Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
Nemusí vědět, co zrovna v tu chvíli dělám, nemusí mít o mě přehled, který si sama vyžaduje tím, chvíli budu na chodbě, jakože hledám klíč a uslyším co právě dělá…když jde s někým a ten někdo na ní mluví, tak je jasné, že zrovna hledání klíče by ji bylo k ničemu, když by nic neslyšela, protože zrovna v tu chvíli na ní mluví dcera nebo muž.
@SabinaBabina píše: Více
Tak otevři dveře a řekni jí to. Není nic jednoduššího.
@nikitice píše: Více
Jo, teď to píšu. Jak v tom filmu Ten svetr si nesvlikej. ![]()
„něco nového, paní Bartáková?“
![]()
A proč myslíš že už tu nebydlí? Protože to lidi jen tak poslouchali? Ne, lidi volali policajty, stěžovali si majiteli bytu a ten jim neprodloužil smlouvu. Tobě taky dost věcí nedochází.
Zrejme veskere aktivity zakladatelky hlasi na FBI.
Jinak fakt nevim.
Ale já ti věřím, že stojí za dveřmi, baba zvědavá. Pak opravdu rychle otevři a řekni jí něco, třeba se jen zeptej, jestli něco nepotřebuje.
Ale nevěřím, že si ukazuje na pipinu, když slyší od vás vodu. To oni se jako nemyjí? Takže je divnej i ten manžel, když to ukazuje jemu a on to bere?
A ne, nevyměním si bydlení s tebou. Bydlela jsem kdysi v něčem podobném a prostě jsem byla smířená, že v tomto typu bydlení všichni slyší všechno. Ale nikdy by mě nenapadlo, že je problém, když někdo ví, kdy mi jede pračka nebo kdy vysávám. Na tom není nic intimního a nevěřím, že je to informace, kterou někdo využije jako drb.
@Judina píše: Více
Děkuji za důvěru. Kdyz jde s někým, tak má klic najítý hned a hned otevira, ale jak jde sama, tak najednou hledá klíč. A nejen klíč, vždy se najde důvod proč stát na chodbě. Dokonce zaklepala na dvere, když nebyl u nich nikdo doma, chvíli stala, ticho a pak si odemkla klíčem od bytu.Tak na co klepe, když má klíč??? ![]()
No takto, naznačila rukou v rozkroku umývání pipky…no já si to z prstu nevycucala.
Nemusí vědět, kdy vysavam.Kdy peru.
@veria píše: Více
Zkus si týden 14dni tady bydlet a uvidíš jak je zvědavá. Kdyz jsme měli zapisovat stav energie, tak jsme stav energie mohli nalepit na dvere, pani, která chodí zapisovat odečty. Predminuly rok, že se na lístek dívala, jsem to vzala…jo podívala se…a minulý rok se na lístek podívala znovu. Jestli si zapisuje kolik mám každý rok spotřeby, aby viděla kolik spotřebuji energie. ![]()
Ona by se tomu chechtala, měla by z toho smích.
Jak to vis, ze se na ten listek divala? Naslas tam otisky prstu? ![]()
@veria píše: Více
Protože sem ji viděla kukaktem.Ty dvere mají kukatko.
Kdy ti přijdou ty nové dveře, přes které neuslysis?