Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@percconte píše:
smysl pro humor je hoodně důležitej
Jo jo, já vím
, i když si myslím, že velký penis je důležitější…
Ale samo že ideální je, když má chlap oboje…
S mou největší životní láskou, ale i teď s mou poslední velmi blízkou kamarádkou jsme si v humoru skvěle rozuměli a musím říct, že to bylo opravdu fajn… ![]()
@percconte píše:
Ono taky záleží co je pro koho VELKÉ co je NORMÁLNÍ a co MALÉ, pro každého je to úplně jinétak schválně - já za sebe říkám že malý pták je pod 14cm, normální je 14-17cm a co je nad 17cm je velké… tak co kdo na to?
male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc ![]()
@aspagi Ale ale
, no ale co, názor je názor a kéž by to tak viděla každá… ![]()
@Kraťomír píše:
Jo jo, já vím, i když si myslím, že velký penis je důležitější…
Ale samo že ideální je, když má chlap oboje…
![]()
S mou největší životní láskou, ale i teď s mou poslední velmi blízkou kamarádkou jsme si v humoru skvěle rozuměli a musím říct, že to bylo opravdu fajn…
preju ti aby ti to dopadlo budu na teb3 myslet a drzet palecky az to budes delat
doufam ze pak naspivas nakou pecku jak si prvne zasunul ![]()
@aspagi píše:
male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc
jak sem říkal každej to vidí úplně jinak
![]()
@timeforce
To by pak byl takovej nával emocí a zážitků, že bych asi dal celý album…
![]()
@káťa píše:
Jinak koukám, že už je zase zpátky Kraťomír a divím se, že zase našel novou klientelu, která mu už 50 stran na ty jeho bláboly odepisuje. Vůbec si s ním nepište, je to házení hrachu na stěnu, je to regulérní mag.or.
Ale no tak, nebuď na mě tak zlá
, vždyť jsem jen ztrápený dobrák… ![]()
@Kraťomír píše:
@timeforce
To by pak byl takovej nával emocí a zážitků, že bych asi dal celý album…![]()
![]()
@percconte píše:
Ono taky záleží co je pro koho VELKÉ co je NORMÁLNÍ a co MALÉ, pro každého je to úplně jinétak schválně - já za sebe říkám že malý pták je pod 14cm, normální je 14-17cm a co je nad 17cm je velké… tak co kdo na to?
mam to rozdeleno zhruba stejne
@aspagi píše:
male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc
no vida… tak u tebe maji Kratove velkou sanci ![]()
@Venetia píše:
mam to rozdeleno zhruba stejne
tak to už jste holky dvě ![]()
@Kraťomír píše:
@timeforce
To by pak byl takovej nával emocí a zážitků, že bych asi dal celý album…![]()
![]()
zase z toho nedelej takovy zazrak… vetsinou to za moc nestoji… ty emoce a zazitky jsou ojedinele
@percconte píše:
Vůbec nechápu kde se berou myšlenky na to, že když jsem s holkou a líbí se mi, že jí ten můj nebude stačit že ho mám malýho… tohle nechápu, jako kde se to v té hlavě vezme… nikdy se mi to nestalo…
patříte do kategorie 13 a míň?
@Venetia píše:
zase z toho nedelej takovy zazrak… vetsinou to za moc nestoji… ty emoce a zazitky jsou ojedinele
nesouhlasim a dalsi panove me daj za pravdu