Věříte mi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
17.3.24 10:34
@Tarena píše: Více

To není paranoia, když to vidím na vlastní oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
17.3.24 10:36
@Anonymní píše: Více

Stat umi každý. Tedy skoro. Co je na tom divného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:38
@Vada píše: Více

Jde o čas, jak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.3.24 10:39

@SabinaBabina tvoje argumentace svědčí jedině o tom, že jsi vážně mimo. Vůbec netuším, co se nám děje za dveřmi, nevím, kdo co čte nebo ne, nevím, kam nám čumí sousedka, když otevřu. Mám na práci jiné věci. Že se tady o nás někteří baví, pochopitelně vím a je mi to naprosto jedno.

• Citovat
  • Upravit
2472
17.3.24 10:39

@SabinaBabina Kolik hodin tam stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:40

Holky já si to z prstu nevycucala, to člověk vidí. Kdybych to neviděla, tak neřeknu, že je to asi paranoia, ale když to člověk i vidí.
Jestli spíše nebudete paranoidní vy, že žijete v představě, že si tohle člověk vymysli?,Proč bych si to vymyslela? K čemu by mi to bylo?
Jaký bych ktomu měla důvod si tohle vše vymyslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:42

Tak minutu přes minutu určitě. Už jsem s nima řešila, JEJICH BOTY PRED MYMA DVERMA.Jako pan v pohodě ale ona se tomu smála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:44

Přece když jdeš dom, přijdeš ke dveřím otevřeš, zavres…tohle ona dělá JENOM KDYZ S NEKYM JDE.kdyz jde sama tak tam tu minutu přes minutu stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:48

Začalo to tím, že jsem doma sledovala TV, nebo něco dělala, přijel do patra výtah a nic, ticho po pěšině, tak už se mi to zdálo po delší době divné, že se tohle opakuje, vždy přijede výtah a ticho, tak už jsem se logicky šla podívat před moje dveře, co se děje. A tam vidím stát sousedku. Ale když ona s někým jde tak má dveře otevřené hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.3.24 10:55
@SabinaBabina píše: Více

Uprimne receno, muze tam stat a chvilku poslouchat a smirovat. Lidi jsou ruzni, pres dvere jde toho slyset hodne. Ja bych si toho nejspis nevsimla, ale my ani nemame kukatko ve dverich (a ani vytah).
Btw cizi boty pred myma dverma by me ale stvaly. Mam v praci kolegyni a ta si nechava na spolecnem vesaku sako (klidne i mesice), pod vesakem boty (mesice. Nechapu proc je neodnese, nenosi je). Nejak vnitrne me to irituje, ale nereknu ji nic, asi by poznala z tonu hlasu ze me to stve a nechci delat dusno, tak cekam ze si to odnese. Konecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
17.3.24 10:58
@SabinaBabina píše: Více

tak my máme výtah taky a rozhodně nesleduju, jestli když přijede, tak se někde něco hýbe nebo ne. Jsi v podstatě stejná, šmíruješ, co se děje na chodbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 11:02
@vokishka píše: Více

Když jsem slyšela, že přijel výtah a nic ticho po pěšině, tak jsem se šla podívat co se děje, udělala bys to taky. Prijde mi, že si paranoidní, že máš utkvelou představu, že ti někdo lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
17.3.24 11:04

Ja bych ji donesla židli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 11:04
@vokishka píše: Více

No už smiruju co se děje na chodbě protože je mi nepříjemné, když očividně někdo poslouchá co doma dělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 11:06
@Knizka píše: Více

Děkuji ti za důvěru. :hug: :kytka: Že?,To štve. Pan to vzal v pohodě jejich boty před mýma dverma, ale ona z toho měla smích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová