Velmi dobrý gynekolog - Praha?

10
28.8.17 19:13

Velmi dobrý gynekolog Praha ?

Ahoj,
potřebuji poradit. Po poslední návštěvě mé gynekoložky jsem se rozhodla, že k ní víc nepůjdu. Teď jsem přišla na to, že jsem těhotná a potřebovala bych poradit skutečně dobrého gynekologa. Také pokud máte zkušenost s cenou těhotenské péči (náhodou Gymuno na Budějovické?)?
Děkuji za typ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
28.8.17 19:26

Za me rozhodne dr. Turin, Gyncentrum Zeleny pruh..Je to andel, jeho pristup je uzasny. Tech dr je tam vice, ja tedy chodim k nemu. Jedine minus jsou sestry, ty jsou na ranu.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
28.8.17 20:10

Už sice v Praze nebydlím, ale chodila jsem k Dr. Váchové na Anděl, později u ní i dělala sestru (takže vidím i dovnitř). A za mě nejlepší doktorka. Pozor, jako člověk trochu horší (někdy trochu nervózní a ráda chodí pozdě :lol: ), ale přesto odborník na svém místě, už takovou doktorku nemůžu tady najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
28.8.17 20:55

MUDr Martina Hourová, na Praze 3. Chodím k ni víc jak 10 let, je velmi příjemná a pecliva. Pece v těhotenství byla také špičková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.8.17 21:27

@Dana V
Děkuji za typ. MUDr. Hourová byla i u vášho porodu, nebo pouze hlídala tehotenství? Četla jsem, že má nepřijémnou sestru, je to pravda? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.8.17 21:30

@krukynka
Díky za typ :). Vy jste u ní i rodila nebo pouze pracovala? Co se týče vyšetření, vysvětlí vše co je potřeba nebo je nervózní i vtedy, když jí dáváš otázky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.8.17 20:03

@gabkkka U porodu nebyla, chodila jsem k ni do poradny. Nepříjemná sestra už tam naštěstí nepracuje, nové sestřičky jsou moc mile. Ale ta předchozí, to byla pěkná raketa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.8.17 20:07

@Dana V
:lol:
Dnes som tam colala a bohuzel maji plno a neprimaji nove pacienty. Kazdopadne jeste jednou diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty