Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jo, teď vidim, ze se mi to dost rozmazalo
Jojo, já si říkám, ze vše má svůj čas, pokud těhotná nejsem, tak zklamaná určitě nebudu a podari se jindy ![]()
@Linde98 Ty určitě těhotná budeš, si myslím
ale určitě dej vědět, přeji, ať vše dobře dopadne ![]()
Ahoj, tak jsem zkusila udělat test dnes odpoledne. Spíš zkusmo, mám po vysazeni HA dost rozlitane hormony a nepravidelný cyklus. Nijak zvlášť nesleduji teď ovulaci. Stejně se mi nepovedlo zachytit ten vrchol poradně. Maximálně jsem měřila par cyklu teplotu, pro potvrzení, zda ovulace proběhla. No zkratim to, odpolední test (myslím, ze 11 dpo podle ovulacnich testu, i když úplně pozitivní jsem ho nezachytila klasicky
) vidíte něco i na fotce? Vyskocilo to zhruba do minuty. Samozřejmě to moc nejde vyfotit. Ale nebylo to vykoukane, na lepším denním světle to proste vidět bylo. Muže to byt samozřejmě ryska, falešné… ale zatím se mi to nikdy nestalo, vždy jinak snehobilo. Mohlo by to případně 11 DPO odpovídat? Omlouvám se za anonym, mám tu přátele i nepřátele ![]()
Ještě Edit: jsem dnes už 39. Den cyklu, mám to nepravidelně, takže v podstatě nikdy nevím termín menstruace. Miminko si moc přejeme, ale zatím to nechci hrotit a sledovat každý měsíc ovulaci a zkoumat příznaky. Kdyby někdo podotkl, proč jsem nepockala do termínu
včera a predevcirem jsem měla taky lehké spineni a drobné nitky krve, tak me to proto napadlo
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem zkusila udělat test dnes odpoledne. Spíš zkusmo, mám po vysazeni HA dost rozlitane hormony a nepravidelný cyklus. Nijak zvlášť nesleduji teď ovulaci. Stejně se mi nepovedlo zachytit ten vrchol poradně. Maximálně jsem měřila par cyklu teplotu, pro potvrzení, zda ovulace proběhla. No zkratim to, odpolední test (myslím, ze 11 dpo podle ovulacnich testu, i když úplně pozitivní jsem ho nezachytila klasicky) vidíte něco i na fotce? Vyskocilo to zhruba do minuty. Samozřejmě to moc nejde vyfotit. Ale nebylo to vykoukane, na lepším denním světle to proste vidět bylo. Muže to byt samozřejmě ryska, falešné… ale zatím se mi to nikdy nestalo, vždy jinak snehobilo. Mohlo by to případně 11 DPO odpovídat? Omlouvám se za anonym, mám tu přátele i nepřátele
Ještě Edit: jsem dnes už 39. Den cyklu, mám to nepravidelně, takže v podstatě nikdy nevím termín menstruace. Miminko si moc přejeme, ale zatím to nechci hrotit a sledovat každý měsíc ovulaci a zkoumat příznaky. Kdyby někdo podotkl, proč jsem nepockala do termínuvčera a predevcirem jsem měla taky lehké spineni a drobné nitky krve, tak me to proto napadlo
Tady jde vidět hezky ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,je pozitivní?
Ahoj dámy, tak já MS dostala o týden driv, ale pouze bolesti, krev nemám vůbec, jen lehké špinění, dále jsem netestovala, čekám, jak se to vyvrbi
, tak nevím…
@Glee123
Vyčkej do termínu MS a budeme moudřejší.
Mě dneska pěkně chytly křeče v říše, celý den mě bolí bedra a jsem nafouklá jak pátrací balón. Něco podobného mem trápilo i se synem při začátku těhu, zároveň vím, že taky trpím na PMS. Tak jsem zvědavá co z toho bude… nechávám tomu volný průběh.