Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jasně, je to příroda a tam není tabulkovyho nic ![]()
Příspěvek upraven 28.12.16 v 10:01
Kdyby to bylo hodně, lékař by ti to snad řekl
Mrkni do papíru, já tam mívala graf, čemu co odpovídá oproti průměru. Ale řídit se tabulkama mi přijde trochu na palici ![]()
Jo a tak mě napadá, vždyť podle velikosti určují stáří plodu, tak možná to špatně počítáš. Však se podívej, jaký termín porodu a gestační stáří je v tom výpisu ![]()
Jsi ve 13tt možná byla ovulace dřív http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
Hodláš takto srovnávat s tabulkami svůj plod celé těhotenství? To se z toho asi brzo zbálzníš.
Apropo-nač anonym? Ty se stydíš za svůj dotaz?
Moje malá měla v 14.tt 7 centimetrů a malou nosní kustku, strašili mě tím a musela jsem kvůli neodpovídání tabulkám na plno nesmyslných a stresujících vyšetření. Malá se pak narodila v 42.tt a měla 50 cm
na tabulky nehleď.
@Blackyyy A nebylo to těhotenství o týden nebo dva mladší? To by pak tabulkově odpovídalo ![]()
Ahoj, já jsem dnes zas 13+1 a na utz velikost 6.9cm, takže podle utz jsem 12+5, tak neres velikost podle tabulek, hlavne, že je vše ostatní v pořádku ![]()
Taky radsi anonym, o tehu ještě nikdo moc neví, jestli někomu vadí, tak radši smazat
@Petule030 Nee, vůbec, termín jsem dle menstruace měla 27. listopadu a dle ultrazvuku 28. ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak je to s tou velikostí. Ve 12+6tt jsem byla na velkým ultrazvuku (genetické vyšetření) a doktor řekl, že odpovídá, ale plod má 8,5cm. Mě to příjde velké. Podle tabulek by měl mít tuhle velikost až kolem 14tt. Může mě do toho někdo zasvětit?