Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
deka není ovulace, ale je to hezké něčemu věřit, doufat, hele, třeba jo, třeba ne ![]()
já na věci mezi nebem a zemí věřím, párkrát se mi různé záležitosti přihodily, ne teda to, co myslíš ty - tak to nefunguje - ale třeba jsem v určitý okamžik prostě věděla, že někdo blízký umřel (nebyl nemocný), nebo jsem si random vzpomněla v práci či soukromě na něco-někoho a on zrovna (po dlouhé době) do chvilky volal-psal… prostě různé věci se dějí, tak hodně štěstí
![]()
@Lucy75 no já trochu myslím že jsem ovulaci měla ale samozřejmě to nemůžu říct s jistotou takže nechám to osudu a jestli to miminko k nám chce tak přijde v ten správný čas ♥️
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem tu zase ale hodím se trochu do anonymitystrašně Toužim po dalším dítku ale manžel nechce …. No už tak 2 měsíce se mi zda o těhotnství, porodu, miminku holčičce atd, v pondělí to manžel do mě nečekaně pustil ( nikdy to neudělal ) a včera jsem našli na silnici když jsem jela s dětmi novou růžovou deku pro miminko. Já si tak strašně přeju aby to vyšlo a za 2 týdny bych se radovala z pozitivního testu 😀 nikde to nemůžu psát protože by mě měli za blázna, ale prostě nějak věřím ze to miminko chce k nám a ze to není náhoda
Ano, na náhody věřím. Po pravdě semi několikrát zdál prakticky stejný sen, ale doteď jsem nepřišla na to, co mi chtěl říct, protože v tom částečně vidím přesně život, jaký mám, ale část v tom snu je vlastně špatná, tak snad to nebude špatné i v reálu ![]()
Na dovolené, kde jsem otěhotněla jsme našli opuštěného plyšáka v hrozném stavu a neměli jsme to srdce ho tam nechat. Tak jsem ho zachránili, vyprala jsem jej, zašila, oddělala háček na ryby, vydrhla písek a plíseň a čeká na mimčo ![]()
@Temnástranasíly to je krásný ♥️ doufám že tohle není náhoda ale proste nějaké znamení ![]()
Asi nevěřím na nahody, ale na sny ano.
Tři roky se mi zdálo, že se mi narodí chlapeček a do porodnice za ním přijde tchyně. A bude si ho sama chovat. Několikrát ten samý sen.
Po x potratech, ZT, když už jsem neměla sílu a odprostila se od toho, že se ještě někdy úspěšně zadaří a psychicky se dala do kupy, tak se to splnilo v březnu 2023.
![]()
@Anonymní píše:
Věříte na náhody ?
Na tohle je expert má žena. Asi tak od jejích 15 let se jí začaly občas zdávat živé sny, v noci ze čtvrtku na pátek. A ty se plnily. Například o tom že bude ve škole vyvolná k tabuli a nebude znát látku, dokonce věděla i předmět. Učila se celý víkend, ale nepomohlo to: byla vyvolaná, neznala látku, dostala 4 nebo 5. Nedalo se tomu prý uniknout.
Také se jí na pátek zdávalo o koláčích - to znamenalo budoucí přírůstek v rodině. Zapisovali jsme tyhle „koláčové“ sny do kalendáře a jen jsme čekali na to kdo se ozve s překvapující novinou o těhotenství nebo o narození potomka.
Kdysi jsme měli uloženou větší částku v Union bance, a žena po pátečním snu věděla, že je musím vybrat. Přes týden nebyl čas, v pátek jsem zapomněl a přijel rovnou domů. Žena mne zarazila mezi dveřmi, a poslala mne nekompromisně zpět do města, i když jsem ji ujišťoval, že hned po víkendu to určitě zařídím. Dojel jsem do banky těsně před pátou, vybral jsem vše, a v pondělí ráno rádio hlásilo, že Union banka má zavřené pobočky a účty jsou zablokované.
Asi před osmi lety jsme v neděli odjížděli z chalupy, a manželka zničeho nic důrazně trvala na tom, abych všechny cennější věci přenesl do malé komory. Že prý by je někdo mohl odnést. Logické argumenty nepomáhaly, a tak jsem tam s bručením a protesty něco málo věcí odnosil. Rozhodně jsem ale odmítl přetahovat televizor a odnášet z kuchyně osmidílnou sadu cibulákového porcelánu a další drobnější věci. Manželka se jen smutně usmála, a odjeli jsme. Když jsme se za dva týdny vrátili, vchodové dveře byly vypáčené. Zloději si vzali vše cennější co v domě našli, včetně televizoru a cibulákového porcelánu. Prošli všechny místnosti - kromě malé komory. Do ní nevkročili, i když nebyla zamčená.
Ahoj, tak jsem tu zase ale hodím se trochu do anonymity
strašně Toužim po dalším dítku ale manžel nechce …. No už tak 2 měsíce se mi zda o těhotnství, porodu, miminku holčičce atd, v pondělí to manžel do mě nečekaně pustil ( nikdy to neudělal ) a včera jsem našli na silnici když jsem jela s dětmi novou růžovou deku pro miminko. Já si tak strašně přeju aby to vyšlo a za 2 týdny bych se radovala z pozitivního testu 😀 nikde to nemůžu psát protože by mě měli za blázna, ale prostě nějak věřím ze to miminko chce k nám a ze to není náhoda