Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vada píše: Více
Nemůžeme mít na chodbě věci, jinak bych to udělala. ![]()
Opravdu, když jde sama, tak stojí na chodbě, když jde s někým tak má dveře otevřené hned.
A tím, že tohle se opakovalo, tak jsem se šla podívat co se děje za mýma dverma. A od té doby si na ni dávám pozor…každá akce má zpětnou reakci.
@Velryba černá píše: Více
Jejich dcera když jde, vyjde z výtahu, nestojí tam jak tvrdé Y a rovnou otvírá dveře. Ona? Když jde s mužem, dcerou nebo oboji, tak má dveře otevřené hned.Ale jak jde sama, nikdo u nich není doma-vi do kdy má dcera školu a do kdy je muž v práci, tak přijde, zastaví u mých dveri a ticho 😀 jakože dlouho hledá klíč, který chudina zase najednou nemůže hned najít, nebo brouzda po mobilu.Vzdy se najde něco, když jde sama, proč musí na chodbě u dveří stát. Tak si pořizují dveře které jsou odhlučněné a nepůjdou slyšet z chodby dovnitř a z bytu na chodbu…mě to nevadí, že neuslyším na chodbu, nemusím. Tady je důležité, že naše mila sousedka, která se stará ciste jen sama o sebe 😀 už z chodby nic neuslyší. Co ji je do toho, co já doma dělám? Nic.
@veria píše: Více
Prave ze nic, proto slysi vsechno z chodby. Zakladatelka jen kouka na televizi. Tak asi nechce vypadat line.
@Tarena píše: Více
To píšeš ty, že jen koukám na televizi. Taky uklízím, vysavam, peru, vařím. A nemusí všechno slyšet. Nekdy mívám i návštěvu, která ta ji právě odhalila u dveri-proto jsem psala, že mám i svědky.
@veria píše: Více
No právě…když člověk pere, uklízí, vaří, vysává, povídá si s návštěvou. Vše se přes ty dveře ozývá.
@SabinaBabina píše: Více
To už je regulerne na psychiatra. A jak víš že tam je, to jí šmíruješ?
A ty mas hned za dvermi obyvak? Normalne byvaji jeste dvere do pokoju.
@aiwwa píše: Více
Hlavne to vaření
jak krajis cibuli a michas vareckou, to jde slyset.
Mám, mám malou predsinku. A dokonce mi jde slyšet, kdy pouštím vodu v koupelně. Schválně jsem pustila v koupelně vodu a šla na chodbu, zavřela dveře od bytu a slyšela jak v koupelně teče voda. Dvere mám z unihoby a staré furtra, takže z unihobby pořádně dveře netěsni, jsou mezery
To jsou velmi intimni zvuky, to by mi taky vadilo ![]()
Nebo ze slysi jak luxuji, o hruzo!
A čemu vadí, že sousedi slyší, že točíš vodu?
@aiwwa píše: Více
Tobě to napíšu tak. Stojim u dveří 24h denně 7 dní v týdnu, nejím, nespím, jenom pořád stojím u kukatka. Ktomu mám kamerove kukatko, když jdu ven, aby mi náhodou něco neuniklo, neperu, neuklízim, nevařím, nechodím do práce, není čas, musím stát porad u dveří ![]()