Velké nevolnosti v brzkém začátku těhotenství

21
24.7.16 09:54

Velké nevolnosti na brzkém začátku těhotenství

Zdravim všechny a prosím o radu, typy co jste delaly vy.
Jsem na úplném začátku těhotenství (6tt) týden v kuse je mi špatně. Pocity na zvracení, citlivost na pachy, únava.. to jsem tak nějak brala a byla jsem schopna ta a nějak fungovat. Od čtvrtka se k tomu, ale přidala strašná tezkost, ze sem nemohla ani jist. A od patku ležím. Sotva se vlecu, když v sobotu opadla příšerná tezkost, tak mam velké bolesti břicha někdy az křeče. Pak to na chvíli ustane a zase znovu. Od patku mam navic jeste prujem. Nic moc sníst nemůžu jim piškoty a i ty těžko trávím. Jsem z toho vyřízena, příští sobotu mam svatbu… včera jsee si na nevolnosti koupila nějaké zazvorove tabletky. Je tohle normální? Jak jste s tim dokázaly zatočit vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
24.7.16 10:00

Tak to jsme na tom podobne.Ja jsem 7tt a uz tyden je mi jako tobe. Tezkost neustale.Kdyz si predstavim nejake jidlo, tak se mi hned navali. Takze se do jidla nutim…Zjistila jsem, ze mi delaji dobre polevky a ovoce.Ale jestli na tom jde vydrzet do tretiho mesice…to nevim.Tak tady budu taky cekat na rady ;-) Jinak gratuluji ke svatbe pristi tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.7.16 10:27
@Mladinka píše:
Tak to jsme na tom podobne.Ja jsem 7tt a uz tyden je mi jako tobe. Tezkost neustale.Kdyz si predstavim nejake jidlo, tak se mi hned navali. Takze se do jidla nutim…Zjistila jsem, ze mi delaji dobre polevky a ovoce.Ale jestli na tom jde vydrzet do tretiho mesice…to nevim.Tak tady budu taky cekat na rady ;-) Jinak gratuluji ke svatbe pristi tyden :)

ja prezila prvni tri mesice na variacich rajskeho salatu a dobry… @cookina he to holt jinej stav, neci telo to zvlada v pohode, u me to bylo jako ctyrmesicni viroza, pak uz by bylo dobre, nebyt leta a nizkyho tlaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
24.7.16 10:36

@cookina Je to normální. Já tenkrát vydržela na rohlíku a trochu coly. Coca colu doporučuji. Vychlazenou nebo rovnou s ledem. Já ještě pořád zvracela. Cesty na gyndu… to byl horor. V 17. týdnu to skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
24.7.16 10:39

@cookina Já jsem něco podobného zažívala do 14.tt, cca obden jsem večer i zvracela. Od odpoledne jsem nemohla nic sníst, přežívala jsem hlavně na kompotech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.16 11:35

To bohužel k tomu patří. Mela jsem to cca do 4-5 mes. Nemohla jsem nic, mýt nadobi, varit, sbalit kos, nachystat psovi a taky jsem si nemohla vyčistit zuby. Ještě jsem si v lékárně koupila emesin. Vydrz!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.7.16 11:53

@cookina vítej v klubu, je to naprosto normální já se u toho ještě musím starat o batole 19 měsíců fakt pocuc :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí