Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@timeforce
No já to asi vážně nedám, bo jsem panic a nechci své „poprvé“ zažít s úplně cizí ženou
, ale dáš to ty, a nebo máš jen silácké řeči a skutek utek?
![]()
Jinak si to ale tedy popravdě neumím ani moc dobře představit - jak by taková věc asi probíhala?
To bych tam jako přijel a řekl bych „dobrý den, já jsem ten Kraťomír, tak jdeme na to milá slečno
" a nebo bychom nejdřív jeli někam na večeři, popovídali si a pak na to vlítli?
A teď ještě když si vezmu, že by se mi to malé nic ani nepostavilo a nebo bych naopak byl "hotov“ ještě před jeho vytažením, tak co asi pak - povídat si o počasí?
Docela zajímavá věc - kdyby to byla moje láska, tak ji aspoň můžu uspokojovat ručně a ústy, ale nevím jestli bych na to měl u cizí ženy vůbec chuť, atd… No snadno se to řekne, ale hůř dělá… ![]()
@Doctus
dáváte větší váhu anonymním internetovým dotazníkům, kde si každý může uvést, co chce, než relevantním urologickým studiím (asi se všichni urologové ve Velké Británii, Německu, Francii a USA mýlí). Průměrná délka mezi 13 a 14 cm není mé přesvědčení, ale fakt.
Nejprve se omlouvám za to - víš -,ale v tak ranních hodinách se i toto stane, i když by samozřejmě nemělo a když už jsme u toho, tak existují lidé, kteří pracují v noci a občasné nahlédnutí na net jim v tom nebrání, to k Vaší poznámce na konci.
Ještě k těm relevantním urologickým studiím, co jste uváděl, není proč jim nevěřit, ale taky není proč nevěřit zkušenostem českých žen, které mají na rozdíl o chlapů možnost za svůj život vidět více penisů v erekci, tak asi ví dobře s čím se tady nejčastěji setkávají. Jistě to může být do značné míry ovlivněno mnohem větší aktivitou lépe obdařených mužů, než těch menších. O úplně abstinujících viz. Kráťa
nemluvě. Bylo by to tedy asi dost zajímavé, kdyby zde skutečně poctivý průzkum proběhl, jestli by se délka 13-14 cm povrdila. Nabízí se otázka, proč by malá země ve středu Evropy měla být vyjímkou a příroda zdejší může obdařit průměrně cca o 2 cm víc. Na druhou stranu 2 cm zas nejsou taková anomálie, aby to nebylo teoreticky ani prakticky nemožné. Ale taky zrovna tak, by asi neměl být tak markantní rozdíl při sexu s 13,5 nebo 15,5 cm (poznámka pro Kraťomíra.) Přijde mi ASI NEJPODSTATNĚJŠÍ údaj z Wikipedie o tom, že procentuálně nejpočetnější je u mužů délka 11,6 - 15,3 cm. Takže ani Kráťa či další muži a hlavně ženy, by z toho neměli být tak rozhození, když v českých vodách natrefí na exempláře pod 15 cm. Jak už jsem psal, kdyby s těmito exempláři byl sex nemožný a ohrožoval by zachování populace, tak by jistě evoluce již dávno zasáhla.
Otázkou pro mě docela zůstává, proč je takový rozdíl mezi černošskou a asijskou rasou. Nepřijde mi, že by asiatky byly celkově tak fyzicky menší, takže tam by chlapíci měli fňukat nejvíc a přitom se tak ani náhodou neděje a naopak množí se daleko nejvíc.
![]()
@Kraťomír píše:
@timeforce
No já to asi vážně nedám, bo jsem panic a nechci své „poprvé“ zažít s úplně cizí ženou, ale dáš to ty, a nebo máš jen silácké řeči a skutek utek?
![]()
![]()
Jinak si to ale tedy popravdě neumím ani moc dobře představit - jak by taková věc asi probíhala?
To bych tam jako přijel a řekl bych „dobrý den, já jsem ten Kraťomír, tak jdeme na to milá slečno
" a nebo bychom nejdřív jeli někam na večeři, popovídali si a pak na to vlítli?
A teď ještě když si vezmu, že by se mi to malé nic ani nepostavilo a nebo bych naopak byl "hotov“ ještě před jeho vytažením, tak co asi pak - povídat si o počasí?
Docela zajímavá věc - kdyby to byla moje láska, tak ji aspoň můžu uspokojovat ručně a ústy, ale nevím jestli bych na to měl u cizí ženy vůbec chuť, atd… No snadno se to řekne, ale hůř dělá…
Přijedeš, budeme si povídat, mazlit se, zamilujeme se, ty ho vytáhneš, já tě zaučím, utěším (poprvé je to vždy špatné), pomazlíme se, rozloučíme, odjedeš domů a tam si popláčeš. Pak, až si uvědomíš, že ses konečně PROMĚNIL V MUŽE, napíšeš na ten svůj web povídku: „Můj první zářez s mou druhou láskou.“
Pak přijede @timeforce a udělá mi to jako chlap.
Anonymní samaritánka
Hezky pěkně „samaritánko“ ![]()
Kraťomíre, Kraťomíre, ty máš teda dost. I když tě částečně chápu, tak to co předvádíš už několik let je síla. S tím tvým „postižením“ se dá normálně žít. Takových chlapů jsou miliony. Já na tom nejsem o moc lépe a žádná žena mě nikdy neopustila. A opravdu nejsem přeborník v lízání. Taky bych bral třeba 18/5. Taky mě to štve, že do dokonalosti mi dost chybí. Ale mám normálně rodinu a měl i milenku, které jsem se dlouho nemohl v dobrém zbavit. Jo, když po mě při flirtování vystartuje nějaká dračice někde na zábavě, tak ji prostě odmítnu. Ženský s kterýma jsem spal, mě musely dost dlouho svádět. Prostě si najdeš drobnější partnerku co je spíš romanticky založená a ne sexuální dračice co má ráda tvrdej sex s velkou kládou a city jdou stranou.
Ty budeš mít spíš problém s tím, že jako 30-ti letej frajer nebudeš mít žádné zkušenosti. Tys měl nabírat za mlada se stejně nezkušenou slečnou. No budeš to muset někde dohnat.
Příspěvek upraven 04.11.14 v 20:11
@Anonymní samaritánka
Tak tohle mě tedy totálně dostalo
- na to se už asi vážně nedá nic říct
- no snad možná jen to, že ty koukám dobře víš, jak chlapovi dodat sebevědomí, viz ta poslední věta…
![]()
Akorát tedy nebudeš druhá, ale minimálně třetí
, a kdo ví, jestli se v tom shonu vůbec stihnu zamilovat… ![]()
@Darth píše:
Hezky pěkně „samaritánko“![]()
Kraťomíre, Kraťomíre, ty máš teda dost. I když tě částečně chápu, tak to co předvádíš už několik let je síla. S tím tvým „postižením“ se dá normálně žít. Takových chlapů jsou miliony. Já na tom nejsem o moc lépe a žádná žena mě nikdy neopustila. A opravdu nejsem přeborník v lízání. Taky bych bral třeba 18/5. Taky mě to štve, že do dokonalosti mi dost chybí. Ale mám normálně rodinu a měl i milenku, které jsem se dlouho nemohl v dobrém zbavit. Jo, když po mě při flirtování vystartuje nějaká dračice někde na zábavě, tak ji prostě odmítnu. Ženský s kterýma jsem spal, mě musely dost dlouho svádět. Prostě si najdeš drobnější partnerku co je spíš romanticky založená a ne sexuální dračice co má ráda tvrdej sex s velkou kládou a city jdou stranou.
Ty budeš mít spíš problém s tím, že jako 30-ti letej frajer nebudeš mít žádné zkušenosti. Tys měl nabírat za mlada se stejně nezkušenou slečnou. No budeš to muset někde dohnat.
Příspěvek upraven 04.11.14 v 20:11
Děkuji!!! Už chápu, proč se mnou někteří muži nechtěli spát… Přitom, ačkoliv jsem dračice a mám ráda tvrdý sex, 13 cm mě dokáže bohatě uspokojit. VĚČNÁ ŠKODA! ![]()
To zde raději nepište, jinak Vás označí za vadnou. Jak by totiž mohl být 13cm pyj dostatečný… (podle některých)
ad anonym, na nějž jsem ráno reagoval
Když se tedy podíváte na údaje z wikipedie, tak uprostřed intervalu s největší četností je to, co jsem uvedl za užší interval.
@Doctus píše:
To zde raději nepište, jinak Vás označí za vadnou. Jak by totiž mohl být 13cm pyj dostatečný… (podle některých)ad anonym, na nějž jsem ráno reagoval
Když se tedy podíváte na údaje z wikipedie, tak uprostřed intervalu s největší četností je to, co jsem uvedl za užší interval.
Házíte zde hrách na stěnu a plýtváte svým intelektem. Je to tak silně individuální téma, že se o tom téměř nelze dohadovat. (Maximálně formou rozsáhlého výzkumu, který by vyžadoval tisíce vzorků a překročení celé řady etických hranic…).
Celá tahle diskuse je zbytečná. Je ten muž dost vysoký, je ta žena dost štíhlá, dostatečně hezká, je vagina té ženy dost úzká? Správná odpověď zní: JAK PRO KOHO.
Anonymní samaritánka
@Darth píše:Já na tom nejsem o moc lépe a žádná žena mě nikdy neopustila. A opravdu nejsem přeborník v lízání. Taky bych bral třeba 18/5. Taky mě to štve, že do dokonalosti mi dost chybí. Ale mám normálně rodinu a měl i milenku, které jsem se dlouho nemohl v dobrém zbavit. Jo, když po mě při flirtování vystartuje nějaká dračice někde na zábavě, tak ji prostě odmítnu. Ženský s kterýma jsem spal, mě musely dost dlouho svádět. Prostě si najdeš drobnější partnerku co je spíš romanticky založená a ne sexuální dračice co má ráda tvrdej sex s velkou kládou a city jdou stranou.
v tomhle je dost pravdy, i já jsem díky své menší výbavě často nějakým způsobem vycouval ze sexu s ženskou, která se mi zdála moc hrrr do toho, být lépe obdařen, určitě bych měl toho za sebou mnohem víc, tohle dost mrzí, možná nebo zcela určitě jsem tak přišel o skvělé ženy
a hledat jen drobnější partnerky, nevím jestli je cesta k úspěchu
@Anonymní píše:
v tomhle je dost pravdy, i já jsem díky své menší výbavě často nějakým způsobem vycouval ze sexu s ženskou, která se mi zdála moc hrrr do toho, být lépe obdařen, určitě bych měl toho za sebou mnohem víc, tohle dost mrzí, možná nebo zcela určitě jsem tak přišel o skvělé ženy![]()
a hledat jen drobnější partnerky, nevím jestli je cesta k úspěchu
Moc děkuji za všechny tyto zpovědi. Začínám teď mužům trochu více rozumět…
Anonymní samaritánka
@Anonymní samaritánka Částečně máte pravdu, protože všechny tyto „mírné“ rozdíly hledání partnera a vztahů jedině obohacují, protože rozmanitost a pestrost je vždy krásnější, než kdyby byli všichni stejní, ale na druhé straně my se tu bavíme už spíše o extrémech a ty nikdy nedělají dobrotu…
Je ta žena štíhlá, když má při 165 cm 60 Kg? A je dost vysoká? No pro mne třeba ano, ale holka co měří 130 cm už to bude mít asi těžší, stejně jako když někdo váží třeba 150 Kg - a přitom jako člověk je pořád stejný, tak proč se na něj někteří dívají skrz prsty? A proč se někdo směje lidem, kteří nevyrostli? Také za to nemohou…
To už ale není pestrost, nýbrž extrém, stejně jako ten můj malý penis… ![]()
Kdybychom se tu bavili o normálních rozměrech penisu někde mezi 15 - 20 cm x +/- 4 cm na šířku, tak tam se dá říct, že většině žen by to mělo stačit a když se najde jedna z deseti, které ne, tak se holt musí přizpůsobit a nebo hledat dál, jenže extrémy v hodnotách mikropenisu už nejen že nestačí jedné z deseti, ale problém s tím může mít i sedm, osm, a třeba i devět z deseti žen, a v tom to právě je - takže tady už to „jak pro koho“ asi moc dobře nefunguje… ![]()
@Anonymní (dračice)
A máš to změřené a nebo je to jen odhad, že ti stačí i 13 cm? Se mi to nějak nezdá… ![]()
@Kraťomír
Co je na tom nemožného? Pardon, já zapomněl, podle Vás nikdo nemůže mít soulož s tak postiženým skoromužem, eunuchem, natož aby styk byl uspokojivý. ![]()
@Doctus píše:
@Kraťomír
Co je na tom nemožného? Pardon, já zapomněl, podle Vás nikdo nemůže mít soulož s tak postiženým skoromužem, eunuchem, natož aby styk byl uspokojivý.
Ještě že to spousta borců s 13cm pérkem neřeší a přivádí své partnerky k vyvrcholení.. Ďekuji za tenhle barevnej svět