Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
5.11.14 14:49
@percconte píše:
smysl pro humor je hoodně důležitej :palec:

Jo jo, já vím :*, i když si myslím, že velký penis je důležitější… :mrgreen: Ale samo že ideální je, když má chlap oboje… ;) 8) S mou největší životní láskou, ale i teď s mou poslední velmi blízkou kamarádkou jsme si v humoru skvěle rozuměli a musím říct, že to bylo opravdu fajn… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.11.14 14:51
@percconte píše:
Ono taky záleží co je pro koho VELKÉ co je NORMÁLNÍ a co MALÉ, pro každého je to úplně jiné :) tak schválně - já za sebe říkám že malý pták je pod 14cm, normální je 14-17cm a co je nad 17cm je velké… tak co kdo na to?

male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.11.14 14:55

@aspagi Ale ale :lol:, no ale co, názor je názor a kéž by to tak viděla každá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.11.14 15:14
@Kraťomír píše:
Jo jo, já vím :*, i když si myslím, že velký penis je důležitější… :mrgreen: Ale samo že ideální je, když má chlap oboje… ;) 8) S mou největší životní láskou, ale i teď s mou poslední velmi blízkou kamarádkou jsme si v humoru skvěle rozuměli a musím říct, že to bylo opravdu fajn… :srdce:

preju ti aby ti to dopadlo budu na teb3 myslet a drzet palecky az to budes delat :hug: doufam ze pak naspivas nakou pecku jak si prvne zasunul :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
percconte
5.11.14 15:20
@aspagi píše:
male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc :mrgreen:

jak sem říkal každej to vidí úplně jinak :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
687
5.11.14 15:38

@timeforce
To by pak byl takovej nával emocí a zážitků, že bych asi dal celý album… 8) :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.11.14 15:49
@káťa píše:
Jinak koukám, že už je zase zpátky Kraťomír a divím se, že zase našel novou klientelu, která mu už 50 stran na ty jeho bláboly odepisuje. Vůbec si s ním nepište, je to házení hrachu na stěnu, je to regulérní mag.or.

Ale no tak, nebuď na mě tak zlá :oops:, vždyť jsem jen ztrápený dobrák… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.11.14 15:51
@Kraťomír píše:
@timeforce
To by pak byl takovej nával emocí a zážitků, že bych asi dal celý album… 8) :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Ja kdyz to delal poprve tak me pak hrozne stouplo sebevedomi rikal jsem si ted jsem chlap a byl jsem jak geroj vsude jsem se musel chlubit ze uz nejsu panic :lol: je to smesny ale ten naval euforie a pocit stesti tam proste je ted uz to beru jako rutinu ze si vyklepu vajka :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
5.11.14 16:03
@percconte píše:
Ono taky záleží co je pro koho VELKÉ co je NORMÁLNÍ a co MALÉ, pro každého je to úplně jiné :) tak schválně - já za sebe říkám že malý pták je pod 14cm, normální je 14-17cm a co je nad 17cm je velké… tak co kdo na to?

mam to rozdeleno zhruba stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
5.11.14 16:07
@aspagi píše:
male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc :mrgreen:

no vida… tak u tebe maji Kratove velkou sanci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
percconte
5.11.14 16:10
@Venetia píše:
mam to rozdeleno zhruba stejne

tak to už jste holky dvě :palec:

• Citovat
  • Upravit
106044
5.11.14 16:12
@Kraťomír píše:
@timeforce
To by pak byl takovej nával emocí a zážitků, že bych asi dal celý album… 8) :mrgreen: :lol:

zase z toho nedelej takovy zazrak… vetsinou to za moc nestoji… ty emoce a zazitky jsou ojedinele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.11.14 16:16
@Venetia píše:
no vida… tak u tebe maji Kratove velkou sanci :-D

No co jsem mohl shlednout @aspagi tak to Krata bude mit vice nez dobre :palec:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
5.11.14 16:16
@percconte píše:
Vůbec nechápu kde se berou myšlenky na to, že když jsem s holkou a líbí se mi, že jí ten můj nebude stačit že ho mám malýho… tohle nechápu, jako kde se to v té hlavě vezme… nikdy se mi to nestalo…

patříte do kategorie 13 a míň?

• Citovat
  • Upravit
233
5.11.14 16:19
@Venetia píše:
zase z toho nedelej takovy zazrak… vetsinou to za moc nestoji… ty emoce a zazitky jsou ojedinele

nesouhlasim a dalsi panove me daj za pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria