Vešly jste se do netěhotensých šatů v 6. měsíci?

Liz
2064
11.5.12 21:51

Vešly jste se do netěhotensých svateb. šatů v 6. měsíci?

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli se některá z vás vdávala v netěhotenských svatebních šatech v šestém, nebo sedmém měsíci. Dnes jsem si zkoušela v salonu krásné vzadu šněrovací šaty. I přes ubezpečování paní prodavačky, že mi pravděpodobě budou mám strach, že ne :( Svatba je až za dlouhé dva měsíce.

Příspěvek upraven 11.05.12 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
11.5.12 21:53

Samozřejmě je to individuální :think: Já se vdávala v 7. měsíci, bříško už pěkně lezlo a měla jsem šité šaty- od prsou dolů sukně, takže jsem bříško nemusela řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.5.12 21:54

Já jo, byla sem v šestém a vešla sem se bez problému do korzetových. A byla sem v nich až do noci.
Ale určitě si zkus do zálohy vybrat i nějaké volnější. Taky ti může najednou naskočit břicho a neoblečeš je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 21:56

Když jsem byla v sedmém měsíci, každý, koho jsem potkala, se se mnou loučil a přál mi pěknej porod, protože jsem vypadala, že mě to čeká nejpozději zítra. Je to dost individuální.

Edit. teda u prvního. Teď u druhýho to není tak strašný, ale do korzetu ani omylem. A u obou jsem na začátku vážila 49kg…

Příspěvek upraven 11.05.12 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.12 21:56

S prvním bych se možná vešla, ale podle mě to na fotkách pak nevypadá moc dobře, to břísko je tam vidět a v obepínacích šatech, které zřejmě mají zvýrazňovat pas, to vypadá jednoduše divně.
Navíc mě teda upnuté věci přes břicho vždycky dost v těhotenství vadili, takže představa, že jsem sešněrovaná v šatech, ještě k tomu v létě v horku, to by mě taky ze svatby nemuselo vést svatební auto ale sanitka :|
Buď bych volila šaty sice obepínající, ale ne klasické svatební, spíš něco z měkkého materiálu, nějaký úplet, nebo klasické svatební přestřižené pod prsama a nebo se vdávala až jako netěhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.5.12 21:59

Já se teda vdávala před těhotenstvím, ale v 6. měsíci jsem už opravdu jako těhotná vypadala a nebylo o tom pochyb. Na druhou stranu, cca v 24 tt jsem byla na svatbě a naopak jsem si konečně (!!!)mohla vzít šaty, které naopak moje bříško zdůraznily. Už je nikdy neobléknu - vzhledem ke střihu a mé postavě by mi gratulovali, že čekám třetí :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.5.12 22:01

:lol: tak já v šestém měsíci měla přes břicho už něco přes 90 cm (místo původních 67), takže v korzetu ani nááhodou. A jak píše Gladys, oblečení přes břicho je mi nepříjemné. No ale já jsem extrém, těhotenské kalhoty mám už od třetího měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
11.5.12 22:03

Díky moc, všem za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 22:05

Hele jo, můj 30.tt s druhým a odchod na ples. Podotýkám, že jsem o dost menší než s prvním. :mrgreen: Co takovýhle střih šatů? I když je vybereš teď, tak se do nich pak určitě vejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
11.5.12 22:06

Vešla, ale bylo to tak tak, hlavně přes prsa, no a i trošku to bříško. Jenže já i docela hodně přibrala a šaty šněrovací nebyly. jak to šlo, tak jsem se převlíkla, nebylo mě to pohodlné. jenže když to tak počítám, tak jsem byla tak cca 21. týden, takže lunárně sice šestý, ale do porodu ještě skoro 5 měsíců… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 22:06

Kurnik, jakpak se ta fotka otočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 22:07

Já to teda pak stejně smažu, ať tu nevisim takhle ukázaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.12 22:08
@TýnkaK píše:
Kurnik, jakpak se ta fotka otočí?

klikneš na ni a nahoře máš červeně napsáno otočit vlevo/otočit vpravo

edit, máš si v malování fotku upravit a přes obličej si udělat třeba sluníčko :mrgreen: Nicméně se nemáš absolutně za co stydět, moc ti to seklo :palec:

Příspěvek upraven 11.05.12 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 22:09
@Gladys píše:
klikneš na ni a nahoře máš červeně napsáno otočit vlevo/otočit vpravo

Už jsem an to přišla. Dík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 22:11
@Gladys píše:
klikneš na ni a nahoře máš červeně napsáno otočit vlevo/otočit vpravo

edit, máš si v malování fotku upravit a přes obličej si udělat třeba sluníčko :mrgreen: Nicméně se nemáš absolutně za co stydět, moc ti to seklo :palec:

Příspěvek upraven 11.05.12 v 22:09

Hodná, děkuju :lol: Měla jsem děsivou rýmu, tvrdlo mi břicho a jeden lupen stál 4kila, tak jsem byla statečná, zapózovala s křečí místo úsměvu a šla plesat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí