Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Tady už sousedi ze spodního patra referovali co máme doma…tak od koho to asi věděli, ze?
My máme drbnu sousedku ob barák. Ona nechodí do práce, každého tu ale zná. Ta má snad sešity aby si to všechno pamatovala a čte si to před spaním. To je šílený. Ta.snad ví i kolik sousedu kocour ulovil myší venku a kolik kdy snesla slepice vajec. Jako přehled o sousedech, dětech, pohyb aut, popelářích, hlášení rozhlasu, beru jako samozřejmost. A vykrást v ici nás nikoho nemůžou, ona ani asi nespí ![]()
Naštěstí je úplně blb. bá, tak si manžel se sousedem z ní dělají srandu a ona pak musí gumovat;))(($$ ○
@kocourGarfield píše: Více
Buď ráda, že nereferuje co mají lidi v predsini a doma, jak se to stalo mě..Slyšela jsem, že máš doma…a to mě říkala souseda ze spodního patra, která nikdy u mých dveri nebyla
A díky holky, taky budu stát na chodbě jakože něco a pak řeknu, že je sousedka paranoidní, když si bude myslet, že ji za dverma poslouchám
![]()
Když jde s manželem a dcerou, nebo jen s manželem nebo dcerou, tak má sousedka nalezený klíč od bytu hned. Jakmile jde sama, tak stojí v tichosti u dveří a jakože hodinu hledá klíč, který má jindy hned najítý, když s někým jde.
Dávám si na ni pozor, kdyby tohle nedělala, tak bych si na ni pozor nedávala. Ta vám z chodby očima prosmejdi byt, co jde z chodby vidět..Jsem ji viděla, stala jsem k ní celem
@SabinaBabina píše: Více
Třeba si chce užít chvíli klidu než dojde dom.
Hodinu jo? ![]()
@Elishka1 píše: Více
Tak je to min, ale stojí tam, jak kdyby tam měla stát hodinu.Uzit klidu…zrovna u sousedovic dveri…jaká to náhodicka ![]()
@Elishka1 a když jsme něco řešili se sousedy ne jen s nimi, sle ještě s ostatními u nás na patře, tak se dívala přes rameno dovnitř bytu z chodby, jenom ji oči jezdili. ![]()
Tak za ní někdy vyjdi ven a hoďte řeč. Třeba se budeš divit i ušima, co se všechno dozvíš.
@Anna766 píše: Více
My jsme rádi, když se nepotkavame.To mám naučené od ní, tyto fígle.
Tak to zruš a rozsekni. Budeš vědět.
No přehled. Stála jsem venku půl hodiny a ta šla, řekla že jde z práce, ten to řekl… Takže jsem si řekla, že se asi všichni vrací kolem páté. Já dělám 9-21, takže tam běžně v 17 nestojím ![]()
Vy delate tak dlouho každý den?
jo, každý kdo prošel okolo tebe, tak každý se ti sám od sebe svěřil odkud jde 😀 a tys z jednoho dne usoudila, že takto pracuji pořád.😀