Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak už holky psali…180 stopro… teda pokud tam hodláš spát s manželem. POkud jen sama s detma možna by 160 stačila. já se teda nevyspím ani na 180 takže chlap spí v obývaku:-)
My mame 160 spime tam s manzelem i prckem a psem
verim ze v zari az pribude dalsi princezna se tam i tak nasackujem
taky zalezi kdy si objednala, pokud na zakazku a je to uz dyl, muze byt problem pokud uz je pred expedici ![]()
Pokud máte tu možnost mít 180/200cm, vzala bych tu větší. Máme 160/200cm, spíme tam s manželem, někdy synem 1,5 roku a k tomu jedna nebo dvě kočky
vejdeme se, ale 180tka by byla lepší a ještě širší by byla luxus ![]()
@Lianys fakt? Ja zrovna včera vypadla z postele (skvely způsob jak se vzbudit) a to mame 200×200 ![]()
Tak my občas spíme v hostinském pokoji, kde je postel 160/200, a vejdeme se normálně, já 65/168 a manža 175/80. Tak nevím no, asi se neroztahujeme
Jasně, větší je vždycky lepší, ale i tahle by podle mě měla stačit. Nebo změň objednávku ![]()
@mimart my máme 140/200 a úplně v pohodě. Vlezeme se tu oba s manželem a ještě se tu dokáže nacpat 3,5 letá dcera s Mickey Mousem a Baby Born ![]()
Máme 160 a i s dítětem jsme se perfektně vešli, i teď v 3 letech dítěte bychom se v pohodě vešli. Dítě s náma už nespí a my máme v plánu pořídit 140 ![]()
My mame 140cm a nam staci, decko si do postele urcite brat nebudu, pokud nebude tezce nemocne, nebo nebude mit nocni muru. Ted ma anginu a spinka u sebe v postylce. Je tak zvykla a nebudu na tom nic menit.
@Tichošlápek píše:
@Lianys fakt? Ja zrovna včera vypadla z postele (skvely způsob jak se vzbudit) a to mame 200×200
Ty vaďo
no fakt, vlezeme se naprosto v pohodě. Legrační teda je, že k posteli 160 máme peřinu 200×200 a to už je horší - vždycky se vzbudím bez peřiny
![]()
@mimart z mé zkušenosti větší. Kvalitnější pohodlnější spaní, navíc tvůj partner není žádný drobek a miminka (batolata) se pěkně roztahujou.
I na 110 jsme se vesli 3 ![]()
Jinak ted mame 180, a kdyz ma pritel nocni a jsem tu jen se synem tak stejne spim tak na 10cm
a vedle je tak metr volnyho mista ![]()
My mame 200×200 a i tak mi vadi, kdyz ma manzel perinu na me pulce -spim s nohama odkrytyma a mam je hodne od sebe
… vadi mi je mit pri usinani prikryte. Mela jsem stejnou, kdyz jsem byla sama a na druhe pulce spal pes, kdyz pochopil, ze na mojem krku to neklapne ![]()
Léta jsme spali an 140 a pohoda, teď máme 160 a taky pohoda. Když tam vleze dítě, teď měří 120 a spí napříč, takže by to pohoda nebyla nikde (tudíž s námi nespí). Na dovolené bývají často 180 a popravdě mi to vadí, ráda se přitulím a v tomhle manžel vždycky musím hledat, já bych 180 při našem stylu spaní rozhodně nechtěla. Navíc v ložnici celkem počítáme centimetry a nějak jsem vděčnější za 20 cm podlahové plochy navíc.