Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s vibrační plošinou? Měla by jsem zájem zakoupit ale bohužel si mohu dovolit jen malou vzhledem k prostoru který mám. Měla by jsem zájem o nějakou menší a Koukala jsem na jednu ale nevim zda to je to správné. Děkuji za rady
@Majky 123 píše: VíceŽádná ze všech kravin, která má cvičit za tebe a odbourávat ti tím tuk, nefunguje. Tím, že budeš klepat špekem, svaly ani kardio neposílíš.
@Majky 123 - nejsi náhodou z Ostravy? Snažím se jedné zbavit.. nesedla mi kvůli jizvě po císaři a srůstrch - bolí to. Navíc mám mirenu, takže u té se to taky nedoporučuje..
Tobě bych doporučila si alespoň jednou zajít na to do nějakého fitka, ať nedopadneš jak já
Jestli chceš zpevnit. Tak doporučuji tohle.
https://youtu.be/yXHgcYpUVD4?… Mají hodně videí. Před chvilkou jsem skončila. Střídám teda různé cvičení. Ale toto jsem si úplně oblíbila. Většinou nějakým videm začínám a pak se dorazím na dalších možnostech, které doma máme.
Plošinu jsem kdysi chtěla. Tak jsem to zkoumala. Tyhle šunty levné nemají žádný smysl. Dobré jsou ty, které najdeš v posilovnách. Ale tam je taky pořizovací cena nad 150 tisíc i mnohem víc. Než kupovat tento šunt, tak si kup raději hezké boty nebo si zajdi na kosmetiku
.
@Kelsey píše: Více
Naprostý souhlas. Navíc pusit si youtube a zahopsat si u toho je zadarmo
Ale přesto jsou lidi schopní utrácet peníze s vidinou toho, že nějaký stroječek odvede práci za člověka. Vibracemi splní svou funkci vibrační „žába“ na stavbě, nebo vibrační dildo v posteli, ale na růst svalů a úbytek špeků to nefunguje ![]()
V posilovnach fakt plosiny nemaju, maximalne v nejakom damskom klube (ktory sa honosne vola damske fitko).
Dovod vysvetlil @rmot, nefunguje to a z fyzikalnych principov to nemoze fungovat.
Existuje nepodlozena domnienka ze to moze byt prospesne pri regeneracii, ale aj pri regeneracii by som vsadil radsej na osvedcene a prijemnejsie metody.
@Králičice a moze sa s mirenou jazdit autom, alebo behat? Pretoze tam su vacsie vibracie a trvaju vacsinou aj dlksie
neprovokujem, len namet na zamyslenie
Vies ze kedysi sa verilo ze zeny nesmu behat lebo by im vypadla maternica?
Jsou posilovny, které mimo hromady jiných strojů na své rozlehlé ploše i ty plošiny mají. Říká se tomu Power Plate. Ale to jsou stroje, které si obyčejný jedinec domů nekoupí.
@IcePlanet7 - hele, to nevim, ale někde jsem to četla asi.. ve vysledku je to asi ale jedno, proste me boli na tom stát - mám uz to doma pár let asi to dlouho doma mít budu ![]()
@Králičice pravidelně, kamarádka mi ji doporučila. Jsem z Prahy.
@Majky 123 píše: Více
A jak jste s tím spokojená? A kolik vás vyšla prosím a vnímáte nějaké výsledky?