Věříte mi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15398
14.3.24 20:04
@Anna766 píše: Více

:mrgreen: Aspoň tam měli uklizeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:06
@mado píše: Více

Mám takové to větší kukatko dokonce s kamerou, aby když jdu do obchodu mi něco neuniklo.Cely den stojím u dveří a sleduji co se děje. Nekdy nestíhám jestli dřív k oknu nebo ke dveřím člověk se naběhá. Sousedi jsou pro mě v životě hodně důležití, kdybych nevěděla co dělají, tak ani nespim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
14.3.24 20:10
@Anonymní píše: Více

Naše sousedka přijde do baráku a sedne si nám před okno na lavičku. Ona si tam jako odpočine po práci a užívá si chvíli, než bude doma s manželem co chlastá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
14.3.24 20:10
@SabinaBabina píše: Více

Byla to moje maminka a představ si že mě vychovala doma ve svém bytě a neposlala mě do penzionátu pro ctihodné slečny, takže jsem to měla v přímém přenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:12

Tak to jo :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
14.3.24 20:12
@Šmoulice píše: Více

A to zase jo. I se zábradlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:13
@nikitice píše: Více

Tam na lavičce má aspoň klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
14.3.24 20:14
Švagr má taky takovou sousedku :mrgreen: nedávno u nich byla nějaká potycka a volali policajty na ozralu co jim zabloudil na zahradu a sousedka naproti v baráku, hrozne nenapadne, šla vytírat schody, o půlnoci, v dešti :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:16
@Kriss Tina píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
14.3.24 20:16
@mokkk píše: Více

No jo no, zase jiná paní sledovala dění tak, že věčně kouřila z okna a nic jí neuteklo. Moje rodička nekouřila zato byla úzkostně čistotná, tak si potřebu mít přehled kompenzovala tímto způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:18
:D :palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
14.3.24 20:18
@SabinaBabina píše: Více

Ty bys mohla bydlet u nás v domě, tam by ses hodila. Bydlím v pavlačovém domě. V úterý jdu do fitka a na dvoře sousedka s nějakým chlapem, slyším, že mu říká něco o přestavbě Zastavím se, abych ji pozdravila a začneme mluvit. Za chvíli jde kolem patnáctiletá dcera jiné sousedky, pozdraví a zeptá se co řešíme :mrgreen:, když zjistila, že nic, tak šla. Za 5 minut se otevřou vrata prochází další, ta jen pozdraví a otáčí se po cestě ke schodišti, pak další soused pozdraví a chvíli stál, zjistil, že si ho nechceme všímat, tak šel domů a pak další sousedka, ta se u nás zastavila a řešila padající pavlač. Uf.. Dodju do tramvaje a v mobilu sms od jednoho staršího souseda „co jste na dvoře řešili?“ Nás viděl za okne prostě. Bylo kolem páté večer, doba kdy se všichni vrací domů. Já měla volno, příště jdu v jiný čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
14.3.24 20:21

@Anna766 aspoň tu zvědavost nějak maskujou :mrgreen: u nás v baráku si baby přinesly lavičku až do vchodu domu a tam všechny cele dny drepely, aby jim něco neuteklo :lol: parkrat sem je na te lavičce viděla i obedvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
14.3.24 20:21
@Kriss Tina píše: Více

Víš co, já přijela navštívit maminku jako vzorná dcera a místo povídání si o mých dětech, o nás, našem zdraví, nebo jaké mají mé děti známky ve škole, tak jsem se vždycky dozvěděla všechno co se událo… 8) kdo šel kdy ožralej ze sousedů domu, která sousedka nechala děti doma samotné, další že vysedává na zahradě celé dny s kamarídkou a jejich děti lítají kolem a jí jen brambůrky a pijou limonádu, kdo se kde pohádal a proč a kdo komu ze sklepa co ukradl… jako, to chceš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:23
@nikitice píše: Více

Páni ty máš přehled o sousedech 8o tohle nevím ani já, kdy se kdo v kolik vrací dom.To musím napravit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová