Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat, myslíte se, že chlap může zůstat věrný na celý život? Říká se, že když si ženská namane, chlapa užene, ač on tvrdí, že se nedá a ženské odmítne..
@kuliiseek
Proč by ne, pokud už má rozum a alespoň něco málo už si užil… ![]()
A proč by nemohl? ![]()
Jsem si jistá, že řada mužů je věrná celý život a že jim to nedělá sebemenší problém
.
Nemyslím si, možná malinký procento. Ovšem věřím, že věrnej je a bude, aspoň ten můj ![]()
Samozřejmě, že to jde, ale ne každý má na to morální kredit. Záleží na mnoha faktorech.
@kuliiseek píše:
Ahoj, chci se zeptat, myslíte se, že chlap může zůstat věrný na celý život? Říká se, že když si ženská namane, chlapa užene, ač on tvrdí, že se nedá a ženské odmítne..
ty víš co bude zítra? za 20 let? to neví nikdo… hele za mě - nespekuluj nekaž si radost z lásky marným vymáháním něčeho co nelze ani slíbit ani zaručit ale ani to není nemožné…žij tady a ted ![]()
Nekdo povazuje vernost za samozrejmost, pro nekoho je to nerealne. Univerzalni odpovedi na takto komplexni otazky neexistuji, staci se zamyslet.
@jdukolem píše:
ty víš co bude zítra? za 20 let? to neví nikdo… hele za mě - nespekuluj nekaž si radost z lásky marným vymáháním něčeho co nelze ani slíbit ani zaručit ale ani to není nemožné…žij tady a ted
To jo, máš naprostou pravdu, nemá smysl se uzirat něčím co až tak neovlivnis.. Spíš mě to zajímalo, že jak se říká, ženský jsou mrchy a dostanou každého na koho ukazou
a většina chlapů si myslí, že dokážou oddolat:)
@kuliiseek Určitě existuje chlap který dokáže být věrný celý život, ale je jich minimum… Možná takový ti co se nechají uhnat, jsou ještě horší než lovci ![]()
@kuliiseek Určitě může… akorát který to je se pozná, až na smrtelné posteli ![]()
@j.a.n.i1 no tak nejsem naivni a nemyslim si, ze chlap dokaze byt na 100%monogamni…pokad to bude jednorazovy a nedovim se to, preziju to
horsi je to podle me u zenskych, ty se hned zamilujou, rozvadeji…chlap si uzije, zvedne sebevedomi a tim to pro nej hasne ![]()
@Alušáček presne tak, chlapai lovci sebevedomi vedi, ze by mohli ale nechteji, kdezto uhnany si potrebujou neco dokazovat, tak skoci po kazdy sukni ![]()
Pokud bude aspoň jeden chlap, který to dokáže, pak se dá tvrdit „ano, může existovat muž, který je věrný na celý život“ ![]()
A i kdyby, tak znám dlouholetá krásná partnerství, kde sice došlo k nějaké jednorázové záležitosti, nicméně svazek trvá a je krásný a silný. Takže ono né vždy je nějaké „ochutnání sousedovic zelenější trávy“ ke škodě, leckdy je to ku prospěchu, protože zjistí, že zelenější není… ![]()
Každopádně lámat z chlapa takovéhle nesplnitelné sliby je o ničem, na to se vykašli. Budeš za bláznivou žárlivku, kdo ti může slíbit, že za deset, dvacet nebo třeba třicet let se něco nestane? Užívej si pohodovýho vztahu a na nějaký kdyby coby hoď bobek ![]()