Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tterrezzkaa pro novorozence je prave vhodne maloco proto bych doporucila ten satek. Muzu se zeptat z ceho prameni ta neduvera? ![]()
@quinny nedůvěra není ani tak v šátek, jako ve mě
nevěřím si v tom vázání a nechci to riskovat…no a babyvak mám doma a vůbec se mi nelíbí, jak v tom malej leží
Já používala manduku, má novorozeneckou vložku. Sedla nám perfektně, ale spoustě lidí nevyhovuje, tak by to chtělo spíš zkusit… v létě jsem chodila normálně s kočárem, na dlouhé procházky ráno i odpo. Večer tu manduku, nebo když malá spala, tak jsem psa vzala je rychle před barák a zas domů..
My to měli tak že ráno hold přítel musel vstát do práce dřív, pejska vyvenči, pak jsem šla kolem poledne s kočárkem ven a vzala pejska já no a večer šel zase přítel, ale jinak bych asi brala ten šátek, šoupneš tam mimi, vyběhneš někam do parku, pejsek udělá loužičku a mažeš domů ![]()
Nevím, jak to máte s venčením rozložený- odpo venčí kdo? Ale vzala bych ráno dítě na ruku a pesana vykopla jen na rychlý vyčůrání. Pak se doma náležitě vypravila, nakrmila a tak a vyrazila na klasickou dopo procházku, psa s sebou, to se vyvenčí pořádně. Stejně tak odpoledne na delší prochajdu a večer zas čůrnout s miminem na ruce. Tak mi to fungovalo docela dobře.
@tterrezzkaa je to o cviku a urcite bys to zvladla chce to jen zkusit.
Jinak manducu muzu taky duporucit…-ake tam bacha…byva tam takove hluche misto kdy je ditko uz velke do te novoroz vlozky ale jeste neni dost velke na klasik @Etcetera78 nestalo se ti to? Nekde kolem 4-6m ![]()
Mně taky vyhovuje manduca, jsem malá a hodně hubená a manduca mi šla nejlépe dotáhnout. Ono záleží jaké jsi postavy, každému může vyhovovat něco jiného. Zkus pohledat na netu nějaké recenze nebo obchod a vyzkoušet. Jinak na venčení si myslím, že ideální, zapneš a jdeš.
@zuzouš našemu stačí ráno a k večeru a je to všechno na mě, manžel je doma každý druhý víkend. No a s dítětem na ruce a psem na vodìtku bych to asi fakt nedala.
Já zkušenost nemám, ale sousedce chodila venčit tchýně, co bydlí přes půl města
Jinak samozřejmě manžel. Já bych vyhnala chlapa ráno, než odjede, a pak vzala pejska odpoledne s kočárkem.
Já jsem asi nepochopila úplně přesně co řešíš? Dáš prcka do šátku nebo do kočárku a jdeš ne? Já takhle krmila ráno 10 koní a pouštěla je do výběhů a házela hnůj a trénovala lidi a tak celej den dokola.. A prckin pořád se mnou
Klid.. šátek je super, od 4 měsíců jsem měla ergo baby, super nosítko.
A kde je problem dat dite do kocaru psa na voditko a jit rano na prochazku?
![]()
@marmelada78 píše:
Já jsem asi nepochopila úplně přesně co řešíš? Dáš prcka do šátku nebo do kočárku a jdeš ne? Já takhle krmila ráno 10 koní a pouštěla je do výběhů a házela hnůj a trénovala lidi a tak celej den dokola.. A prckin pořád se mnouKlid.. šátek je super, od 4 měsíců jsem měla ergo baby, super nosítko.
My mame psa jen na zahrade, ale chodime s nim, nechceme, aby cural na travnik… Rano a vecer jde manzel a my odpo, vetsinou kdyz jdu s kocarkem, ale kdyz maly spi, tak jen vybiham za zahradu s chuvickou, aby se pesan jen vycural… To mu staci… Vybeha se rano a vecer… Taky ale chci Manduku, to bude lepsi nez kocar… A hlavne na zimu, to se s kocarem tezko dostanu na pole ![]()
Mame Bernaka…
@tterrezzkaa píše:
@zuzouš našemu stačí ráno a k večeru a je to všechno na mě, manžel je doma každý druhý víkend. No a s dítětem na ruce a psem na vodìtku bych to asi fakt nedala.
no ne tak nechci rejpat, ale předpokládám, že pes na zavolání přiběhne, tak to snad má být. Tak prostě vezmu miminko na ruku, psa před barákem vypustím, očůrá si pár keříků, aby byl močák z nejhoršího venku
pes přiběhne zpátky a během chvilky jsme zas doma. Doma se patřičně vyparádím a jde se na velkou prochajdu. To, že mu stačí jít ven 2× denně přece neznamená, že ho ven vzít nemůžeš ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych poradit jak vyřešit venčení psa. Mám 16ti denní miminko a do zìtra mám doma manžela, ale od pondělí mi nastane ranní a večerní venčení pejska a nevím, jak to řešit s miminkem. Bydlíme v paneláku a opravdu nechci nikomu říkat, protože to nejde praktikovat pořád a nějaké řešení mít musím. Přemýšlela jsem o koupi nosítka, ale nevím jaké je vhodné pro novorozence…šátek ani babyvak nechci, nemám k tomu důvěru. Kdybyste měly tip na nějaké nosítko cca do 1500 Kč byla bych moc vděčná.