Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jojo, náhoda blbec, už jsem se zasekla i na záchodě, takže pro jistotu to budu držet celý den jak ten pes, abych nááhodou nenechala dítě samotný
Nevšimla jsem si, že by se stávalo, že se někdo zasekne ve výtahu na x hodin- v paneláku plném lidí- nejlépe tak, že mě nikdo těch x hodin ani neuslyší, tel. mít nebudu, nebudu moc nikomu říct, že mám v bytě dítě. Venkovní přepadení je rychlovka a za a) nic vážného se mi nestane, tak se zase sbírám a jdu domů. b) švihli mě po hlavě a jsem v bezvědomí a zase, na sídlišti si mě určitě nikdo nevšimne dva dny. Proberu se, řeknu Mám doma dítě. Neproberu se, pro mě za mě můžu mít třeba na čele nebo na ruce napsáno Mám doma dítě. Pokud to mám napsáno (např. i s číslem na blízkou osobu), ani se probírat nemusím
Možná se měla diskuze jmenovat Jak naučit psa, aby nečůral vůbec, páč to nedokážu skloubit s miminem- doma ho nenechám, kočár z neznámých důvodů odmítám a všechny rady znějící si dost podobně (že by zkušenostma?
) taky házím za hlavu!
Úplně tě chápu, ze začátku jsem měla ten samý problém, doma malinkaté miminko a manžel každých 14 dní v háji…takže na nás je každodenní venčení!
Pořídila jsem si manducu, je to nejlepší nosítko, koupila jsem ho z ruky za 1800, myslím, že je to dobrá investice, pak ho za stejnou cenu taky prodáš:)
V nosítkem se mi krásně venčí a teď už to zvládáme s malou na ruce a psa v druhé ruce, je po operaci, tak nesmí moc chodit!
Uvidíš, zvládnes, naučíš se to! a večer venčím jen na rychlo když mala spí, tak ven vyčůrat a zase šup domu!
Ahoj holky,
Jak by jste řešily venčení pejska v tomhle počasí? Mám 3 týdenního novorozence, a ted večer musím vyvenčit pejska (manžel má noční),jedná se jen o vyčůrání pejska je celkem zvyklý na rychlovku… a ted mám dilema: mám miminko obléct do kombinézy a zabalit do deky a vzít sebou, nebo ho nechat doma samotné? z toho mám ale úplnou hrůzu ![]()
@brulinka normálně - vyčkat na dobu, kdy bude dítko vzhůru, nakrmené, obléct - klokana nebo nějaké nosítko a hurá na venčení ![]()
Já bych to udělala tak, že pokud bude spinkat na monitoru dechu a budeš mít chůvičku u pasu a nebydlíš v paneláku v 9. patře bez výtahu a jedná se jen o pětiminutové vyčůrání-mimčo bych nechala doma. Jinak s sebou.
Samotné dítko bych doma nenechala, náhoda je blbec ![]()
Nemůže vzít manžel psa ven než jede na noční?
@brulinka Hm tak já pockala az děti spaly zapla jim monitory do ruky chuvicku a šla jsem, nepises jak bydlite my v domku se zahradou, kdybych musela výtahem asi bych to udělala jinak
@brulinka já chodila v době, kdy mi usnul, byl na monitoru a u sebe jsem měla chůvičku..Vyvenčený a vyběhaný jsou z odpoledne, večerní venčení je jen rychlovka na pár minut. Jinak jsme v bytě a výtahem nejedu, pokud ho nechám doma samotného - nerada bych se tam někde sekla
takže vždy běhám po schodech..
My teda taky bydlíme v domku se zahradou, když malý spí a už když spal jako novorozenec, nechala jsem ho na monitoru, u pasu chůvičku a šla jsem třeba vykydat slepicím-takže asi taky tak na 5 minut. Ale v paneláku bych se asi bála ho nechat samotnýho.
Taky jsem to jednou musela řešit. Počkala jsem až usne tvrdě a vyběhla. Bydlíme v paneláku, takže jsem šla po schodech. Je to stejné jako když jdeš do sprchy, stejně ve sprše prcka neslyšíš a nevidíš… Neříkám, že ho tak nechávám pořád, bylo to jednou a byla jsem nervozní, ale lepší než ho budit a oblíkat… Toť můj názor..
@brulinka když jsme u rodičů, tak normálně necháváme po obědě spinkat malou samotnou v místnosti a chodíme kontrolovat. takže pokud je to rodinný dům a vyšla bys fakt jen před barák s chůvičkou. tak já v tom nevidím problém
…v paneláku bych si to netroufla.