Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SabinaBabina píše: Více
Tak to te boli dost nohy jak tam celej den stojis, ne?
Když vidíte na vlastní oči, co se vám děje, co vám někdo dělá…je to schizofrenie a paranoia, když to vidíte na vlastní oči? ![]()
To že jsem paranoidní jak píšete, ještě neznamená že mě nesleduje, tím myslím neposlouchá za dveřmi.
@SabinaBabina @SabinaBabina já zažila podobnou sousedka. Ta teda jenom stála za dveřmi a poslouchala, ale klidně věřím, že to tak může být i u tebe
To že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou.
Ty jsi to přivedla k dokonalosti.
@Lilibeth11 píše: Více
Vždyť ji vidím, ty dveře mají kukatko. ![]()
@mado píše: Více
Muze být pravda, že jsem paranoidní, což pochybuji, tam kde jsem bydlela předtím mezi sousedy, tak nic takového nebylo.Taky jsme měli kukátko, sousedi přišli z výtahu, otevřeli a zašli dovnitř bytu. Zadne zdržování na chodbě.
Tahle…když jde s někým, tak má klíč nalezeny hned,…jakmile jde sama, tak buď hledá klíč, nebo vždy nějaký důvod proč na chodbě stát.
Ano může být člověk paranoidní, ale zároveň muze být pravda, že mohou sousedi sledovat.
A když jsem jí VIDELA.Tak píšu co vidím, nejsem slepá
@mado píše: Více
A kdybych byla paranoidní a měla schizofrenie, tak bych psala o více lidech.Jak mě třeba sleduji v práci, v obchodě, na ulici…ale to nepíšu.
Píšu pořád o jedné a té samé konkrétní osobně.
jistě. všichni ti schizofrenici a paranoici si myslí, že to vidí na vlastní oči, stejně jako ty.
@Keyllah píše: Více
Nejsem slepá. Paranoidní mi přijdeš právě ty. Máš utkvelou představu, že ti někdo lže
Super, taky to budu dělat jak ona a pak řeknu, ta je paranoidní, má nějaké bludy ![]()
@Keyllah píše: Více
Já si to nemyslím, ja to vím, slepá nejsem a jsem při smyslech ![]()
To ty sis něco vyfantazirovala, že člověk lze
Ale super, už vín, jak z ní udělat blázna.
Prostě stát na chodbě a pak říct, že je holka blázen, když bude mít za to, že ji poslouchám
já mám utkvělou představu, že mi někdo lže?
fakt? ok, ty to musíš vědět líp ![]()
@Keyllah ona mě uvidí, ale já řeknu, že to má bludy, že to co vidí se nezakládá na pravdě, ja přece na chodbě nestojím
Příspěvek upraven 21.03.24 v 12:40
jdi fo toho, aspoň se sousedi pobaví a budou mít další námět ke klepům ![]()
a? to má být nějak vtipné nebo zajímavé?
bych si pomyslela, že jsi blázen, co si zapomněl vzít svoje léky, a šla bych dál…