Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco píše:
@sissi79 ja se loucim a dekujiza pokec.
já taky
díky ![]()
@sissi79
pokud je ten, co odpírá zdravý, tak zřejmě nějaká forma pomsty nebo má jinde sexu dost ![]()
@sissi79 píše:
Může mi teda někdo říct aspoň 3 důvody proč druhýmu odepřít sex??![]()
EDIT: Dlouhodobě
1. mám milenku a nechci to míchat
2. chci se raději vyspat, ráno brzo vstávám
3. střídat: bolí mě hlava, jsem namožený, raději zítra… dokud to partnera neomrzí, popřípadě partnera utahat jinak, aby neměl náladu - podívej ta podlaha se nějak lepí… ono předejít požadavku na sex je vůbec nejlepší.
@Pajaxxx píše:
3. střídat: bolí mě hlava, jsem namožený, raději zítra… dokud to partnera neomrzí, popřípadě partnera utahat jinak, aby neměl náladu - podívej ta podlaha se nějak lepí… ono předejít požadavku na sex je vůbec nejlepší.
@Pajaxxx píše:
jinak ses netrefil
![]()
@sissi79 píše:
trefils, gratuluju.. forma pomsty, jen ukázka toho že i chlap dokáže být hnusnej a ublížit
no tak nikdo tady neříkal, že to chlap neumí být hnusnej, otázka je proč, do toho těžko někdo třetí vidí, spíš bych se zamyslel nad tím, proč jemu sex dlouhodobě nechybí o čemž dost pochybuju
@tigy66 píše:
no tak nikdo tady neříkal, že to chlap neumí být hnusnej, otázka je proč, do toho těžko někdo třetí vidí, spíš bych se zamyslel nad tím, proč jemu sex dlouhodobě nechybí o čemž dost pochybuju
vídíš to.. to samý jde říct o tom proč si myslíte že ho máte menšího.. tam taky nidko nevidí proč došlo k ňáké hlášce ![]()
@sissi79 píše:
vídíš to.. to samý jde říct o tom proč si myslíte že ho máte menšího.. tam taky nidko nevidí proč došlo k ňáké hlášce
tak za prvý to chlap vidí sám co tam má a nepotřebuje to poslouchat od ženský ještě po nebo v průběhu sexu
@tigy66 píše:
tak za prvý to chlap vidí sám co tam má a nepotřebuje to poslouchat od ženský ještě po nebo v průběhu sexu
po bo v průběhu sexu?? to snad ne.. to jsme vážně takový mrchy?
@sissi79 píše:
jinak ses netrefil![]()
to je jedno, jen zabíjím čas, tak nějak jsem se poobědě přespal. A napsat pár pitomých příspěvků mě nic nestojí ![]()
@Pajaxxx píše:
to je jedno, jen zabíjím čas, tak nějak jsem se poobědě přespal. A napsat pár pitomých příspěvků mě nic nestojí
sem měla pocit že na emimi jsi zanevřel ![]()
neoznačila bych to jako čerstvou zkušenost.. jen mě zajímaj důvody