Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, neporadíte mi…ráda bych omrkla internetové obchody s hračkami (malému se blíží dva roky). Sháním něco, kde mají opravdu všechno
, abych mohla nakoupit za jedno poštovné
Ráda bych mu pořídila něco dřevěného (třeba puzzle, navlékání korálků), dětské nářadí, tabuli na křídy a možná něco s krtečkovským motivem. Nepotřebuju oblečení, případně dětskou výbavu. Dejte mi, prosím, tip na eshop, se kterým máte dobré zkušenosti. Děkuji!
V tomhle obchode maji jenom drevene hracky, ale vyber naprosto uzasny!
http://dvedeti.cz/
www.funkids.cz
Nebudu ověřovat, jestli mají momentálně vše, co požaduješ. Ceny jsou tam nížší, je to „vyváženo“ dražším poštovným, posílají jen PPL, nejde platit dopředu na účet.
Ale já jsem tam nakoupila celé Vánoce, byla jsem spokojená ![]()
Určitě se tam nehodí koupit jednu věc, ale udělat tak dvakrát do roka nákup hraček, stavebnic a rozdat při různých příležitostech.
My nakupujem na www.funkids.cz/ (mají hodně věcí, nízké ceny) nebo mall.cz . Teď už si na další nějak nevzpomenu ![]()
http://www.maxikovy-hracky.cz/ pravidelně nakupuji tady a vždy bez problémů. Nebo již zmiňované funkids. Občas kouknu na pompo, ale nikdy nemají, co chci nebo je to moc drahé.
@Jana206 Ááááá, funkids samozřejmě znám, taky jsem tam něco kdysi brala, no jo, už mi to holt tolik nemyslí, díky za připomenutí:-)) Přesně tak, mám v úmyslu udělat větší nákup poměrně různorodých věcí, takže PPL nějak přežiju.
@Ali-Ali To je nádhera, zrovna koukám na vláčky, syn je mašinkovej:-)) Díky!
@DevilAjka S Mallem mám bohužel jednu nepěknou předvánoční zkušenost, takže nee. Ale ty funkids prolustruju ![]()
@napoleon
ja se prave tay tesim, az tam budem nakupovat vlacky atd. zatim je nas prcek jeste moc prcek, ale uz to mam nastudovane
maji pro kluky i krasne pracovni ponky, piratske lode atd.
@napoleon píše:
@DevilAjka S Mallem mám bohužel jednu nepěknou předvánoční zkušenost, takže nee. Ale ty funkids prolustruju
Mall se pěkně zhoršil
Taky vánoční zkušenost, to si ale stěžoval každej ![]()
Jeden pán si objednal dětskou autosedačku a přišla mu sekyra, tak se na fb ptal, co mu tím chtěli naznačit ![]()
@tamata Já to tu taky řešila na nějaké diskuzi, i s fotkami. Dostala jsem sice objednávku komplet, ale lego a dárkové kazety byly slepené k sobě jen tou černou lepící páskou, a bylo to samozřejmě na maděru..resp. vnitřek ne, ale dárková kazeta s kosmetikou, ze které nejde ta páska bezbolestně odlepit, trochu ztrácí smysl ![]()
@tamata Jsou to vtipálci, já dostala kuponek asi na dvě stovky, ale než jsem to vyjednala, to byl taky boj ![]()
Já občas nakupuju na tom maxíkovi, tak už tu někdo dal odkaz, te je super ![]()