Věříte mi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
14.3.24 20:35
@Anna766 píše: Více

Já ti věřím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
14.3.24 20:35
@SabinaBabina píše: Více

Já mám tři děti a psa, sem rada ze uhlidam co dělají oni :mrgreen: na sledování okolí nemám kapacitu :lol: a ani mě to nezajímá řešit co kdo dela, kdyby to aspoň byly nějaké pozitivní informace, ale drby jsou většinou jen co se komu nepovedlo a kdo koho podvedl a kdo co dela špatně, to mě nebaví poslouchat. Nic hezkého a přínosného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.24 20:36

A co houby na ty tebe z květináče nemluví?

Jinak nevěřím, že sousedka umí stát přede dveřmi. Myslím si že tam sedí. Stát přede dveřmi nikdo přeci neumí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
148239
14.3.24 20:37
@SabinaBabina píše: Více

Měla, už je na pravdě boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148239
14.3.24 20:38
@mojara píše: Více

Setřela jsem pot z čela. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:38

Dokonce jsme mluvili se sousedy u nás na patře, resili jsme výtah, tak jsem měla otevřené dveře od bytu, tak se preze mě dívala dovnitř, jen ji oči jezdili :mrgreen:
Asi něco hledala :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:39

Už se dívá z hora na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 20:42
@Kriss Tina píše: Více

Že? Takové drby jsou na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148239
14.3.24 20:43
@Kriss Tina píše: Více

Strejda, manžel maminčiny sestry, mám ho moc ráda tedy :srdce: :srdce: ten byl slepičí prdeIka větší než kdekterá Kelišová, s tím šel u nich člověk po městě a kdokoliv nás potkal, o tom jsem se dozvěděla celou rodinnou historii do třetího kolene. A to jsem ty lidi vůbec neznala. On byl řidič autobusu a všechno věděl, spoustu drbů vyslechl při řízení na lince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
14.3.24 20:49
@mojara píše: Více

Ja ti verim :D jako dite jsem bydlela v panelaku a meli jsme taky takovou sousedku, ta byla teda husta :pankac: treba u nas zaklepala a rekla, ze se rozhodla pect buchtu, ale neco ji k tomu chybi - takze jestli bysme nemeli nejakou mouku, vejce, cukr, trochu oleje a nejakou zavareninu treba…je to uz vic nez tricet let, ale furt si na to pamatuju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148239
14.3.24 20:56
@jamik1416 píše: Více

Podobnýho týpka jsme měli kdysi na ubytovně. chtěl dělat dejme tomu bramboráky, zaklepal na jeden pokoj -hele Máňo, chci dělat bramboráky, všechno mám, olej, vejce, mouku, jen brambor málo, nemáte? Máňa dala brambory. Zaklepal na další pokoj, hele Pepo, chci dělat bramboráky, všechno mám, brambory, vejce, mouku, jen olej nemám, máš olej? Pepa dal skleničku oleje. Zaklepal na třetí pokoj, hele Ludvíku, chci dělat bramboráky, všechno mám, jen dvě vajíčka mi schází, nemáš? Ludvík dal vejce. Takhle obešel půl ubytovny, Anča dala mouku, Jirka majoránku, Franta česnek…a on měl zadarmo bramboráky. A takhle to dělal pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
14.3.24 20:58

No vidis, chytrej kluk, takhle se to dela :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148239
14.3.24 20:58
@jamik1416 píše: Více

Jo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 21:08
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.3.24 21:11

A to buďte ještě rádi, že se vám nedíval přes rameno do bytu a nesjizdel z chodby celý vas být kam mu oči pohledem dosáhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová