Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Judina píše: Více
Nevěř, prijd a uvidíš sama, můžeme si bydlení vyměnit
@nikitice píše: Více
Vy to máte jinak, tohle je panelák, sidliste
@SabinaBabina píše: Více
Jo jako chápu dost věcí, vyrůstala jsem v paneláku a slyšela výtah, vyjít lidi, každé slovo. Měla jsem pokojíček hned vedle dveří do bytu a i přes ty staré dveře se skleněnou výplní bylo slyšet. Slyšela jsem třeba vystupovat mamku se ségrou, jak říkají co koupily
a to jsem ležela na palandě. Ale to bylo párkrát, nebyla jsem tolik doma a v 18 odešla. Ale vím, jak je vše slyšet i vana od výtahu byla slyšet v umakartové koupelně.
Já myslím, že to probíhá nějak takto.
https://youtu.be/ZmPAcd5dLBI?…-
Presne, děkuji, že mi rozumíš a víš
.Mam ještě umakartové jádro. Obyvak hned blízko vstupních dveří. Takze jde z chodby vše slyšet, zvlášť, když nemám odhlucnene dveře se zárubněma a toho ona zneužívá.
Měli jsme jeden čas sousedy, už se naštěstí odstěhovali, a ti se hádali tím způsobem, že ona vyběhla na balkon v mezipatře, tam si vztekle zapálila a dělala že věší nebo naopak sbírá prádlo, on zůstal v bytě, otevřené dveře dokořán a řvali na sebe nadávky z bytu na balkon. Měli dítě a psa, takže jim do toho řvalo chudáček dítě a štěkal pes. To slyšela každou hádku každá partaj v bytě. Nešlo neslyšet. Moc krásný to bylo.
@aiwwa píše: Více
Ona naštěstí neprilepi ucho, ale jde to slyšet i když jen chvíli stoji
Že stojí, misto toho než aby otevřela a šla dovnitř dom
@Anna766 píše: Více
No to bych teda měla radost Ještě je nedobrovolně slyšet, bych jim asi řekla, ať di to nechají na doma
@SabinaBabina píše: Více
A to ti jak přesně ubližuje? Já nechápu, že ji šmíruješ.
Když přijede výtah, je chvíli ticho, obtěžuje mě, tak, že když jde sama, tak jakože chvíli hledá klíč, který má jindy když s někým jde hned najity a hned otevírá. Obtěžuje mě to, že záměrně stojí za dveřma a poslouchá co u mě. Me to obtěžuje. Když umí najít klíč od bytu hned a hned otevřít, když jde s někým, tak to umí i když jde sama
Tohle jsem začala dělat PO TOM co jsem zaregistrovala, že opakovaně přijede výtah a chvíli ticho TAKZE MOJE REAKCE NA JEJI AKCI.
No na to bych se vykašlala no. To je to samé, jako s někým mluvím na dvoře a sousedka nahoře věší prádlo půl hodiny, aby vše slyšela.
Já bych teda ty dveře otevřela. Kdybych ji slyšela vyjít z výtahu apak žádné kroky, tak bych koukla do kukátka a otevřela „potřebujete něco?“ To zas já bych udělala klidně pokaždé. Já do toho kukátka koukala, protože jsem se bála. Tak když někdo přijel výtahem, tak jsem šla kouknout kdo to je.