Věnuji přebytek jídla

1987
12.1.20 15:18

věnuji přebytek jídla

Ahoj všem opuštěným maminkám s dítkem. Mám přebytek jídla, neměla by některá z vás, zájem? Jedná se o uvařené čerstvé jídlo. Většinou polévky, omáčky. Přílohy a maso jak kdy. Vše vařeno ze surovin, nikoli z polotovarů. Nic nepožaduji, vše na domluvě. Podmínky jsou jasné.
1. opuštěná sama s dítkem (bez partnera), horší životní úroveň. věk nehraje roli.
2. bydliště Liberec, popřípadě předání v Liberci (nikam ho nebudu vozit a ani posílat)
3. pouze do vlastních nádob

Klidně pište SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
12.1.20 15:25

Super nápad. Zkuste oslovit Dobrotety, na FB je skupinka „dobrotety pro liberec“. Zabývají se pomocí maminkám v nouzi a budou vědět, komu pomoc nasměrovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
12.1.20 15:28
@Saarka_O píše:
Super nápad. Zkuste oslovit Dobrotety, na FB je skupinka „dobrotety pro liberec“. Zabývají se pomocí maminkám v nouzi a budou vědět, komu pomoc nasměrovat :kytka:

zkusím nevěděl jsem kam se obrátit. tak jsem to zkusil i tady. protože tady kolikrát čtu, jak jsou maminky v pééérdeli. :D Ale nechci oslovovat (ne)ziskovky a charity a hlavně aby mě tyto zloorganizace neoslovovali, nebudu s něma komunikovat. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.1.20 07:35
@Saarka_O píše:
Super nápad. Zkuste oslovit Dobrotety, na FB je skupinka „dobrotety pro liberec“. Zabývají se pomocí maminkám v nouzi a budou vědět, komu pomoc nasměrovat :kytka:

Díky za super tip. Kontaktoval jsem je a vše je již v běhu. Takže tímto má nabídka potravinové pomoci tady končí. Mám dojem, že se spolupráce rozvine trochu více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
14.1.20 12:30

@martasesek to jsem ráda :kytka: Ony to vedou super ženské ve volném čase a osobně ověřují, komu ta pomoc jde, takže určitě bude ve správných rukou (nebo lépe řečeno žaludku :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.1.20 17:44
@Saarka_O píše:
@martasesek to jsem ráda :kytka: Ony to vedou super ženské ve volném čase a osobně ověřují, komu ta pomoc jde, takže určitě bude ve správných rukou (nebo lépe řečeno žaludku :D)

věřím. uvidím. zrovna se domlouvají s jednou maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.8.21 19:34

Ahoj maminky v tísni. Mám opět nějaké přebytky jídla a nerad bych aby končily někde vyhozené. Nevařím je osobně, ale odebírám si domu a holky v kuchyni mně naloží toho tolik, že to ani nemohu sám sníst. Prý aby se to nevyhazovalo zbytečně. :) S dobrotetami v Liberci spolupracuji, ale máme trošku časovou kolizi se správně potkat. Musím stíhat v 14:15 bus domu a schůzky s něma jsou nejlépe po 17. hodině. Proto bych uvítal nyní raději ženu, maminku v nouzi ze Stráže pod Ralskem, která by měla zájem o občasná jídla. Většinou se jedná o polévky, omáčky a přílohy (brambory, těstoviny, knedle). Vše v kvalitě školních jídelen, tedy jídla vhodné pro děti.
Hezký den všem přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí