Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vsem na emiminu preji
Krasny a bohaty Stedry den jeste krasnejsi Vanocni svatky, plno pohody a vsem detickam usmev na tvari a at vsechny vase starosti a obavy zustanou minulosti i ze strarym rokem a at novy rok Vam sebou prinasi vse nove a krasne a hlavne spoustu splnenych snu ![]()
I já přeji krásné a Veselé Vánoce a snažilkám na testíku // ![]()
Taky přeju všem klidné a pohodové vánoce a do nového roku vykročit tou správnou nohou, manželé a děti ať nezlobí, tchýně neprudí a babičky zbytečně nepoučujou ![]()
a taky těhulím rychlý a co nejméně bolestivý porod a snažilkám vytoužené „tečky na ultrazvucích“
Mám vás všechny emimiňačky ráda, krátíte mi dlouhou chvíli na mateřský, dobře poradíte a diskusema s vámi si aspoň procvičuju mozek, aby úplně nezakrněl ![]()
Příspěvek upraven 22.12.12 v 19:26
I ja se pridavam k prani krasnych a stastnych Vanoc a ten nejlepsi vstup do noveho roku, at je krasnejsi vice nez tento…at se kazdemu z Vas vyplni Vase male i velke prani
…Hlavne ta laska, zdravi, stastne deti a pozitivni testiky, milujici partnery a co nejmene vrasek a i ty penizky
…KRASNE VANOCE VSEM
![]()
I ja se pridavam k prani krasnych a stastnych Vanoc a ten nejlepsi vstup do noveho roku, at je krasnejsi vice nez tento…at se kazdemu z Vas vyplni Vase male i velke prani
…Hlavne ta laska, zdravi, stastne deti a pozitivni testiky, milujici partnery a co nejmene vrasek a i ty penizky
…KRASNE VANOCE VSEM
![]()
Přeji také krásné Vánoce všem snažilkám, těhulkám a maminkám s dětmi! ![]()
Přeji všem také krásné Vánoce, hlavně zdraví, lásku, štěstí a co nejvíce chvil strávených se svými milovanými. Snažilkám přeji co nejdříve //, maminkám co nejhodnější a nejzdravější dětí, jinak všem milujícícho partnera a teplo domova
![]()
Také přejeme krásné a pohodové Vánoce a do nového roku hlavně hodně zdravíčka, lásky a pohody.
Gabča a Leontýnka.