Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Chci se zeptat, vím, že to máme každá jiné. Ale jsem v 12 tt a mám mírně nafouklé bříško jako odspodu. Upřímně už nezapnu jedny kalhoty:( kdy už to tak maminkám roste oficiálně" ??Nejsem si jistá jestli nemám nějaké halucinace, nebo nejsem nafouklá z něčeho jinýho,nebo jsem prostě přibrala. co já vim
už se těším na to až ho budu moc hladit, atd.
![]()
Já jsem v 15. týdnu a bříško už je docela vidět. Před těmi třemi týdny jsem měla to samé - takové nafouklé a už tehdy mi bylo nepříjemné nosit upnuté věci. Tak se pomalu rozhlížím po těhotenských kalhotách, protože už zapnu jen jedny džíny, a to jsem na váhu přibrala zatím jen 1-2 kg. Od kdy to může být vidět oficiálně nevím
taky se mi zdá, že mám snad břicho jako moje kamarádka v 5. měsíci, ale asi je to opravdu individuální ![]()
já jsem ve 14.tt a mám takové malé nepatrné bříško, byla jsem štíhlejší a když jsem ležela, tak se mi břicho propadávalo a teď je lehounce vypouklé, tak se mi to líbí
a manželovi taky
váhově mám nahoře jen 1kilo, ale vadí mi upnutý věci a je to takový nepříjemný a jakoby mě to stahuje, takže asi tak, ale už se těšim, až bude zase o kousek větší ![]()
Ahoj, co já bych dala za velké bříško u prvního těhu jsem měla malé a teď u druhéhobylo ještě menší,mělajsem týden před porodem a každý mě tipoval na 5.měsíc
Nakonec mi z toho pidibříška vylezl chlapeček, kterej vážil 3800g a měřil 51cm, vůbec nechápu kam se naskládal
Bříško si užívej a hrdě ukazuj
Sousedku pošli do háje ![]()
Teeeri píše:
Ahoj holky. Chci se zeptat, vím, že to máme každá jiné. Ale jsem v 12 tt a mám mírně nafouklé bříško jako odspodu. Upřímně už nezapnu jedny kalhoty:( kdy už to tak maminkám roste oficiálně" ??Nejsem si jistá jestli nemám nějaké halucinace, nebo nejsem nafouklá z něčeho jinýho,nebo jsem prostě přibrala. co já vimuž se těším na to až ho budu moc hladit, atd.
![]()
![]()
Ahoj to má asi každá jiný..já jsem ted v 11tt a na začátku jsem byla tak nafouklá až se mi z toho na gyndu nechtělo jak to bylo divný
nějak v 8tt mi to úplně splasklo a ted už to začíná vypadat tak nějak jinak než před tim hlavně ráno když ještě nejsem najezená to vidim dobře.
Ahojky bud ráda. Já měla zase bříško malé a každý mi to furt říkal a typoval, že jsem v 5.měsíci i když jsem už byla v 7. a mě to mrzelo no potom jsem to v 9.měs. dohnala a byla jsem ráda ![]()
…vůbec není třeba si brát sousedky malodrb na srdce, já sama závidím všem, na kterých už je přeci jen trošku znát maminkovství. Sama jsem v 16 plus 1 tt a pořád bříško hledám. Přesto, že na ultrazvuku je mimiško krásně vidět, jsem skorem nešťastná, že jinak ne, ale snad se také dočkám. Všem hlavně hodně zdraví.
Lůca