Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Teď jde o to, jestli by Aspagi kromě 13 cm péra přitahovala i Kráťova zamindrákovaná psychopatická povahaDo toho by podle mne nešla žádná…
Proc zamindrakovana? Ty mu bastis tu jeho story? ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Proc zamindrakovana? Ty mu bastis tu jeho story?
Já ti nevím, podle mě je to buď totál magor zralej na Chocholouška nebo někdo, kdo si celou dobu dělá virtuálně z lidí prču ![]()
@timeforce píše:
nesouhlasim a dalsi panove me daj za pravdu
tak jste zde asi vyjimecni… ja moc emoci u chlapu nevidela.. prijde mi, ze je to pro ne opravdu jen fyzicka potreba nez nejaky zazitek
@Venetia píše:
tak jste zde asi vyjimecni… ja moc emoci u chlapu nevidela.. prijde mi, ze je to pro ne opravdu jen fyzicka potreba nez nejaky zazitek
Coze to? Sex ze je pro chlapa jen fyzicka potreba a neni to zazitek? ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Coze to? Sex ze je pro chlapa jen fyzicka potreba a neni to zazitek?
pisu pro vetsinu
Mozna, ze pro nektere to zazitek je.. ja nato nemela stesti nebo jsem nic nepoznala
@aspagi píše:
male je deset a min normal 10-14 a 15-18 velkej a 18 a vic uz byvh utikala.pryc
no to nevím, jak velké máte zkušenosti, ale mezi 10 a 14 bych řekl, že je dost rozdíl ![]()
@Venetia
Já bych z toho měl druhé vánoce
, když si vezmu, jak dobře mi je při jakémkoli kontaktu se svou milou… ![]()
@Kraťomír píše:
@Venetia
Já bych z toho měl druhé vánoce, když si vezmu, jak dobře mi je při jakémkoli kontaktu se svou milou…
no vidis… je to nespravedlive
@Venetia píše:
no vidis… je to nespravedlive
ja to prozivam extreme pri vrcholu u tohu rvu jak tarzan emoce jdou ven ![]()
@timeforce píše:
ja to prozivam extreme pri vrcholu u tohu rvu jak tarzan emoce jdou ven
to je super… ale jen za mne… zazila jsem projev nejakych emoci minimalne
@Venetia
A nemůže být chyba třeba i v tobě? Jinak ale to, že někdo své emoce neprojevuje navenek tak silně ještě přece nemusí znamenat, že by žádné necítil - já osobně taky všechno spíš prožívám uvnitř a když se lidé kolem mě něčemu smějí (například u filmu), tak já se bavím vnitřně a neválím se při tom smíchy po zemi - a vlastně nejspíš ani při milování bych nejspíš taky přímo nekřičel blahem, i když by to bez nadsázky bylo to nejkrásnější v mém životě… A teď nemyslím své vyvrcholení - mně by stačilo, kdybych mohl svou milovanou třeba uspokojit jen ústy a ručně - i to by totiž bylo to nejlepší v mém životě… Samozřejmě časem se všechno přejí a možná by mi to pak také zevšednilo, ale ty začátky, no mňam - nic lepšího si vážně představit nedovedu!
Hlavní otázka ale zní - s kým by to bylo?! ![]()
Myslíte, že opravdu neexistuje nic na opravdové zvětšení penisu? Kromě strkání do úlu a pod.? ![]()
@Kraťomír píše:
@Venetia
A nemůže být chyba třeba i v tobě? Jinak ale to, že někdo své emoce neprojevuje navenek tak silně ještě přece nemusí znamenat, že by žádné necítil - já osobně taky všechno spíš prožívám uvnitř a když se lidé kolem mě něčemu smějí (například u filmu), tak já se bavím vnitřně a neválím se při tom smíchy po zemi - a vlastně nejspíš ani při milování bych nejspíš taky přímo nekřičel blahem, i když by to bez nadsázky bylo to nejkrásnější v mém životě… A teď nemyslím své vyvrcholení - mně by stačilo, kdybych mohl svou milovanou třeba uspokojit jen ústy a ručně - i to by totiž bylo to nejlepší v mém životě… Samozřejmě časem se všechno přejí a možná by mi to pak také zevšednilo, ale ty začátky, no mňam - nic lepšího si vážně představit nedovedu!Hlavní otázka ale zní - s kým by to bylo?!
No když si představím jak křičíš blahem poté cos orálně uspokojil partnerku… Asi bude fakt lepší ječet jen v představách.
A vítej zpátky Kraťomíre, vydržel jsi mlčet celkem dlouho ![]()
Teď jde o to, jestli by Aspagi kromě 13 cm péra přitahovala i Kráťova zamindrákovaná psychopatická povaha
Do toho by podle mne nešla žádná…