Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
potřebuji poradit. Po poslední návštěvě mé gynekoložky jsem se rozhodla, že k ní víc nepůjdu. Teď jsem přišla na to, že jsem těhotná a potřebovala bych poradit skutečně dobrého gynekologa. Také pokud máte zkušenost s cenou těhotenské péči (náhodou Gymuno na Budějovické?)?
Děkuji za typ. ![]()
Za me rozhodne dr. Turin, Gyncentrum Zeleny pruh..Je to andel, jeho pristup je uzasny. Tech dr je tam vice, ja tedy chodim k nemu. Jedine minus jsou sestry, ty jsou na ranu.. ![]()
Už sice v Praze nebydlím, ale chodila jsem k Dr. Váchové na Anděl, později u ní i dělala sestru (takže vidím i dovnitř). A za mě nejlepší doktorka. Pozor, jako člověk trochu horší (někdy trochu nervózní a ráda chodí pozdě
), ale přesto odborník na svém místě, už takovou doktorku nemůžu tady najít
MUDr Martina Hourová, na Praze 3. Chodím k ni víc jak 10 let, je velmi příjemná a pecliva. Pece v těhotenství byla také špičková
@Dana V
Děkuji za typ. MUDr. Hourová byla i u vášho porodu, nebo pouze hlídala tehotenství? Četla jsem, že má nepřijémnou sestru, je to pravda? ![]()
@krukynka
Díky za typ
. Vy jste u ní i rodila nebo pouze pracovala? Co se týče vyšetření, vysvětlí vše co je potřeba nebo je nervózní i vtedy, když jí dáváš otázky? ![]()
@gabkkka U porodu nebyla, chodila jsem k ni do poradny. Nepříjemná sestra už tam naštěstí nepracuje, nové sestřičky jsou moc mile. Ale ta předchozí, to byla pěkná raketa ![]()
@Dana V
![]()
Dnes som tam colala a bohuzel maji plno a neprimaji nove pacienty. Kazdopadne jeste jednou diky.