venkovní restaurace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
12.7.06 20:40

venkovní restaurace

Ahoj holky, poraďte prosím nějakou fajn restauraci, kde lze s miminkem v kočárku poseďet venku? Nějaká teráska s příjemnou obsluhou? Za tipy předem dík. Jinak já doporučuju v Říčanech u Prahy Oázu, jsou tam i tenisový kurty, malej bazének pro děti, větší bazén pro dospěláky a i dětský hřiště. Nedávno jsem tam byla na návětěvě u kamarádky a v Oáze jsme proseděly téměř celý odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7463
12.7.06 23:24

ja jsem byla ted v nedeli v Ricanech hospudce, jmenuje se Cajovna, je nahore na namesti po leve strane , je tam super zahradka, pro deti piskoviste + hracky, no raj :D :D doporucuji

magrat a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.7.06 08:43

Tak čajovnu jsem bohužel nenavštívily, tak třeba příště, aby byla změna:). Ale dík za tip. Kolem Prahy se toho obyčejně najde hodně, kam se dá s dětma jít, ale jinak mi to přijde docela bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
15.7.06 10:14

Já jsem byla s kamarádkou v Pardubicích, je to v centru, na Třídě Míru, v takovém průchodu, je taam teráska u restaurace a klid, jako by to nebylo v centru města, je to jako u zahrady. A mají tam pískoviště, skluzavku, odrážedla a spoustu dalších hraček.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová