Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám taky teda strašlivý chutě
, to jsem si nikdy nemyslela, že budu takhle vyjídat ledničku ![]()
Ahoj, no já tě asi nepotěším,ale mě pan doktor řekl v 21.tt, že mimi je o 13dní větší a že budu ráda, když bude mít minimálne 4,5kg…ihned mi zakázal jíst vitamíny,samozřejmě…přenášela jsem 3dny a nakonec sem musela jít na plánovaného císaře, jelikož hmotnost miminka nešla spočítat, doktorovi v porodnici to napsalo, že přesahuje možnosti softwaru…takže druhý den ráno nástup a taky, že jo…malej měl 4700g
, ted jsou mu tri měsíce a má 8 a půl kila ![]()
To mi povídej. Jeden týden jsem na jogutech a kefírech, druhý týden do sebe cpu vše s medem, třetí týden zase peču jak vzteklá, pak ujíždím na okurkách, … no děs. ![]()
vážně bud v klidu, mě doktoři deptaly od 30.tt že klárka je moc veliká, den před porodem mi doktorka na utz řekla že se jí hlavička klárky ani nevejde na monitor, že bude mít učitě kolem 4,5 kg, takže jsem z hrůzou čekala co bude a klárka měla nakonec 3,7
tak bud v klidu
Klovasa píše:
Ahoj, no já tě asi nepotěším,ale mě pan doktor řekl v 21.tt, že mimi je o 13dní větší a že budu ráda, když bude mít minimálne 4,5kg…ihned mi zakázal jíst vitamíny,samozřejmě…přenášela jsem 3dny a nakonec sem musela jít na plánovaného císaře, jelikož hmotnost miminka nešla spočítat, doktorovi v porodnici to napsalo, že přesahuje možnosti softwaru…takže druhý den ráno nástup a taky, že jo…malej měl 4700g, ted jsou mu tri měsíce a má 8 a půl kila
To byl obr
. Tuším, že velikost 56 jste asi nevyužili
.
To k tomu patří
A hrozně se mi to líbilo-dala bych si tohle a tamto a mohla jsem se vymluvit na těhotenství.Sice jsem přibrala 20kg,ale do 3 měsíců to bylo pryč
Klovasa: Tak to je teda nářez
, ale hlavně, že vše
dobře dopadlo… Já vesměs vitamíny moc nejím,
jen co je v zelenině atd..
Terrad: Já mám zase rajčatový dny a pak jím celý den
třeba jen miňonky ![]()
No začínali jsme na 62
No atrakce porodnice…takhle velke dite prej par let nevideli ![]()
Klovasa tak Damien měl 4400g, nikdo ho neměřil a nevážil a šel přirozeně ven. Ale teda na třech měsících osm kilo je síla, brrr. To má Damien teď.