Věříte mi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
14.3.24 21:12
@Anna766 píše: Více

Tady už sousedi ze spodního patra referovali co máme doma…tak od koho to asi věděli, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.3.24 21:14

My máme drbnu sousedku ob barák. Ona nechodí do práce, každého tu ale zná. Ta má snad sešity aby si to všechno pamatovala a čte si to před spaním. To je šílený. Ta.snad ví i kolik sousedu kocour ulovil myší venku a kolik kdy snesla slepice vajec. Jako přehled o sousedech, dětech, pohyb aut, popelářích, hlášení rozhlasu, beru jako samozřejmost. A vykrást v ici nás nikoho nemůžou, ona ani asi nespí :mrgreen:
Naštěstí je úplně blb. bá, tak si manžel se sousedem z ní dělají srandu a ona pak musí gumovat;))(($$ ○

• Citovat
  • Upravit
597
14.3.24 21:18
@kocourGarfield píše: Více

Buď ráda, že nereferuje co mají lidi v predsini a doma, jak se to stalo mě..Slyšela jsem, že máš doma…a to mě říkala souseda ze spodního patra, která nikdy u mých dveri nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 21:30

A díky holky, taky budu stát na chodbě jakože něco a pak řeknu, že je sousedka paranoidní, když si bude myslet, že ji za dverma poslouchám :) :palec: :hug: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
16.3.24 07:42

Když jde s manželem a dcerou, nebo jen s manželem nebo dcerou, tak má sousedka nalezený klíč od bytu hned. Jakmile jde sama, tak stojí v tichosti u dveří a jakože hodinu hledá klíč, který má jindy hned najítý, když s někým jde.
Dávám si na ni pozor, kdyby tohle nedělala, tak bych si na ni pozor nedávala. Ta vám z chodby očima prosmejdi byt, co jde z chodby vidět..Jsem ji viděla, stala jsem k ní celem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.3.24 07:49
@SabinaBabina píše: Více

Třeba si chce užít chvíli klidu než dojde dom.
Hodinu jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
16.3.24 08:34
@Elishka1 píše: Více

Tak je to min, ale stojí tam, jak kdyby tam měla stát hodinu.Uzit klidu…zrovna u sousedovic dveri…jaká to náhodicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
16.3.24 08:36

@Elishka1 a když jsme něco řešili se sousedy ne jen s nimi, sle ještě s ostatními u nás na patře, tak se dívala přes rameno dovnitř bytu z chodby, jenom ji oči jezdili. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148242
16.3.24 08:37

Tak za ní někdy vyjdi ven a hoďte řeč. Třeba se budeš divit i ušima, co se všechno dozvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
16.3.24 09:06
@Anna766 píše: Více

My jsme rádi, když se nepotkavame.To mám naučené od ní, tyto fígle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148242
16.3.24 09:29

Tak to zruš a rozsekni. Budeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
16.3.24 11:08

@Anna766 někdy to zkusím :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
17.3.24 09:16

No přehled. Stála jsem venku půl hodiny a ta šla, řekla že jde z práce, ten to řekl… Takže jsem si řekla, že se asi všichni vrací kolem páté. Já dělám 9-21, takže tam běžně v 17 nestojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 09:22

Vy delate tak dlouho každý den? :think: jo, každý kdo prošel okolo tebe, tak každý se ti sám od sebe svěřil odkud jde 😀 a tys z jednoho dne usoudila, že takto pracuji pořád.😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148242
17.3.24 09:26

Lidi si běžně spolu povídají, víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...