Venčení psa s novorozencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
6.7.13 22:27
@jannina1 píše:
No v podvečer-naší fence stačí jít v 8 večer a ráno zase okolo 8 hod.

no přes noci ti psi taky moc nepijou, náš pes to taky přes noc vydrží, ale přes den mi to přijde týrání, řeknu to takhle když bych naší fenku vyvenčila ráno a pak jí nechala celej den doma až do večera tak ona to samozřejmě vydrží, protož pes ví že doma nesmí a tak se nepočůrá ale je to teda strašnej chudák podle mě a je pravda že si řekne většinou když už fakt musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.7.13 22:28

@jannina1 tak to můj ani náhodou. Venčíme po desáte večer a ráno nejpozději o půl osmé, občas se stane, že nás vzbudí dřív, že už potřebuje ven. A ofrky nedělá, jde a vyčůrá se, umí to i na povel „loužička“ :mrgreen: (praktické na cestách).
První ranní čůrání je vždycky tak na minutu. Když si vzpomenu, jaké je to pro mě čurat po dlouho zadržovaném čůrání, au au au, taky je to na dlouho a napřed teda žádná slast, tak je až pak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.7.13 22:30
@natyber píše:
no přes noci ti psi taky moc nepijou, náš pes to taky přes noc vydrží, ale přes den mi to přijde týrání, řeknu to takhle když bych naší fenku vyvenčila ráno a pak jí nechala celej den doma až do večera tak ona to samozřejmě vydrží, protož pes ví že doma nesmí a tak se nepočůrá ale je to teda strašnej chudák podle mě a je pravda že si řekne většinou když už fakt musí

S tím souhlasím, to bych svýmu psovi taky neudělala. U nás jde ráno, jak jsem psala okolo 8 hod. a potom do večera většinou ještě 2 krát. Takže venčíme většinou 4 krát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anet007
6.7.13 22:32
@jannina1 píše:
Hm, u dítěte nikdy člověk nestojí 24/7.Pokud bydlí někdo v domě, jde přece např. pověsit pleny na zahradu, otevřít pošťačce, vysypat koš apod.,ne?

To ano, ale v paneláku je to přeci jen jiné, já bych se bála, začne hořet, nebo mě někdo přepadne td..jsem posera :-(

• Citovat
  • Upravit
6230
6.7.13 22:33

@jannina1 my taky 4×. Ráno cca 20 min, v poledne jen rychločůranda, odpoledne dlouhá procházka a večer zase 20min. Když jsem chodila do práce, tak ranní procházky byly o dost delší a z práce jsem valila domů co to šlo a hned jsme razili na prochajdu. To už chudák stepoval u dveří (i když teď co má 2,5 roku je to o dost lepší, umí to lépe ovládat, ale docela dost pije, takže čůrat prostě musí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.7.13 22:33
@Any83 píše:
@jannina1 tak to můj ani náhodou. Venčíme po desáte večer a ráno nejpozději o půl osmé, občas se stane, že nás vzbudí dřív, že už potřebuje ven. A ofrky nedělá, jde a vyčůrá se, umí to i na povel „loužička“ :mrgreen: (praktické na cestách).
První ranní čůrání je vždycky tak na minutu. Když si vzpomenu, jaké je to pro mě čurat po dlouho zadržovaném čůrání, au au au, taky je to na dlouho a napřed teda žádná slast, tak je až pak :mrgreen:

Naše pije velmi málo, tak málo čůrá :nevim: Umí také povel „vyčurej se“ a kolikrát jí to ráno musím připomenout, vůbec se ji nechce. Vyčurá stejně loužičku jako dlaň, ani to ne :) a to po 12 hodinách. Ideální bytový pes. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
6.7.13 22:34
@anet007 píše:
Tak to je nezodpovědné, to bych nikdy neudělala

tak mi řekni, jak bys v mrazu venčila pejska třeba ve 22 hodin, když potřebuje? Vzbudila bys mimi oblékáním, narvala ho do kočárku, nechala psa vyčůrat a pak do půlnoci uspávala dítě, abys ho zase v 6 ráno vytáhla, oblékla na ven atd.?
Taky jsem malou nechávala doma ráno a pozdě večer v postýlce spící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa

Je to schi tzu…a je zdravej, jak řípa… opravdu by mě zajímalo, jak jste to řešily, když jste chodily do práce… celý těhotenstvì se mnou chodil ven několikrát denně…opravdu to není týraný pes…a nechodíme na procházky na 10 minut.
A jinak, dìtě bych samotný v bytě nikdy nenechala.

