Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
1.11.14 22:57
@tigy66 píše:
@sissi79
zřejmě máš čerstvou zkušenot těžko říct

neoznačila bych to jako čerstvou zkušenost.. jen mě zajímaj důvody ;)

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco

@sissi79 ja se loucim a dekuji :kytka: za pokec.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
@Chocoloco píše:
@sissi79 ja se loucim a dekuji :kytka: za pokec.

já taky :kytka: díky 8)

• Citovat
  • Upravit
tigy66
1.11.14 23:01

@sissi79
pokud je ten, co odpírá zdravý, tak zřejmě nějaká forma pomsty nebo má jinde sexu dost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
600
1.11.14 23:02
@sissi79 píše:
Může mi teda někdo říct aspoň 3 důvody proč druhýmu odepřít sex?? :think: :think:
EDIT: Dlouhodobě

1. mám milenku a nechci to míchat
2. chci se raději vyspat, ráno brzo vstávám
3. střídat: bolí mě hlava, jsem namožený, raději zítra… dokud to partnera neomrzí, popřípadě partnera utahat jinak, aby neměl náladu - podívej ta podlaha se nějak lepí… ono předejít požadavku na sex je vůbec nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 23:03
@tigy66 píše:
@sissi79
pokud je ten, co odpírá zdravý, tak zřejmě nějaká forma pomsty nebo má jinde sexu dost :nevim:

trefils, gratuluju.. forma pomsty, jen ukázka toho že i chlap dokáže být hnusnej a ublížit ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 23:03
@Pajaxxx píše:
3. střídat: bolí mě hlava, jsem namožený, raději zítra… dokud to partnera neomrzí, popřípadě partnera utahat jinak, aby neměl náladu - podívej ta podlaha se nějak lepí… ono předejít požadavku na sex je vůbec nejlepší.
:mrgreen: :mrgreen: šmarjá ty ještě žiješ??? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 23:04
@Pajaxxx píše:

jinak ses netrefil :P :P

• Citovat
  • Upravit
tigy66
1.11.14 23:06
@sissi79 píše:
trefils, gratuluju.. forma pomsty, jen ukázka toho že i chlap dokáže být hnusnej a ublížit ;)

no tak nikdo tady neříkal, že to chlap neumí být hnusnej, otázka je proč, do toho těžko někdo třetí vidí, spíš bych se zamyslel nad tím, proč jemu sex dlouhodobě nechybí o čemž dost pochybuju

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 23:08
@tigy66 píše:
no tak nikdo tady neříkal, že to chlap neumí být hnusnej, otázka je proč, do toho těžko někdo třetí vidí, spíš bych se zamyslel nad tím, proč jemu sex dlouhodobě nechybí o čemž dost pochybuju

vídíš to.. to samý jde říct o tom proč si myslíte že ho máte menšího.. tam taky nidko nevidí proč došlo k ňáké hlášce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
1.11.14 23:11
@sissi79 píše:
vídíš to.. to samý jde říct o tom proč si myslíte že ho máte menšího.. tam taky nidko nevidí proč došlo k ňáké hlášce :nevim:

tak za prvý to chlap vidí sám co tam má a nepotřebuje to poslouchat od ženský ještě po nebo v průběhu sexu

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 23:13
@tigy66 píše:
tak za prvý to chlap vidí sám co tam má a nepotřebuje to poslouchat od ženský ještě po nebo v průběhu sexu

po bo v průběhu sexu?? to snad ne.. to jsme vážně takový mrchy?

• Citovat
  • Upravit
600
1.11.14 23:14
@sissi79 píše:
jinak ses netrefil :P :P

to je jedno, jen zabíjím čas, tak nějak jsem se poobědě přespal. A napsat pár pitomých příspěvků mě nic nestojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 23:15
@Pajaxxx píše:
to je jedno, jen zabíjím čas, tak nějak jsem se poobědě přespal. A napsat pár pitomých příspěvků mě nic nestojí :D

sem měla pocit že na emimi jsi zanevřel ;)

• Citovat
  • Upravit
600
1.11.14 23:16

Jo a ještě: vyměním velkého za malého… ber nebo nech bejt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat