Velikosti oblečení v Tchibu

385
3.5.13 21:41

Velikosti oblečení v Tchibu

Potřebovala bych poradit s velikostmi v obchodě Tchibo. Normálně mám totiž velikost 42-44, ale podle té jejich tabulky bych měla mít velikost spodního prádla 46-48, tak nevím, jestli si to objednat podle jejich tabulky nebo velikost, co si kupuju běžně. Máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
3.5.13 21:51

Vyzkoušej pokud máš tu možnost. Mi třeba neseděl střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
3.5.13 21:57

No já mám zkušenost že je vše o číslo větší než normálně.. trička, košile.. z prádla mám akorát kalhotky a ty jakž takž odpovídají..na míry jsem se nikdy nedívala a neměříla :) když mi něco nesedí, vracím na prodejně, neplatím postovné zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
3.5.13 22:00

Taky mám tu zkušenost, že je to spíš větší. I Sko mi bývá velké, což se jinak nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
@verrru píše:
No já mám zkušenost že je vše o číslo větší než normálně.. trička, košile.. z prádla mám akorát kalhotky a ty jakž takž odpovídají..na míry jsem se nikdy nedívala a neměříla :) když mi něco nesedí, vracím na prodejně, neplatím postovné zpět

Jakože si to normálně objednáš přes internet a když ti to nesedí, tak to vrátíš na prodejně? To jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854

Taky mám zkušenost, že mají všechno o číslo větší, než normálně. Já nosím 38-40 a když jsem si od nich koupila v této velikosti triko, bylo velké. Stejnou chybu jsem pak udělala ještě jednou, takže vím, že to nebyla náhoda :) Dceři jsem tam loni koupila věci ve velikosti 86-92 a ještě teď jí je to velké (a to nosí momentálně 98, bundu má dokonce 104). Takže já už vím, že kupovat o číslo menší, než normálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
3.5.13 22:03

@monulda přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
3.5.13 22:03

OK, díky za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24183
3.5.13 22:20

Tak já nevím, normálně mám vel. 46, v Tchibu jsem si teď kupovala kalhoty 48, protože mi 46 byla malá. U halenek je to ale jiné, tam mi velikost sedí, nebo je větší. U dětského oblečení mi to plus minus sedí, ale kalhoty jsou občas kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.5.13 22:22

Loni jsem si v Tchibu objednala jarní bundu a podle jejich rozměrů jsem měla vel.42. Když mi to přišlo domů, tak to bylo tak o 2 čísla větší, tak jsem jim jí poslala zpět a nechala si zaslat 38 ;) Trička na cvíčo si objednávám ve své vel. 40.

Dětské oblečení je taky o trošku větší než v jiných obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
3.5.13 23:30

Ahoj, taky mám normálně kolem té 42, podle výrobce, prádlo z tchiba nosím dost, podprsenky mi velikost sedí a kalhotky kupuji M (40-42 to je tuším). trička většinou taky M, případně 40, pokud je to po číslech. kalhoty jsou loterie, ale spíš o číslo menší. dětské mi přijde, že sedí, ale naše malá je veliká, sedí jí číslováno H&M, takže tak. každopádně objednávám přes net a když to není ono, dojdu vrátit do obchodu. Bez problémů vracejí peníze, mají to v podmínkách prodeje. na vrácení je 14 dnů…

• Citovat
  • Upravit
1707
4.5.13 00:39

V Tchibu je všechno větší. Nutné si koupit vše menší. Pokud kupuješ přes internet, tak to můžeš vrátit na prodejně. Máš na to měsíc. Ne 14 dnů. Aspoň já to tak měla napsané na té faktuře v balíčku. Dokonce jsem tam přišla na prodejnu a poprosila je, jestli mi to ještě vezmou zpět, že mi už ale uplynul měsíc a půl. Vzali mi to. a peníze mi hned vrátili.
Takže dobrá spolupráce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
4.5.13 07:40

Potvrzují, v Tchibo je všechno větší :-) Já vždy objednávám S a mám to hodne volné. Ale není žádný problém zboží na prodejně vrátit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
1.10.14 19:43

Holky, jakou máte zkušenost s dětský oblečením z Tchiba? Konkrétně bunda - oteplováky. Ty velikosti mají takové zvláštní. 86/92 a pak 98/104. U takto malých dětí mi to přijde dost rozdíl. I v jejich tabulce je to vedeno na doporučený věk 1-2 roky a pak až 2,5-4. Holka bude mít v prosince dva, teď má velikost 92. Tak váhám. Na příští rok ok, ale potřebuji ji oblíct už letos a pokud bude mít šlapky v kolenech a dlaně v loktech, tak se raději podívám po něčem jiném. :think: Proti ohrnování nic nemám, ale odsaď podsaď a to zimní oblečení se taky neohýbá nijak snadno. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
1.10.14 19:49

Podle mé zkušenosti s dětským oblečením Tchibo pro vás bude na letošek spíš ta menší velikost. Všeobecně mi jejich věci připadají větší než je uvedená velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák