líbí se mi tvůj slovník. Mám ráda muže, kteří to umí říct natvrdo. Kraťomír se ale tváří jako nevinný něžný koloušek ![]()
Anonymní samaritánka