Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:smiruje neprihlaseny jo
Ale houby šmíruju
, jen jsem tak o sobotě večer nakouknul…
![]()
Jinak dneska jsem si užil moc pěkný den s mojí kámoškou - ale k čemu mi to je? ![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
na kanastu je to furt malo
![]()
Kdo mluví o kanastě? ![]()
@sissi79 Šlápneme mu na krk a už to pojede. Všemi přirozenými cestami (per omnes vias naturales).
@Doctus píše:
@sissi79 Šlápneme mu na krk a už to pojede. Všemi přirozenými cestami (per omnes vias naturales).
Pak má to české zdravotnictví nějak vypadat, že?!
![]()
@Kraťomír
V ČR vás nikdo nenutí se léčit, když budete mít třeba akutní zánět appendixu, tak můžete odmítnout léčbu. Pokud se vám české zdravotnictví nelíbí, klidně si zajeďte do USA. Ale připravte si několik milionů. A dostenete stejnou a nebo horší péči než u nás. Nejsou tam žádní borci. Dělají ještě větší chyby než u nás.
@Doctus píše:
latina je někdy děsně sexy…
@Do-not-touch
Latina je bohužel mrtvý jazyk a běžná domluva by s ním nebyla možná. ![]()
@Doctus Každý dělá chyby a nic v tomto oboru nemůže být nikdy stoprocentní, ale to co se děje v ČR je občas přímo k neuvěření, byť v některých oborech patří naši lékaři ke světovým špičkám, o tom se opravdu nechci přít - ale ti ostatní, no darmo mluvit…
A ohledně příkladu USA, tak tam to opravdu záleží na úhlu pohledu - pro někoho je zdravotní pojištění samozřejmostí a někdo si ho platit nechce, ale pak také musí počítat s tím, že může třeba zemřít někde v příkopu a nebo si léčbu draze platit, pokud na to má - každý svého štěstí strojvůdcem… ![]()