Vibrační plošina

31
10.4.24 14:45

Vibrační plošina

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s vibrační plošinou? Měla by jsem zájem zakoupit ale bohužel si mohu dovolit jen malou vzhledem k prostoru který mám. Měla by jsem zájem o nějakou menší a Koukala jsem na jednu ale nevim zda to je to správné. Děkuji za rady

https://www.google.com/…425152021780?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8109
10.4.24 15:25
@Majky 123 píše: Více
Žádná ze všech kravin, která má cvičit za tebe a odbourávat ti tím tuk, nefunguje. Tím, že budeš klepat špekem, svaly ani kardio neposílíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.4.24 17:06

@rmot nemá to cvičit za mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
10.4.24 17:31

@Majky 123 - nejsi náhodou z Ostravy? Snažím se jedné zbavit.. nesedla mi kvůli jizvě po císaři a srůstrch - bolí to. Navíc mám mirenu, takže u té se to taky nedoporučuje..

Tobě bych doporučila si alespoň jednou zajít na to do nějakého fitka, ať nedopadneš jak já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.4.24 19:56

Jestli chceš zpevnit. Tak doporučuji tohle.
https://youtu.be/yXHgcYpUVD4?… Mají hodně videí. Před chvilkou jsem skončila. Střídám teda různé cvičení. Ale toto jsem si úplně oblíbila. Většinou nějakým videm začínám a pak se dorazím na dalších možnostech, které doma máme.
Plošinu jsem kdysi chtěla. Tak jsem to zkoumala. Tyhle šunty levné nemají žádný smysl. Dobré jsou ty, které najdeš v posilovnách. Ale tam je taky pořizovací cena nad 150 tisíc i mnohem víc. Než kupovat tento šunt, tak si kup raději hezké boty nebo si zajdi na kosmetiku 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8109
10.4.24 21:03
@Kelsey píše: Více

Naprostý souhlas. Navíc pusit si youtube a zahopsat si u toho je zadarmo :) Ale přesto jsou lidi schopní utrácet peníze s vidinou toho, že nějaký stroječek odvede práci za člověka. Vibracemi splní svou funkci vibrační „žába“ na stavbě, nebo vibrační dildo v posteli, ale na růst svalů a úbytek špeků to nefunguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
10.4.24 21:05

V posilovnach fakt plosiny nemaju, maximalne v nejakom damskom klube (ktory sa honosne vola damske fitko).

Dovod vysvetlil @rmot, nefunguje to a z fyzikalnych principov to nemoze fungovat.

Existuje nepodlozena domnienka ze to moze byt prospesne pri regeneracii, ale aj pri regeneracii by som vsadil radsej na osvedcene a prijemnejsie metody.

@Králičice a moze sa s mirenou jazdit autom, alebo behat? Pretoze tam su vacsie vibracie a trvaju vacsinou aj dlksie :-D neprovokujem, len namet na zamyslenie ;-) Vies ze kedysi sa verilo ze zeny nesmu behat lebo by im vypadla maternica?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.4.24 21:21

Jsou posilovny, které mimo hromady jiných strojů na své rozlehlé ploše i ty plošiny mají. Říká se tomu Power Plate. Ale to jsou stroje, které si obyčejný jedinec domů nekoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
10.4.24 22:51

@IcePlanet7 - hele, to nevim, ale někde jsem to četla asi.. ve vysledku je to asi ale jedno, proste me boli na tom stát - mám uz to doma pár let asi to dlouho doma mít budu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.4.24 21:19

@Králičice pravidelně, kamarádka mi ji doporučila. Jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.1.25 00:54
@Majky 123 píše: Více

A jak jste s tím spokojená? A kolik vás vyšla prosím a vnímáte nějaké výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková