Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
5.11.14 16:24
@Electrolux_EHM_4400 píše:
No co jsem mohl shlednout @aspagi tak to Krata bude mit vice nez dobre :palec:

Teď jde o to, jestli by Aspagi kromě 13 cm péra přitahovala i Kráťova zamindrákovaná psychopatická povaha :think: Do toho by podle mne nešla žádná…

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
5.11.14 16:26
@káťa píše:
Teď jde o to, jestli by Aspagi kromě 13 cm péra přitahovala i Kráťova zamindrákovaná psychopatická povaha :think: Do toho by podle mne nešla žádná…

Proc zamindrakovana? Ty mu bastis tu jeho story? :think:

• Citovat
  • Upravit
káťa
5.11.14 16:28
Proc zamindrakovana? Ty mu bastis tu jeho story? :think:

Já ti nevím, podle mě je to buď totál magor zralej na Chocholouška nebo někdo, kdo si celou dobu dělá virtuálně z lidí prču :)

• Citovat
  • Upravit
106064
5.11.14 16:34
@timeforce píše:
nesouhlasim a dalsi panove me daj za pravdu

tak jste zde asi vyjimecni… ja moc emoci u chlapu nevidela.. prijde mi, ze je to pro ne opravdu jen fyzicka potreba nez nejaky zazitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.11.14 16:37
@Venetia píše:
tak jste zde asi vyjimecni… ja moc emoci u chlapu nevidela.. prijde mi, ze je to pro ne opravdu jen fyzicka potreba nez nejaky zazitek

Coze to? Sex ze je pro chlapa jen fyzicka potreba a neni to zazitek? :roll:

• Citovat
  • Upravit
106064
5.11.14 16:44
Coze to? Sex ze je pro chlapa jen fyzicka potreba a neni to zazitek? :roll:

pisu pro vetsinu :-) Mozna, ze pro nektere to zazitek je.. ja nato nemela stesti nebo jsem nic nepoznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
5.11.14 17:15
@aspagi píše:
male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc :mrgreen:

no to nevím, jak velké máte zkušenosti, ale mezi 10 a 14 bych řekl, že je dost rozdíl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
687
5.11.14 17:56

@Venetia
Já bych z toho měl druhé vánoce :D, když si vezmu, jak dobře mi je při jakémkoli kontaktu se svou milou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106064
5.11.14 18:05
@Kraťomír píše:
@Venetia
Já bych z toho měl druhé vánoce :D, když si vezmu, jak dobře mi je při jakémkoli kontaktu se svou milou… ;)

no vidis… je to nespravedlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.11.14 18:09
@Venetia píše:
no vidis… je to nespravedlive

ja to prozivam extreme pri vrcholu u tohu rvu jak tarzan emoce jdou ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106064
5.11.14 18:16
@timeforce píše:
ja to prozivam extreme pri vrcholu u tohu rvu jak tarzan emoce jdou ven :mrgreen:

to je super… ale jen za mne… zazila jsem projev nejakych emoci minimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.11.14 19:49

@Venetia
A nemůže být chyba třeba i v tobě? Jinak ale to, že někdo své emoce neprojevuje navenek tak silně ještě přece nemusí znamenat, že by žádné necítil - já osobně taky všechno spíš prožívám uvnitř a když se lidé kolem mě něčemu smějí (například u filmu), tak já se bavím vnitřně a neválím se při tom smíchy po zemi - a vlastně nejspíš ani při milování bych nejspíš taky přímo nekřičel blahem, i když by to bez nadsázky bylo to nejkrásnější v mém životě… A teď nemyslím své vyvrcholení - mně by stačilo, kdybych mohl svou milovanou třeba uspokojit jen ústy a ručně - i to by totiž bylo to nejlepší v mém životě… Samozřejmě časem se všechno přejí a možná by mi to pak také zevšednilo, ale ty začátky, no mňam - nic lepšího si vážně představit nedovedu! :jazyk: Hlavní otázka ale zní - s kým by to bylo?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.14 23:55

Myslíte, že opravdu neexistuje nic na opravdové zvětšení penisu? Kromě strkání do úlu a pod.? :D

• Citovat
  • Upravit
634
6.11.14 06:13
@Kraťomír píše:
@Venetia
A nemůže být chyba třeba i v tobě? Jinak ale to, že někdo své emoce neprojevuje navenek tak silně ještě přece nemusí znamenat, že by žádné necítil - já osobně taky všechno spíš prožívám uvnitř a když se lidé kolem mě něčemu smějí (například u filmu), tak já se bavím vnitřně a neválím se při tom smíchy po zemi - a vlastně nejspíš ani při milování bych nejspíš taky přímo nekřičel blahem, i když by to bez nadsázky bylo to nejkrásnější v mém životě… A teď nemyslím své vyvrcholení - mně by stačilo, kdybych mohl svou milovanou třeba uspokojit jen ústy a ručně - i to by totiž bylo to nejlepší v mém životě… Samozřejmě časem se všechno přejí a možná by mi to pak také zevšednilo, ale ty začátky, no mňam - nic lepšího si vážně představit nedovedu! :jazyk: Hlavní otázka ale zní - s kým by to bylo?! ;)

No když si představím jak křičíš blahem poté cos orálně uspokojil partnerku… Asi bude fakt lepší ječet jen v představách.

A vítej zpátky Kraťomíre, vydržel jsi mlčet celkem dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
6.11.14 06:15

@kalamitaa
Teď už dokonce složil další písníčku:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...