Veliký puchýř na noze

21
19.7.23 15:43

Veliký puchýř na noze

Ahoj, chci se vás zeptat. Měla jsem od pondělí na noze 2 puchýře. Jeden praskl včera a hrozně to pálilo protože se mi strhla kůže ale ten větší je pořád nafouklý. Bojím se ale, že to propíchnutí bude bolet protože včera to bolelo příšerně. Moje otázka je tedy, jestli bolí to propíchnutí?.. Moc děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22002
19.7.23 15:46
@stella07 píše:
Ahoj, chci se vás zeptat. Měla jsem od pondělí na noze 2 puchýře. Jeden praskl včera a hrozně to pálilo protože se mi strhla kůže ale ten větší je pořád nafouklý. Bojím se ale, že to propíchnutí bude bolet protože včera to bolelo příšerně. Moje otázka je tedy, jestli bolí to propíchnutí?.. Moc děkuju za odpovědi.

Propichnuti neboli, uděláš jehlou dírku, vymačkneš tu tekutinu, vydesinfikuješ a nemusíš zakladat kvůli tomu X diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.7.23 15:56

@mado Potřebovala jsem se zeptat. Včera jsem si ho strhla omylem a bolelo to příšerně.. Nechtěla bych to pocítit znovu… A jak ho mám propíchnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22002
19.7.23 16:02
@stella07 píše:
@mado Potřebovala jsem se zeptat. Včera jsem si ho strhla omylem a bolelo to příšerně.. Nechtěla bych to pocítit znovu… A jak ho mám propíchnout?

Kolik je ti roku, deset? To jsi nikdy neměla puchýře? Normálně do něj pichnu čistou jehlou, až naruším povrch a po zatlačeni z něj vyteče obsah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.7.23 16:11

@mado rozhodně mi není 10 ale nikdy jsem neměla puchýře.. Je na tom něco špatného? Jestli máte problém odpovědět, tak neodpovídejte.. Jste hrozně nepříjemný/ná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11855
19.7.23 17:12

Strhnutí bolí protože krom té kůže která už je poškozena zasáhneš i zdravou kůži..navíc se obnaží ta rána..propíchnutí neboli…nejlépe si zajdi do lékárny nebo do drogerie pro hydrokoloidni náplast na puchýře a tím to oboje po vydesinfikovani prelep…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.7.23 17:27

@Vladusxx takže to mohu propíchnout? Hrozně to pálilo. Ta bolest byla strašná.. Zkusím to tedy propíchnout. Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
19.7.23 17:31
@Vladusxx píše:
Strhnutí bolí protože krom té kůže která už je poškozena zasáhneš i zdravou kůži..navíc se obnaží ta rána..propíchnutí neboli…nejlépe si zajdi do lékárny nebo do drogerie pro hydrokoloidni náplast na puchýře a tím to oboje po vydesinfikovani prelep…

Přesně tak, tato náplast využívá metodu hojení ve vlhkém prostředí. Ránu zakryješ nebude bolet a rychleji se zahojí. Nic lepšího v tuto chvíli udělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.7.23 19:20

Já bych nepropichovala. Může se tam dostat nějaká špína, zánět a nebylo by to fajn. Já měla minulý týden puchýř na noze na ukazováčku, koupila jsem si v plastové vysouvací krabičce 5 náplastí na hojení puchýřů (stály 150 Kč) a náplast jsem měla dva dny po 12hod. a musím říct, že opravdu puchýř zahojily. Zkuste to. Je to jen tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.7.23 11:16

@Adulinka186 a vejde se mi do té náplasti ten puchýř? Já jen, že je dost velký😅… Ale koupím teda náplasti a radši to zalepim.. Bojím se toho propíchnutí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
20.7.23 11:18
@stella07 píše:
@Adulinka186 a vejde se mi do té náplasti ten puchýř? Já jen, že je dost velký😅… Ale koupím teda náplasti a radši to zalepim.. Bojím se toho propíchnutí..

Co sebevraždu?

• Citovat
  • Upravit
1261
20.7.23 12:14

Kup si náplasti na puchýře prosím tě, zalep to, nechává se to tam, dokud to neodpadne. Má to v sobě i něco proti bolesti. Takovej problém kvůli malýmu puchýři. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
20.7.23 19:08

@stella07 Řekla bych, že se tam vejde v pohodě a puchýř zahojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.7.23 21:46

@AnoNe není to malý problém.. Ten puchýř se mi začala plnit krví pod tou náplastí a nemyslím si, že je to sranda.🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.7.23 21:47

@Adulinka186 a můžu se zeptat.. Náplast tam mám od čtvrtka a puchýř se nehojí… Naopak se začal plnit krví.. Mám tam tu náplast nechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí