Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, začínám 35.tt a hodně mě teď začaly bolet záda. Říkala jsem si, že bych zkusila třeba bazén, abych si trochu ulevila od té bolesti. Chodila jste některá i takhle ke konci do bazénu?..veřejného samozřejmě.. Trochu se bojím, abych tam něco nechytla. ![]()
@tulka123 nesla bych, ale holky chodej. Delaj se tampony pro tehotny, tak mrkni.
@tulka123 píše:
Ahoj holky, začínám 35.tt a hodně mě teď začaly bolet záda. Říkala jsem si, že bych zkusila třeba bazén, abych si trochu ulevila od té bolesti. Chodila jste některá i takhle ke konci do bazénu?..veřejného samozřejmě.. Trochu se bojím, abych tam něco nechytla.
Kup si tampony do vody
Já chodila v létě do bazénu až do porodu, ptala jsem se doktorky a ta naprosto souhlasila o tamponech mi nic neřekla ![]()
@tulka123 píše:
Ahoj holky, začínám 35.tt a hodně mě teď začaly bolet záda. Říkala jsem si, že bych zkusila třeba bazén, abych si trochu ulevila od té bolesti. Chodila jste některá i takhle ke konci do bazénu?..veřejného samozřejmě.. Trochu se bojím, abych tam něco nechytla.
Nechodila. Můžeš zkusit protahovací cviky. Plaváním ve stylu paní radové si stejně záda nenapravíš.
Já chodila se starší často. Chtěla jsem si to s ní ještě užít.
Já nejsem náchylná k zánětům, tak jsem ani ty tampony neřešila.
@tulka123 píše: .veřejného samozřejmě.. Trochu se bojím, abych tam něco nechytla.
no právě
nešla bych, ani omylem
na záněty netrpím, jsem odolná, bazény miluji, ale v tomto případě by mě tam nikdo nedostal
Na záněty netrpím, normálně jsem chodila plavat bez nějakých tamponů.
Ani smykem, nesnáším veřejné bazény
raději bych zkusila nějaké cviky na míči.
Chodila jsem normalne az do testu na streptokoka. Pak uz ne.