• Citovat
  • Upravit
6050

@jannina1 :pankac: jinak zakladatelka se ptala na nosítka a to jsme jí moc neporadily :lol: já bych to tedy řešila kočárem ale teda v paneláku bych teda dítě nenechala samotné s chůvičkou to bych se bála nepojede výtah a už bych měla infarkt :roll: v rodinném domku je to uplně něco jiného :think: zakladatelko, ono ti to teď přijde jako problém, já byla ze začátku taky na nerva a navíc naše jelito neumělo u kočáru chodit, vždycky jsem přišla domů vyřízená :zed: teď už je to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.7.13 22:35

Anet, to aby ses bála přejít i ulici 8o nebojíš se, že v mhd bude odložený kufřík s bombou? Ne promiň :) ale to bys nemohla vážně nic, pokud tedy nebydlíš v nějakém ghetu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
6.7.13 22:35

Nechci to všechno pročítat a jestli se opakuju, tak promiň.. ;) mě teda manduca nevyhovovala vůbec, bolela mě záda už za barákem a to jsem atletka :roll: raději jsem tahala kočár, ale tenhle vak, co měla Simona Krainová na Bruna je super :palec: :palec:
 http://www.super.cz/…lapecka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
6.7.13 22:37

@Dydynky já právě ten vak mám, ale malej mi do něj tak nějak zapadne, asi to prostě neumím

• Citovat
  • Upravit
anet007
6.7.13 22:37
@Aknyt píše:
tak mi řekni, jak bys v mrazu venčila pejska třeba ve 22 hodin, když potřebuje? Vzbudila bys mimi oblékáním, narvala ho do kočárku, nechala psa vyčůrat a pak do půlnoci uspávala dítě, abys ho zase v 6 ráno vytáhla, oblékla na ven atd.?
Taky jsem malou nechávala doma ráno a pozdě večer v postýlce spící.

Neměla bych psa, každej to máme jinak, já jsem prostě posera, bydlet v paneláku tak tam prostě dítě nenechám samotné ani na pár minutek, člověk opravdu nikdy neví co se stane, je to jen o jednou…a může se stát tisíc věcí. Zrovna jak píšeš večer venčení ve 22 hodin, někdo tě přepadne a už se k mimču nedostaneš :-(

• Citovat
  • Upravit
6230
6.7.13 22:39

@jannina1 tak to musím přečíst svému psovi :mrgreen: on je to ale velký samec, ten močák si plní nejspíš cíleně, aby mohl co nejvíc značkovat :cert:

@tterrezzkaa takového pidi pejska přeci v pohodě udržíš, místo postroje mu dej když tak stahovací obojek, jestli nezřízeně táhne :nevim:

Nosítka tady padly dvě - Manduca a Kibi (a taky šátky - pružné i nepružné).
Kibi je česká výroba, krom webovek mají i pěkné stránky na FB, myslím, že nové stojí cca 4,5tis. Cenu manducy neznám, plánujem to kibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anet007
6.7.13 22:39
@Any83 píše:
Anet, to aby ses bála přejít i ulici 8o nebojíš se, že v mhd bude odložený kufřík s bombou? Ne promiň :) ale to bys nemohla vážně nic, pokud tedy nebydlíš v nějakém ghetu :nevim:

Já Vím jsem hroznej posera, už od malička :-) já bych třeba nikdy nešla nikam sama v noci, nevím proč, ale prostě se příšerně bojím :nevim: a hlavou se mi honí hrozné scénáře

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný